Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig information

På grund av systemuppdateringar kan det idag förekomma problem med att se vissa produkter på vår webbshop. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig kontakta kundtjanst@lekolar.se för frågor och beställningar.

Lekolars ekonomichef Håkan Gunnarsson cyklar för Team RynkebyLekolars ekonomichef Håkan cyklar med Team Rynkeby till Paris

Lekolar är Guldsponsor till Team Rynkeby – God Morgon som samlar in pengar till Barncancerfonden. Koncernens ekonomichef Håkan tar engagemanget längre än så – 120 mil för att vara exakt.

Sedan 2002 har Team Rynkeby – God Morgon cyklat ihop en halv miljard kronor till förmån för allvarligt cancersjuka barn. Samtliga pengar som samlas in går oavkortat till Barncancerfonden och deltagarna står själva för alla sina kostnader. Under juli månad 2022 kommer 2 650 deltagare från nio olika länder att cykla till Paris. Lekolars Håkan Gunnarsson är en av dem.Håkan.jpg– Jag bestämde mig vid teamets målgång förra året, då min fru deltog. Två cancersjuka barn cyklade stolt den sista biten tillsammans med sina föräldrar. Jag blev väldigt berörd, vi har ju själva barn, och det blev så påtagligt att precis vem som helst kan drabbas av denna hemska sjukdom, berättar Håkan.

I sitt jobb som Lekolars ekonomichef arbetar han varje dag för att förbättra barn och ungdomars livskvalitet och utveckling. Steget till Team Rynkeby är därför inte så långt.

– Jag har dessutom en bakgrund inom idrotten både som aktiv och ungdomstränare och älskar att jobba i team mot ett tydligt mål. Gemenskapen mellan de 25 cyklisterna i laget är fantastisk och vi har mycket roligt tillsammans under resans gång.

Redan nu tränar Håkan och övriga teamet spinning och styrketräning för att vara väl förberedda inför nästa års lopp som innebär dagsetapper på ungefär 15 mil. För oss andra, som tvekar en smula inför 120 mil på europeiska småvägar, går det ändå att bidra till projektet.

För dig som gillar Lekolar och vill utrota barncancer är det enkelt. Swisha en summa på nr 123 615 24 25 och märk gärna bidrag ”Lekolar”– för att vara med i kampen för cancersjuka barn.


loggor.jpg

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.