Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Headerbild_projektsäljare_lekplats_1200x500.jpg

Lekplatsutrustning och utemiljö för din skola eller förskola

Det är många faktorer som spelar in när man ska skapa en ny pedagogisk utemiljö, ett uteområde eller en lekplats för barn på förskolan och skolan, inte minst när det gäller säkerhet och funktion. På Lekolar har vi många års erfarenhet av att planera skolgårdar, förskolegårdar, lekplatser, parker och utemiljöer på skolor och förskolor. Vi hjälper dig att rita in och montera lekutrustningen och vi erbjuder ett nära samarbete med beställare, arkitekt och verksamhet redan i ett tidigt stadie av projekteringen så att du som beställare kan känna dig trygg. 

I vårt breda sortiment av lekplatsutrustning och lekutrustning utomhus hittar du lekredskap, fitnessredskap för utomhusträningen och lekutrustning som gungor, lekhus, klätterställningar, picknickbord, parkmöbler, parkour, utomhusförvaring, utemöbler, fallskydd och fallunderlag, solsegel och solskydd och mycket mer. Allt för att skapa lärmiljöer och naturliga mötesplatser för utomhuspedagogiken och rörelseglädjen. Vi kan hjälpa dig att skapa allt från små till stora rum, oavsett om det handlar om krukor och utemöbler för att möjliggöra odling och sätta upp bi-hotell till hela skolgårdslösningar med gungor, rutschkanor och piratskepp.

Välkommen att kontakta oss!

Erik Sarfors Projektsäljare
Max Olsson säljare lekutrustning
Victor Bernvid säljare lekplatsutrustning Lekolar
Fredrik Nygren försäljningschef lekplatsutrustning Lekolar
Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.