Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig information

På grund av systemuppdateringar kan det idag förekomma problem med att se vissa produkter på vår webbshop. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig kontakta kundtjanst@lekolar.se för frågor och beställningar.

Mått
Färg
Årskurs
14 Produkter
 • Startset vattenbaserade oljefärger 40 ml

  Startset vattenbaserade oljefärger 40 ml

  Art.nr: 41432
  10x40 ml tuber/10 färger/fp. Startset med vattenbaserad äkta oljefärg. Spädes och rengörs endast med vatten. Mycket krämig konsistens och hög pigmenthalt. Kan målas på de flesta ytor, men traditionell grund för oljemålning som duk eller pannå rekommenderas. Torkar med samma yta som konventionella oljefärger. Torr yta blir helt vattenfast. Färgen är ljusäkta. Idealisk i skolmiljö eftersom färgen inte luktar och lösningsmedel inte behövs. Verktyg och nedsmutsade ytor rengörs med ljummet vatten och milt diskmedel eller flytande tvål innan färgen torkar. Startsetet innehåller färgerna titanvit, primärgul, permanent orange, primärröd (Magenta), Ultramarin, primärblå (cyan), ljus permanent grön, gulockra, bränd sienna, marssvart.
  822,00 kr
 • Winton oljefärger

  Winton oljefärger

  Art.nr: 46350
  10x37 ml/fp. Oljefärger av studiokvalitet med moderna ljusäkta pigment. Färgerna är lätta att använda och blanda. De olika kulörerna har likartade egenskaper och konsistens.
  602,00 kr
 • Penseltvätt

  Penseltvätt

  Art.nr: 46349
  1 l. Lösningsmedel för oljefärg för rengöring av penslar och verktyg. Kan även sparsamt användas som förtunning. Nedbrytbar i miljön på 24 timmar.
  253,00 kr
 • Vattenbaserad oljefärg i tub 200 ml

  Vattenbaserad oljefärg i tub 200 ml

  200 ml/tub. Vattenbaserad äkta oljefärg. Spädes och rengörs endast med vatten. Mycket krämig konsistens och hög pigmenthalt. Kan målas på de flesta ytor, men traditionell grund för oljemålning som duk eller pannå rekommenderas. Torkar med samma yta som konventionella oljefärger. Torr yta blir helt vattenfast. Färgen är ljusäkta. Idealisk i skolmiljö eftersom färgen inte luktar och lösningsmedel inte behövs. Verktyg och nedsmutsade ytor rengörs med ljummet vatten och milt diskmedel eller flytande tvål innan färgen torkar.
  Pris från:
  246,00 kr
 • Manekis man

  Manekis man

  Art.nr: 76170
  Modelldocka av trä som kan formas i önskad ställning. Man. Höjd 30 cm.
  151,00 kr
 • Manekis kvinna

  Manekis kvinna

  Art.nr: 41831
  Modelldocka av trä som kan formas i önskad ställning. Kvinna. Höjd 30 cm.
  151,00 kr
 • Linolja 250 ml

  Linolja 250 ml

  Art.nr: 41595
  250 ml. Extra ljus och 100 % ren linolja. Fri från bekämpningsmedel och renad från ämnen som binder vatten. Torkar snabbare och gulnar mindre än vanlig rå linolja. Används för förtunning av oljefärg, tillverkning av egna färger/medium och rivning av pigment samt rengöring och förvaring av penslar. Konstnärsmaterial.
  223,00 kr
 • Oljemålningsblock Winton A4

  Oljemålningsblock Winton A4

  Art.nr: 46129
  10 ark/limmat block. Winton Oil Colour-papper tillverkas exklusivt för Winsor och Newton och är av finaste kvalitet. Papperet har en neutral limning vilket gör det stabilt och ålderbeständigt. Winton-papper görs av TCF-pappersmassa (klorfri) från återtillväxta skogar och har en grängad yta som påminner om ytan på en duk, specialdesignad för måleri med oljefärg och akrylfärg. Limmade på en sida, 230 g.
  360,00 kr
 • Oljefärg på tub, 200 ml

  Oljefärg på tub, 200 ml

  200 ml. Traditionell oljefärg på tub. Äkta oljefärg av vegetabilisk olja och pigment torkar mycket långsamt och kan därför bearbetas under lång tid. Späd med linolja för tunnare färg och ännu längre torktid. Oljefärg är inte vattenlöslig. Följ instruktionerna på färgen för rengöring av penslar och verktyg.
  Pris från:
  266,00 kr
 • Oljemålningsblock Winton A3

  Oljemålningsblock Winton A3

  Art.nr: 46130
  10 ark/limmat block. Winton Oil Colour-papper tillverkas exklusivt för Winsor & Newton och är av finaste kvalitet. Papperet har en neutral limning vilket gör det stabilt och ålderbeständigt. Winton-papper görs av TCF-pappersmassa (klorinfri) från återtillväxta skogar och har en grängad yta som påminner om ytan på en duk, specialdesignad för måleri med oljefärg och akrylfärg. Limmade på en sida, 230 g.
  632,00 kr
 • Linolja 75 ml, Louvre

  Linolja 75 ml, Louvre

  Art.nr: 85697
  4 st/fp. Används för att späda ut oljefärger, förlänger torktiden och förtunnar samtidigt färgens konsistens. (OBS! har självantändande egenskaper).
  476,00 kr
 • Terpentin 75 ml Sansodor

  Terpentin 75 ml Sansodor

  Art.nr: 85698
  4 st/fp. Sansodor 75 ml. En svagt doftande spädningsvätska (förtunning) som alternativ till lacknafta. Avdunstar långsamt och är därför användbar för att justera och kontrollera oljefärgers konsistens. Har en låg flampunkt.
  443,00 kr
 • Palett- och målarknivar

  Palett- och målarknivar

  Art.nr: 76168
  5 st/fp. Målarknivar av stål med träskaft.
  321,00 kr
 • Oljefärg Graduate studio set

  Oljefärg Graduate studio set

  Art.nr: 135744
  10x38 ml/fp. Oljefärger på tub, lätta att använda och blanda. Av märke Daler-Rowney. Torkar till en lågblank satinglans efter 4-5 dagar. Innehåller: titanvit, citrongul, primärröd, crimsonröd, ultramarinblå, hooker's grön, gulockra, bränd sienna, bränd umbra och svart.
  516,00 kr
 • Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.