Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Headerbild_Pysselochtips_1200x500.jpg

Pyssel och pedagogisk inspiration för barn i skolan, förskolan och fritids

Varje termin tar Lekolar fram nya kreativa idéer, pysseltips och pedagogiska teman för dig som arbetar inom skola, förskola och fritidshem. Här finns traditionellt pyssel som julpysselpåskpysselhalloweenpysselhöstpyssel och pyssel med pärlor men även pedagogiska tips som vi tagit fram i samarbete med olika pedagoger. Under rubriken Pedagogerna tipsar hittar du olika pedagogiska tips med direkt koppling till läroplanen.

Inspiration kring olika aktuella teman och ämnen

Intresset för sinnesrum och sensoriskt material har ökat väldigt mycket det senaste året. Detsamma gäller intresset för utomhuspedagogik, som ökade under pandemin. Vi tipsar om hur du kan arbeta med dessa och många andra pedagogiska områden på ett roligt och inspirerande sätt.

Pärlor, spel, lego, färgpennor, bollar, lim, pussel, pennvässare, och färg ...

I vårt stora sortiment finns mer än 20 000 produkter - allt från pärlor och färgpennor till hela lekplatsutrustningar. Varje produkt är noga utvald för att leva upp till de pedagogiska och praktiska krav du har rätt att ställa. Tusentals av produkterna uppfyller även de mycket stränga krav för Giftfri Förskola som Upphandlingsmyndigheten ställer.

Enkelt att beställa hela klassuppsättningar

Alla våra kreativa tips går att beställa i hela klassuppsättningar. Innan du checkar ut kan du dessutom välja om du vill lägga till eller ta bort produkter efter dina behov.

Se alla kreativa pysseltips >

Se "pedagogerna tipsar" >

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.