Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Lekolar stöttar Generation Pep

Lekolar stöttar Generation Pep        

Generation Pep grundades på initiativ av kronprinsessparet Victoria och Daniel. Bakom organisationen står ledande aktörer i såväl samhälle som näringsliv. Målet är att bli en folkrörelse med visionen att alla barn och ungdomar ska ha möjlighet och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv. 

Att öka rörelseglädje i förskolor och skolor är den kanske viktigaste delen av Generation Peps arbete. Forskning visar att daglig fysisk aktivitet förbättrar koncentrationsförmågan och inlärningen. Det enklaste sättet att komma igång är att ta del av den kostnadsfria verktygslådan Pep Skola på generationpep.se.  

Som marknadsledande leverantör har Lekolar sedan länge stöttat olika initiativ för en skola i rörelse. Vi gick tidigt in som samarbetspartner i det uppmärksammade projektet Hjärna–Puls–Glädje. Och vi har utvecklat vårt sortiment för ökad rörelseglädje både ute och inne. Upptäck exempelvis våra aktivitetspaket för roliga ”brain breaks” på lektionerna och ökad pulsglädje på rasterna. Läs mer här.

Generation Pep driver ett viktigt och långsiktigt folkhälsoarbete med barn och unga i fokus. Vi är stolta över att tillsammans få arbeta mot dessa mål och stötta med vårt breda produktutbud i form av belöningar och uppmuntran till de skolor och förskolor som tar del av Generations Peps olika rörelseaktiviteter.   


Belöningspaket - Skola

Lekolar har tillsammans med Generation Pep tagit fram ett belöningspaket för de skolor som anmäler sig till Pep Skola. Detta rastpaket har som syfte att inspirera till roliga rastaktiviteter i arbetet med att öka rörelseglädjen i skolan.

Rastpaketet består av 1 st Smash it! som är en rolig form av tennis där rörelse och samarbete står i fokus, 1 st Streetbasketboll Grip som är en slitstark boll med bra grepp och 1 st 4-meters långrep som förhoppningsvis får hela klassen att börja hoppa!

Vill du ta del av belöningen? Maila skolans namn, adress och kontaktperson till  kundtjanst@lekolar.se med rubriken Generation Pep, så hjälper vi er vidare.

 • Smash it!

  Smash it!

  Art.nr: 71032
  En rolig form av tennis där rörelse och samarbete står i fokus. Enkelt att sätta upp och går att spela både inne och ute. Innehåller 3 bollar, nät, handpump, praktisk förvaringsväska och instruktionsbok. Mått: 90x90x20 cm. Av PP, polyester, gummi och PVC utan förbjudna ftalater. Från 6 år.
  674,00 kr
 • Streetbasketboll Grip

  Streetbasketboll Grip

  Art.nr: 120878
  En mycket slitstark basketboll i gummi med bra grepp. Gjord för att spelas på asfalt. Bollen har officiell vikt och storlek och passar alla åldrar. Storlek 7, vikt 600-630 g. Omkrets: 75 cm.
  246,00 kr
 • Långrep 4 m

  Långrep 4 m

  Art.nr: 73074
  Uppfyller kraven för Giftfri förskola
  37,00 kr
Belöningspaket - Förskola

Lekolar har tillsammans med Generation Pep tagit fram ett belöningspaket till de 15 första förskolorna som anmäler sig till Generation Pep Förskola. Detta bollpaket har som syfte att inspirera till roliga rörelseaktiviteter både inomhus och utomhus på förskolan. 

Lekolars bollpaket för förskolan består av 21 bollar i olika utföranden, storlekar och färger som barnen kan använda vid allt från jonglering till studs- och lekövningar - gummibollsats med 6 bollar, 4 reaktionsbollar, 10 squeezebollar och 1 långsam boll.

Vill du ta del av belöningen? Anmäl dig och din förskola HÄR.

 • Gummibollar ø 6 cm

  Gummibollar ø 6 cm

  Art.nr: 74941
  Uppfyller kraven för Giftfri förskola – PVC-fri
  135,00 kr
 • Reaktionsboll

  Reaktionsboll

  Art.nr: 71392
  4 st/fp. Denna 6-kantiga boll är utmärkt för att träna upp reaktionsförmågan. När bollen når marken så studsar den oregelbundet åt olika håll. En rolig tränings- och lekboll. Av gummi. Mått: ø 6,5 cm. Vikt: 295 g. Från 3 år.
  177,00 kr
 • Squeeze mjuka bollar

  Squeeze mjuka bollar

  Art.nr: 74790
  Uppfyller kraven för Giftfri förskola – PVC-fri
  243,00 kr
 • Långsam boll

  Långsam boll

  Art.nr: 74802
  Uppfyller kraven för Giftfri förskola
  208,00 kr
Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.