Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig information

På grund av systemuppdateringar kan det idag förekomma problem med att se vissa produkter på vår webbshop. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig kontakta kundtjanst@lekolar.se för frågor och beställningar.

Lekolars hållbarhetsredovisning 2023


Lekolars hållbarhetsredovisning 2022

Lekolar är Nordens största leverantör av möbler och leksaker till den svenska skolan. Vi arbetar aktivt via flera expertpaneler på myndighetsnivå för att skärpa och kontinuerligt se över regelverket. Produkterna som används, vare sig det är leksaker, möbler eller utbildningsmaterial, måste svara upp mot flera kriterier. De ska vara säkra att använda, år ut och år in. De måste vara både praktiska och enkla att använda, för både personalen och barnen. De ska tåla ett enormt slitage. Och sist men inte minst måste de utformas – i färg, form och material, så att de väcker lusten att lära. I vår hållbarhetsredovisning presenterar vi våra viktigaste hållbarhetsfrågor på ett transparent och lättillgängligt sätt.


Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.