Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Årskurs
Giftfri Förskola tre nivåer
Varumärke
Mått
41 Produkter
 • Fotbollsset i gummi stl 5

  Fotbollsset i gummi stl 5

  Art.nr: 71066
  6 st/fp. Dessa bollar är speciellt framtagna för att klara förskolans och skolans höga krav, och klarar hårt slitage både på grus och asfalt. Butylblåsa. Levereras i 6 olika färger, låt t.ex. varje klass ha varsin färg på bollen. Av naturgummi. PVC-fri. Från 3 år. OBS! För att bollen skall hålla så länge som möjligt är det viktigt att pumpa den rätt, se pdf.
  1.308,00 kr
 • Select Fotboll Diamond stl 5

  Select Fotboll Diamond stl 5

  Art.nr: 71406
  En IMS-godkänd (International Match Standard) allroundboll med extra skön känsla. Tillverkad av stark och hållbar TPU-film med laminering av TPE-skum. Fungerar bra på såväl, gräs som konstgräs. En patenterad Zero-Wing blåsa ger en bra studs och optimal rundhet. Blandade färger. OBS! För att bollen skall hålla så länge som möjligt är det viktigt att pumpa den rätt, se pdf.
  538,00 kr
 • Lekolar fotbollsset stl 5

  Lekolar fotbollsset stl 5

  Art.nr: 71333
  5 st/fp. En utmärkt träningsfotboll i hög kvalitet framtagen i samarbete med Uhlsport. Passar alla väder och underlag. Ger en fin bollkänsla och perfekt bollbana i luften. Av konstläder. OBS! För att bollen skall hålla så länge som möjligt är det viktigt att pumpa den rätt, se pdf.
  1.468,00 kr
 • Select Fotboll Numero 10 stl 5

  Select Fotboll Numero 10 stl 5

  Art.nr: 71416
  Denna boll ger utövaren fantastisk kontroll oavsett väder. Passar bra att använda både på gräs, konstgräs och grus. Med Zero-Wingblåsa för optimal rundhet och en Double-Lockventil säkrar hög lufttäthet. Av PU-material i toppkvalitet. Blandade färger. OBS! För att bollen skall hålla så länge som möjligt är det viktigt att pumpa den rätt, se pdf.
  1.164,00 kr
 • Select Fotboll Talento stl 4

  Select Fotboll Talento stl 4

  Art.nr: 71419
  En populär barn- och ungdomsboll i högsta kvalitet. Bollen är tillverkad i officiell storlek, men väger 30-40 g mindre för att barnen lättare ska kunna utveckla sina spelfärdigheter. Inuti bollen säkrar en patenterad Zero-Wingblåsa optimal rundhet och en Double-Lockventil säkrar hög lufttäthet. Passar utmärkt på gräs, men fungerar även bra på konstgräs. Av PU. Färg varierar. OBS! För att bollen skall hålla så länge som möjligt är det viktigt att pumpa den rätt, se pdf.
  584,00 kr
 • Select Fotboll Numero 10 stl 4

  Select Fotboll Numero 10 stl 4

  Art.nr: 71417
  Denna boll ger utövaren fantastisk kontroll oavsett väder och oavsett planens skick. Passar bra att använda både på gräs, konstgräs och grus. Testad och godkänd av IMS (International Match Standard) gällande bland annat dimension, vikt, studs och vattenupptagning. Inuti bollen säkrar en patenterad Zero-Wingblåsa optimal rundhet och en Double-Lockventil säkrar hög lufttäthet. Av PU-material i toppkvalitet. Blandade färger. OBS! För att bollen skall hålla så länge som möjligt är det viktigt att pumpa den rätt, se pdf. Bollen säljs styckvis.
  1.164,00 kr
 • Fotboll stl 3

  Fotboll stl 3

  Art.nr: 71326
  En allvädersfotboll som kan användas på alla underlag. Med butylblåsa. Maskinsydd. Av TPU. OBS! För att bollen skall hålla så länge som möjligt är det viktigt att pumpa den rätt, se pdf.
  259,00 kr
 • Select Fotboll Talento stl 5

  Select Fotboll Talento stl 5

  Art.nr: 71418
  En populär barn- och ungdomsboll i högsta kvalitet. Bollen är tillverkad i officiell storlek, men väger 30-40 g mindre för att barnen lättare ska kunna utveckla sina spelfärdigheter. Inuti bollen säkrar en patenterad Zero-Wingblåsa optimal rundhet och en Double-Lockventil säkrar hög lufttäthet. Passar utmärkt på gräs, men fungerar även bra på konstgräs. Av PU. Blandade färger. OBS! För att bollen skall hålla så länge som möjligt är det viktigt att pumpa den rätt, se pdf.
  584,00 kr
 • Lekolar fotbollsset stl 4

  Lekolar fotbollsset stl 4

  Art.nr: 71332
  5 st/fp. En utmärkt träningsfotboll i hög kvalitet framtagen i samarbete med Uhlsport. Passar alla väder och underlag. Ger en fin bollkänsla och perfekt bollbana i luften. Av konstläder. OBS! För att bollen skall hålla så länge som möjligt är det viktigt att pumpa den rätt, se pdf.
  1.631,00 kr
 • Fotboll mjuk stl 4

  Fotboll mjuk stl 4

  Art.nr: 74905
  Skumboll för inomhusbruk med hög densitet som ger rätt känsla i bollkontakten. Klädd med ett gummiliknande hölje som förhindrar att bollen blir smutsig. Polyuretan. ø 20 cm. Vikt 250 g. PVC-fri. Från 3 år.
  554,00 kr
 • Select Fotboll Diamond stl 4

  Select Fotboll Diamond stl 4

  Art.nr: 71405
  En IMS-godkänd (International Match Standard) allroundboll med extra skön känsla. Tillverkad av stark och hållbar TPU-film med laminering av TPE-skum. Fungerar bra på såväl, gräs som konstgräs. En patenterad Zero-Wing blåsa ger en bra studs och optimal rundhet. Blandade färger. OBS! För att bollen skall hålla så länge som möjligt är det viktigt att pumpa den rätt, se pdf.
  538,00 kr
 • Fotboll mjuk stl 5

  Fotboll mjuk stl 5

  Art.nr: 71371
  Skumboll för inomhusbruk, med hög densitet och låg studs. Klädd med gummiliknande hölje som förhindrar att bollen blir smutsig. Vikt 260 g. ø 21 cm. Av polyuretan. Från 3 år.
  536,00 kr
 • Streetfotboll, stl 5

  Streetfotboll, stl 5

  Art.nr: 146369
  Robust och slitstark streetfotboll av gummi. Bollen lämpar sig för spel på både mjukt och hårt underlag, både inne och ute. Bollen har även en mjukhet som gör att man får en mjuk bollkontakt. Av gummi.
  525,00 kr
 • Midas Diamond fotboll Lite 5

  Midas Diamond fotboll Lite 5

  Art.nr: 143280
  Midas skolfotboll är lite lättare än en standardfotboll. Producerad av mjukt PU och är lämplig till ungdomar och träning. Fairtrade.
  383,00 kr
 • Select Futsal Attack Grain

  Select Futsal Attack Grain

  Art.nr: 71359
  En träningsboll i officiell storlek av hög kvalitet med bra synlighet, i storlek som en 3,5:a. Färgvariationer förekommer. Inuti bollen säkrar en butylblåsa en pålitlig och dämpad studs. En double-lockventil säkrar hög lufttäthet. ø 62–64 cm. Vikt 400–440 g. Av PU. Blandade färger. OBS! För att bollen skall hålla så länge som möjligt är det viktigt att pumpa den rätt, se pdf.
  592,00 kr
 • Select Fotboll Cosmos stl 5

  Select Fotboll Cosmos stl 5

  Art.nr: 71421
  En extremt tålig och slitstark gummiboll som är speciellt utvecklad för grus och asfalt. Lämpar sig mycket väl för skolgårdar. En patenterad Zero-Wingblåsa ger bra studs och optimal rundhet. Blandade färger. OBS! För att bollen skall hålla så länge som möjligt är det viktigt att pumpa den rätt, se pdf.
  1.007,00 kr
 • Spordas slowmotion-fotboll

  Spordas slowmotion-fotboll

  Art.nr: 71475
  En halv fotboll för användning inomhus. Bollen rör sig långsammare än en vanlig boll då den glider fram över golvet. Mått: 7,5x15 cm. Av ABS och PU. Från 3 år.
  288,00 kr
 • Baden Fotboll i gummi, stl 4

  Baden Fotboll i gummi, stl 4

  Art.nr: 71353
  En allroundfotboll av gummi i mycket bra kvalitet som fungerar så väl ute som inne. Inuti bollen finns en gummiblåsa för optimal lufttäthet. Officiell storlek och vikt. OBS! För att bollen skall hålla så länge som möjligt är det viktigt att pumpa den rätt, se pdf.
  281,00 kr
 • Select Fotboll Cosmos stl 4

  Select Fotboll Cosmos stl 4

  Art.nr: 71422
  En tålig och slitstark gummiboll som är speciellt utvecklad för grus och asfalt. Lämpar sig mycket väl för skolgårdar. En patenterad Zero-Wingblåsa ger bra studs och optimal rundhet. Blandade färger. OBS! För att bollen skall hålla så länge som möjligt är det viktigt att pumpa den rätt, se pdf.
  1.007,00 kr
 • Midas indoor soft 4

  Midas indoor soft 4

  Art.nr: 71373
  Midas Indoor Soft är en mjuk filtfotboll till inomhusanvändning. Den är ideal till inomhusfotbollen eftersom den med sin filt yta skyddar interiör från att få märken och håller djupet dämpat. Fairtrade-märkt.
  496,00 kr
 • Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.