Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Lekolar stöttar Generation Pep

Lekolar stöttar Generation Pep        

Generation Pep grundades på initiativ av kronprinsessparet Victoria och Daniel. Bakom organisationen står ledande aktörer i såväl samhälle som näringsliv. Målet är att bli en folkrörelse med visionen att alla barn och ungdomar ska ha möjlighet och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv. 

Att öka rörelseglädje i förskolor och skolor är den kanske viktigaste delen av Generation Peps arbete. Forskning visar att daglig fysisk aktivitet förbättrar koncentrationsförmågan och inlärningen. Det enklaste sättet att komma igång är att ta del av den kostnadsfria verktygslådan Pep Skola på generationpep.se.  

Som marknadsledande leverantör har Lekolar sedan länge stöttat olika initiativ för en skola i rörelse. Vi gick tidigt in som samarbetspartner i det uppmärksammade projektet Hjärna–Puls–Glädje. Och vi har utvecklat vårt sortiment för ökad rörelseglädje både ute och inne. Upptäck exempelvis våra aktivitetspaket för roliga ”brain breaks” på lektionerna och ökad pulsglädje på rasterna. Läs mer här.

Generation Pep driver ett viktigt och långsiktigt folkhälsoarbete med barn och unga i fokus. Vi är stolta över att tillsammans få arbeta mot dessa mål och stötta med vårt breda produktutbud i form av belöningar och uppmuntran till de skolor och förskolor som tar del av Generations Peps olika rörelseaktiviteter.   


 • Smash it!

  Smash it!

  Art.nr: 71032
  Smash it! eller roundnet som det också kallas är en rolig form av tennis där rörelse och samarbete står i fokus. Enkelt att sätta upp och går att spela både inne och ute. Innehåller 3 bollar, nät, handpump, praktisk förvaringsväska och instruktionsbok. Mått: 90x90x20 cm. Av PP, polyester, gummi och PVC utan förbjudna ftalater. Från 6 år.
  948,00 kr
 • Långrep 6 m TPE

  Långrep 6 m TPE

  Art.nr: 140462
  Ett 6 meter långt och snabbt hopprep, där flera kan hoppa samtidigt. Dubbelrep kräver ett bra samarbete mellan hoppare och slagare. Det är en utmaning att lära sig göra konster och trick inne i repet och med själva repet, och att byta mellan hoppare och slagare i farten. Timing och precision är bra att ha. Av TPE. PVC-fri. Från 3 år.
  89,00 kr


 • Gummibollar ø 6 cm

  Gummibollar ø 6 cm

  Art.nr: 74941
  6 st/fp. Av gummi. För jonglering, studs- och lekövningar. Levereras i blandade mönster. PVC-fri. Från 3 år.
  195,00 kr
 • Reaktionsboll

  Reaktionsboll

  Art.nr: 71392
  4 st/fp. Denna 6-kantiga boll är utmärkt för att träna upp reaktionsförmågan. När bollen når marken så studsar den oregelbundet åt olika håll. En rolig tränings- och lekboll. Av gummi. Mått: ø 6,5 cm. Vikt: 295 g. PVC-fri. Från 3 år.
  256,00 kr
 • Squeeze mjuka bollar

  Squeeze mjuka bollar

  Art.nr: 74790
  10 st/fp. Mjuka, härliga bollar i glada färger. Av polyeterpolyol. PVC-fri. Från 3 år.
  340,00 kr
 • Långsam boll

  Långsam boll

  Art.nr: 74802
  En mycket lätt boll som har ett långsamt rörelsemönster genom luften. Med denna egenskap får barnen mer tid på sig att uppmärksamma bollen vilket ger dem större chans att fånga den. Storleken går att utvidga ø 18–25 cm. Av PVC, utan förbjudna ftalater. Från 3 år. Färgen varierar. OBS! För att bollen skall hålla så länge som möjligt är det viktigt att pumpa den rätt, se pdf.
  281,00 kr
Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.