Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Babblarna XL-bok Var är Babblarnas leksaker?

Art.nr: 134777
Babblarna vill leka men var har alla leksaker gömt sig? Kan duhjälpa till att leta? Leksakerna finns under, bakom och på möblerna i Babblarnas rum. Och så finns det ju olika många också.
Ditt pris:
294,00 kr

Finns i lager

Fakta

 • Titel: Babblarna XL-bok Var är Babblarnas leksaker?

Andra köpte också

 • Babblarna XL-bok Varför då Babblarna?

  Babblarna XL-bok Varför då Babblarna?

  Art.nr: 134784
  Babblarna leker i parken och har roligt tillsammans. Men varför är Doddo förvånad och Bibbi rädd? Kan du gissa?Och hur tror du att vännerna blir glada igen?
  294,00 kr
 • Babblarna XL-bok Skapardag med Babblarna

  Babblarna XL-bok Skapardag med Babblarna

  Art.nr: 134770
  En rolig dag i Babblarnas hus fylld av pyssel och skapande! Med pennor och kritor, sax och tejp, lera och många färger skapar vännerna flera finurliga konstverk.
  294,00 kr
 • Babblarna XL-bok I Babbas byrå

  Babblarna XL-bok I Babbas byrå

  Art.nr: 123371
  Kartongbok i stort format. I Babbas byrå finns massor av saker. Men vems är alla saker? Hjälp Babba att dela ut sakerna till sina vänner. Boken I Babbas byrå fokuserar särskilt på begreppet ”Vems?” men också på de små men viktiga vokal- och konsonantskillnaderna i Babblarnas namn. Längst bak finns teckenillustrationer för orden i boken. 34 sidor, med giftfritt papper i tjock och tålig kartong, mått 24x24 cm. PVC-fri.
  294,00 kr
 • Babblarna bok, Kalas hos Babblarna

  Babblarna bok, Kalas hos Babblarna

  Art.nr: 50077
  36 sidor. Böckerna om Babblarna har kommit till för att ge barn en extra skjuts i sin tidiga språkutveckling. I denna boken blir det födelsedagskalas i Babblarnas hus. Men det är en hel del som måste göras innan det börjar. Följ med och ordna med paketen, blommorna, ballongerna, dukningen och så tårtan förstås. Som vanligt i Babblarnas böcker har barnet sin tydliga plats i bokläsningen och får gissa vad som ska hända. Av FSC-märkt papper. Inbunden, 20 x 20 sidor med ett större utvikningsbart uppslag i slutet av boken. PVC-fri. Ca 0-3 år.
  223,00 kr
 • Babblarna Stora plastfigurer, Babba, Bibbi, Bobbo

  Babblarna Stora plastfigurer, Babba, Bibbi, Bobbo

  Art.nr: 118779
  Säg hej till Babblarna! Ta med de lite större plastfigurerna Babba, Bibbi och Bobbo på äventyr! Underbara och roliga för lek och språkträning. Figurerna är 10-15 cm höga och tillverkade i lite hårdare plast som passar både för lek och dekoration. Babblarna plastfigurer rekommenderas från 0 år. Av PVC utan ftalater.
  496,00 kr
 • Liknande produkter

  • Set med Babblarna caper

   Set med Babblarna caper

   Art.nr: 138474
   6 st/fp. Mjuka kappor föreställande Babblarna. Kardborreknäppning gör dem enkla att ta av och på. Av mjuk polyesterplysch. PVC-fri. Storlek 86-110. Lagom för åldrarna 1-4 år.
   2.189,00 kr
  • Babblarna bokpaket med XL-böcker

   Babblarna bokpaket med XL-böcker

   Art.nr: 133795
   Ett paket med de populära XL-böckerna från Babblarna. Hållbara för de minsta att bläddra i själva och stora så att många kan titta samtidigt. Innehåller: I Bobbos väska, Var är Babbas saker, Dadda hälsar på, I Babblarnas hus, Fingerresan och I Babbas byrå.
   1.620,00 kr
  • Doddos Temalåda - Social kompetens & Känslor

   Doddos Temalåda - Social kompetens & Känslor

   Art.nr: 134781
   Babblarnas temalådor är inspirerande paket för språklek på ett specifikt tema förankrat i förskolans läroplan. I Doddos språklåda är temat social kompetens och känslor. Materialet ger begrepp för sakers olika egenskaper, känslor, lekar och situationer med socialt samspel samt att säga ja eller nej. Lådan innehåller en stor kartongbok ”Varför då Babblarna?”, en Språkleksbok med lekfulla uppslag för språkutvecklande aktiviteter, en sång med tillhörande sånglek, ett lottospel, Doddo som handdocka och ett tittut-pussel av trä. Materialet levereras med en lättläst och tydlig handledning. PVC-fri.
   2.307,00 kr
  • Första Lådan, kom i gång med Babblarna

   Första Lådan, kom i gång med Babblarna

   Art.nr: 112166
   30 % rabatt avdragen. Gäller t.o.m. 2024-05-31, ej ytterligare rabatter.
   1.588,00 kr
  • Börja med tecken-lådan

   Börja med tecken-lådan

   Art.nr: 114456
   Kom igång med tecken! En praktisk och rolig låda med allt möjligt som gör teckeninlärningen både effektiv och rolig. Till exempel barnböcker med tecken i (med Babblarna, Ajja & Bajja och Olle & Mia) men också kortspel att spela och en inloggning till HattenOnline, ett webbaserat verktyg med teckenlexikon, teckenmaterial och teckenlektioner. En lättsam handledning med förslag på språklekar följer med. Lådans innehåll är: faktaboken ”Lilla boken om tecken”, materialet ”Teckenkort i låda” (400 kort med bilder och teckenillustrationer), lottobrickor till teckenkorten, boken ”Var är Babbas saker?”, boken ”Ajja & Bajja ska sova”, boken ”Hurra för mig!” och inloggning till HattenOnline. Allt är förpackat i en praktisk förvaringslåda.
   3.092,00 kr
  Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.