Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig information

På grund av systemuppdateringar kan det idag förekomma problem med att se vissa produkter på vår webbshop. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig kontakta kundtjanst@lekolar.se för frågor och beställningar.

Etisk handel

 Lekolar gör affärer på ett ansvarsfullt sätt

För oss på Lekolar är det av yttersta vikt att säkerställa att vi gör affärer på ett ansvarsfullt sätt. Av den anledningen har vi tagit fram en Uppförandekod (Code of Conduct) där vi beskriver vad vi förväntar oss av våra leverantörer.

Hållbarhetspolicy /CSR-policy

Vår hållbarhetspolicy innehåller de miljömässiga och sociala krav vi har på oss själva och de krav som vi ställer på våra samarbetspartners. Den beskriver vårt ansvar gentemot det samhälle vi verkar i och som vi är en del av. Våra framgångar är knutna till vår förmåga att bland annat uppfylla de miljömässiga och sociala kraven i vår omvärld.

Lekolars Hållbarhetspolicy/CSR-policy
Policy for Responsible Business Conduct_2023

Uppförandekod

För att skapa anständiga arbetsvillkor och miljöstandarder genom hela vår leverantörskedja har vi ett nära samarbete med våra leverantörer. Som ett led i detta arbete har vi skapat en Uppförandekod som beskriver vad vi på Lekolar förväntar oss av våra leverantörer. Uppförandekoden täcker mänskliga rättigheter, arbetsrätt och miljö.

Vi kräver av våra leverantörer, samt deras underleverantörer, att de instämmer med och följer kraven vi ställer i vår Uppförandekod och dess bilagor. Vi kommer ständigt att utvärdera och förbättra vårt arbete inom detta område.

Lekolars Uppförandekod

IEH – Initiativ för etisk handel

Vi har blivit medlemmar i Initiativ for etisk handel för att bland mycket annat få en rådgivare och samarbetspartner när det gäller att öka vår interna kompetens och att förbättra våra verktyg för implementering av våra etiska riktlinjer i vår leverantörskedja.

IEH är ett bindande partnerskap mellan näringslivet, den fackliga rörelsen, organisationer och offentliga instanser. IEH är pådrivare och resurscenter för etisk handel. Etisk handel innebär att företag och andra aktörer bidrar till förbättringar vad gäller arbetstagarnas rättigheter, arbetsförhållanden och miljö i den befintliga leverantörskedjan.

För att få veta mer om IEH hänvisar vi till deras hemsida.

Swedish Toy Association

Vi är även stolta medlemmar av Swedish Toy Association (Swetoy), en branschförening för alla aktörer på den svenska marknaden som sysslar med leksaks-, hobby- och bebis-produkter. Vilken roll företagen har på marknaden är av underordnad betydelse – tillverkare, grossist, importör eller återförsäljare. Det är ett arbete som pågår på flera olika fronter.

De frågor vi idag prioriterar är:

  • Socialt ansvar
  • Producentansvar
  • Lagstiftning
  • Påverkan och medierelationer

För att få veta mer om Swedish Toy association hänvisar vi till deras hemsida.

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.