Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig information

På grund av systemuppdateringar kan det idag förekomma problem med att se vissa produkter på vår webbshop. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig kontakta kundtjanst@lekolar.se för frågor och beställningar.

Headerbild_1200x600_fullbokat.jpg

Välkommen till Lekolardagarna 2023 

Nu upprepar vi förra årets succé och hälsar dig och dina kollegor välkomna till Lekolardagarna 2023! Under 2,5 timme är du välkommen till Lekolars och Hands-On Sciences showroom i Bromma där du får full tillgång till vårt pedagogiska material och våra inspirerande miljöer. Kliv in i ett spännande makerspace, upplev det sensoriska sinnesrummet, testa green screen-teknik, bekanta dig med roliga nyheter, besök vår minimässa med spännande utställare, ta del av tävlingar och få med en härlig goodiebag hem. Varmt välkommen till ett inspirerande och kostnadsfritt besök!

FULLBOKAT

Pass som är fulla går inte att anmäla sig till. Vill du stå på väntelistan? Kontakta mariella.jansson@lekolar.se. OBS! Du kan bara anmäla dig själv till väntelistan. 


SaveTheDate_1200x500_Lekolar_cropped.jpg

Träffa Katinka, Eva, Martina, Pelle och Sofia

I år får du även möjlighet att träffa våra vänner Katinka Vikingsen, Martina Lundström, Pelle Falk, Eva Tuvhav Gullberg och Sofia Öhrner som håller olika workshops under de två dagarna. Du väljer själv vilken dag och vilken tid du vill komma och om du vill vara med under hela det bokade passet eller bara komma förbi en liten stund.

Följande pass är tillgängliga (först till kvarn gäller):

19 september / Pass 1: 09:00-11.30

Workshop 09:15-10:15

LekolardagarnaHT23-Pelle+Eva_2.jpg
Det var en gång … med Pelle Falk och Eva Tuvhav Gullberg
Pelle och Eva tar avstamp i vad adekvat digital kompetens (Lpfö18) betyder i en tid av robotar och AI, samtidigt som det pågår en debatt om att dra ner på barnens skärmtid. Med hjälp av enkla material som tvättsvamp, batteri, motor och lite färg skapar vi tillsammans fantasifulla målarrobotar som får huvudrollen i en saga. Pelle är utvecklingsledare på Kvasar makerspace och Eva arbetar som konstnär och är även författare.

Inspireras 10:15-11:30
Besök sinneslabbet, utställningarna och minimässan - testa, prova och inspireras. 

19 september / Pass 2: 12.30-15.00

Workshop 12:45-13:45

LekolardagarnaHT23-Katinka-v2.jpg
Mera loose parts med Katinka Vikingsen
Möt Katinka i ett gemensamt utforskande med loose parts i fokus. Vilka frågor och funderingar har du gällande loose parts? Vi workshoppar i dialogform och reflektion i en uppdukad och härligt inspirerande loose parts-miljö. Ta gärna med bilder på miljöer och/eller material som du vill ha hjälp att utveckla i speedhandledning (Format: Ipad, USB-minne, dator). Katinka är förskolenörd, författare, coach, handledare och utbildare. 

Inspireras 13:45-15:00
Besök sinneslabbet, utställningarna och minimässan - testa, prova och inspireras. 

19 september / Pass 3: 15.30-18.00

Inspireras och besök sinneslabbet, utställningarna och minimässan - testa, prova och inspireras. 

20 september / Pass 1: 09.00-11.30

Workshop 09:15-10:15

LekolardagarnaHT23-Martina-v2.jpg
Lera som pedagogiskt material med Martina Lundström

Tillsammans med Martina Lundström från Pedagogerian får du bekanta dig med lera som pedagogiskt material. Lera är bland det mest hållbara och mångsida material vi kan erbjuda barnen i förskolan och genom att variera i vilken form leran erbjuds till barnen kan den användas till skapande, lek, utforskande och som språk- och kommunikationsverktyg. Leran fungerar också bra att kombinera med andra material. Martina är pedagogisk rådgivare, legitimerad förskollärare, pedagogista och författare.  

Inspireras 10:15-11:30
Besök sinneslabbet, utställningarna och minimässan - testa, prova och inspireras. 


20 september / Pass 2: 12.30-15.00

Workshop 12:45-13:45

LekolardagarnaHT23-Sofia.jpg
Testa Green Screen med Sofia Öhrner

Kom och testa Green Screen i stort och litet format. Lek med kostymer och tillbehör i vår Green Screen-ateljé. Sofia visar hur tekniken Green Screen blir ett naturligt ämnesövergripande verktyg i din undervisning. Vi guidar dig bland pyramider, dinosaurier och förrymda lejon. Sofia är förskollärare och inspiratör @pedagog_sofia.

Inspireras 13:45-15:00
Besök sinneslabbet, utställningarna och minimässan - testa, prova och inspireras. 


20 september / Pass 3: 15.30-18.00

Inspireras och besök sinneslabbet, utställningarna och minimässan - testa, prova och inspireras. 


Platsen är vårt showroom på Gårdsfogdevägen 18A i Bromma. Se karta. Antalet platser är begränsade, så först till kvarn gäller. Ditt deltagande är helt kostnadsfritt. Varmt välkommen!

Våra utställare:

Header_logotyper_1200x200_2.jpg

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.