Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

 • Willow pilkoja stor

  Willow pilkoja stor

  Art.nr: 147954-89
  Med sitt naturliga intryck blir en pilkoja ett mysigt inslag i utemiljön. Den större kojan är öppen för olika typer av lek och kan inspirera till både fantasifull rollek, läshörna eller som reträttplats om man vill dra sig undan en stund. Pilen är helt obehandlad, se över och klipp bort eventuella utstickande kvistar regelbundet.
  6.250,00 kr
 • Wille materialvagn hög

  Wille materialvagn hög

  Art.nr: 146758-96
  En smidig och flexibel materialvagn med förvaringsmöjligheter som kan anpassas efter behov. Vagnens översta, släta yta lämpar sig att utföra demonstrationer på och hyllplanet under är en bra avställningsyta. Vagnen är enkel att förflytta fungerar både inom- och utomhus. Stora svirvelhjul, varav 2 är låsbara, gör den lätt att köra på de flesta underlag. Passar bra i ett Makerspace och är kompatibel med olika typer av förvaringsboxar som säljs separat, t.ex. artnr 23417 och 23416. Förzinkad och pulverlackerad med UV-beständig lack. Komplettera med krokar för smart hängförvaring på sidorna.
  8.640,00 kr
 • Wille materialvagn låg

  Wille materialvagn låg

  Art.nr: 146759-96
  En smidig och flexibel materialvagn med förvaringsmöjligheter som kan anpassas efter behov. Vagnens översta, släta yta lämpar sig att utföra demonstrationer på och hyllplanet under är en bra avställningsyta. Vagnen är enkel att förflytta fungerar både inom- och utomhus. Stora svirvelhjul, varav 2 är låsbara, gör den lätt att köra på de flesta underlag. Passar bra i ett Makerspace och är kompatibel med olika typer av förvaringsboxar som säljs separat, t.ex. artnr 23417 och 23416. Kan kompletteras med förvaringsbrickan 146760. Förzinkad och pulverlackerad med UV-beständig lack. Komplettera med krokar för smart hängförvaring på sidorna.
  5.706,00 kr
 • Förvaringsbricka till Wille materialvagn

  Förvaringsbricka till Wille materialvagn

  Art.nr: 146760-96
  En smart bricka som passar utmärkt för att hålla ordning på mindre komponenter. Brickan är indelad i 10 mindre fack. Förvaringsbrickan är framtagen för att passa Wille materialvagn 146759 (fästen medföljer). Av förzinkad och pulverlackerad stål med UV-beständig lack.
  1.266,00 kr
 • Signe utelekkök

  Signe utelekkök

  Lekkök, lättskött laminat och behandlad furu med två skålar i rostfritt stål. Färg: ljusgrön. Mått: 90x80x60 cm.
  Pris från:
  16.354,00 kr
 • Urban lerkök 3-6 år, 160x40 H55/90 cm

  Urban lerkök 3-6 år, 160x40 H55/90 cm

  Ett kök som uppmuntrar till kladdig och kletig matlagning. Detta bord med nedsänkta backar av livsmedelsgodkänd PP är också perfekt som planteringsbänk, arbetsbord, labbstation, snickarbänk med mera. Finns i två höjder. Lösning för markförankring ingår.
  Pris från:
  8.282,00 kr
 • Hemse bord runt H74

  Hemse bord runt H74

  Ett lättplacerat bord som passar in i de flesta miljöer både inom- och utomhus. Bordsskiva av stål och bordsstativ av aluminium. Justerbara fötter.
  Pris från:
  6.856,00 kr
 • Visby karmstol

  Visby karmstol

  Visby är en klassisk och elegant stol med fina detaljer. En bra ergonomisk sittkomfort med generösa mått gör att Visby passar lika bra inom- som utomhus. Tillverkad av miljövänlig och återvunnen teknopolymer.
  Pris från:
  2.094,00 kr
 • Elsa Parksoffa - Fristående

  Elsa Parksoffa - Fristående

  Art.nr: 146237
  Parksoffa Elsa kommer med tillbehör för förankring i mark och är tillverkad i brunlaserad furu och med underrede i varmgalvaniserat stål.
  4.450,00 kr
 • Elsa dubbel Solstol - Fristående

  Elsa dubbel Solstol - Fristående

  Art.nr: 146242
  Elsa dubbel solstol (bred) i fristående utförande. Tillverkad i brunlaserad furu med underrede i varmgalvaniserat stål.
  10.790,00 kr
 • Nectar fjärilshus

  Nectar fjärilshus

  Art.nr: 140324
  Ge fjärilarna bäst möjliga skydd för regn och ett tryggt boende till förpuppning. Lekolars fjärilshotell håller hög kvalitet och är tillverkade av slitstarkt, massivt FSC-certifierat trä. Taket är behandlat med en luktfri olja som är ofarlig för insekter. Insektshotellet är designat med rör och smala lameller speciellt anpassade fjärilar. För att ge fjärilarna de bästa överlevnadsmöjligheterna bör det placeras i närheten av blommande växter och träd, ca 1,5 m över marken och vänd mot öst. Levereras färdigmonterat med rostfria skruvar. Mått: 24x18x12,5 cm.
  198,00 kr
 • Urban stor kub 140x140 cm

  Urban stor kub 140x140 cm

  Denna stora kub är öppen för tolkning. En filt förvandlar kuben till ett litet hus och tyll till en sagolik och sensorisk miljö. Tillsammans med andra moduler i serien bildar den scenografier för fantasilek, eller som reträttplats om någon vill dra sig undan en stund men ändå ha en bra överblick över gården. Ett solskydd för att skydda mot solens strålar kan köpas till och enkelt fästas som tak, se artnr 139120. Levereras färdigmonterat. Lösning för nedgrävd markförankring medföljer.
  Pris från:
  7.499,00 kr
 • Willow pilkoja mellan

  Willow pilkoja mellan

  Art.nr: 140965-89
  Med sitt naturliga intryck blir en pilkoja ett mysigt inslag i utemiljön. Kojan är öppen för olika typer av lek och kan inspirera till både fantasifull rollek, läshörna eller som reträttplats om man vill dra sig undan en stund. Pilen är helt obehandlad, se över och klipp bort eventuella utstickande kvistar regelbundet.
  2.999,00 kr
 • Urban läshus

  Urban läshus

  Ett snyggt och modernt hus som skapar ett rum i utomhusmiljön med goda avkopplingsmöjligheter för att kunna dra sig undan en stund, men som fungerar lika bra som en social mötesplats. Huset har en öppen design som inger en trygghet, då det är lätt för både för barnen och pedagogerna att ha en överblick över vad som händer på gården. Levereras omonterat, men med sidor och tak som är förmonterade. Av massiv, FSC-märkt furu. Mått: 120x160 cm. Lösning för nedgrävd markförankring eller ytmontering väljs under tillval.
  Pris från:
  27.399,00 kr
 • Nectar ekorrhus

  Nectar ekorrhus

  Art.nr: 140322
  Ett hus för ekorrar som skyddar mot regn och vind och där de kan vila och sova. Tillverkad av slitstarkt, massivt FSC-certifierat trä som är behandlat med 2 lager luktfri linolja. Dräneringshål i botten hjälper till att släppa ut vatten ur huset. Frontpanelen är öppningsbar. Ingångshål på 5 cm och en extra platta som skyddar ingångshålet medföljer. Levereras färdigmonterat med rostfria skruvar. Mått: 34x19x22 cm.
  339,00 kr
 • CROFT lekhus med veranda

  CROFT lekhus med veranda

  Ett stort lekhus som uppmuntrar till fantasifull rollek och att imitera vardagslivet i hemmet. Det lilla fönstret på bakre gaveln och det stora på kortsidan gör att lekhuset fungerar lika bra som kiosk eller affär. Ibland blir det för mycket intryck i utemiljön och då kan det vara skönt att kunna dra sig undan och använda huset som en reträttplats. Huset är inrett med ett bord och 2 bänkar och har en fin liten altan. Av massiv, FSC-märkt furu. Mått: 190x160x196 cm. Levereras omonterat. Lösning för nedgrävd markförankring eller ytmontering väljs under tillval.
  Pris från:
  30.515,00 kr
 • CROFT lekhus med skiljevägg

  CROFT lekhus med skiljevägg

  Ett mysigt och lättplacerat litet lekhus som lockar till lek. Lekhuset är inrett med ett litet bord på ena sidan, en halv avskiljningsvägg i mitten och en bänk på motsvarande sida. Avskiljningsväggen skapar möjlighet för barn som inte vill delta i rolleken att ändå känna en delaktighet och kan leka bredvid. Kortsidorna är helt öppna vilket ger pedagogerna en bra överblick, men även en möjlighet till avskärmning för barnen. Av massiv, FSC-märkt furu. Mått: 128x145x171 cm. Levereras omonterat. Lösning för nedgrävd markförankring eller ytmontering väljs under tillval.
  Pris från:
  20.977,00 kr
 • CROFT öppet lekhus

  CROFT öppet lekhus

  Ett öppet lekhus som passar bra både för sociala och fantasifulla lekar, eller som en plats att dra sig undan till om man vill vara för sig själv en liten stund. Den öppna designen gör även miljön överblickbar för pedagogen och kan skapa en känsla av trygghet för barnen. Av massiv, FSC-märkt furu. Mått:128x131x143 cm. Levereras omonterat. Lösning för nedgrävd markförankring eller ytmontering väljs under tillval.
  Pris från:
  19.506,00 kr
 • Urban odlingsram till sinnesgård, kvadratisk

  Urban odlingsram till sinnesgård, kvadratisk

  Skapa en grönskande och rumsskapande närmiljö med dessa mångsidiga odlingsramar som bidrar med både form och funktion på gården. Man kan även välja att fylla ramarna med olika material som till exempel bark, kottar, sand, sten och använda dem som sensoriska lådor. Att uppleva med sinnena förstärks i utemiljön och där löst naturmaterial stimulerar ett undersökande arbetssätt. Kombinera gärna flera ramar med varandra med spång emellan för en variationsrik utemiljö.
  Pris från:
  2.499,00 kr
 • Urban sinnesgård triangulär, komplett set

  Urban sinnesgård triangulär, komplett set

  Skapa en sensorisk utemiljö som uppmuntrar till att utforska, känna, lukta, röra och som stimulerar de fem olika sinnena. Denna mångsidiga sinnegård bidrar med både form och funktion på gården och skapar en fin inramning i miljön. En inbjudande och lugn zon där man kan växla mellan olika aktiviteter, tex plantera i ramarna, eller välja att fylla ramarna med olika material och texturer som till exempel bark, kottar, sand, sten och använda dem som sensoriska lådor. Att uppleva med sina sinnen förstärks i utemiljön och där löst naturmaterial stimulerar ett undersökande arbetssätt. Spången uppmuntrar till rörelse mellan ramarna och man kan enkelt förflytta sig och nå alla delar.
  Pris från:
  17.999,00 kr
 • Urban sensorisk portal

  Urban sensorisk portal

  Att gå igenom en portal kan upplevas som lite magiskt och skapar en förstärkt rumslighet i utemiljön. När ljuset bryts igenom det färgade plexiglaset skapas fantastiska sensoriska upplevelser som stimulerar det visuella sinnet. Portalen kan hjälpa till att förtydliga utemiljön och skapa förståelse för vad som förväntas inom olika zoner. En griffeltavla på ena sidan kan hjälpa till att förstärka budskapet, eller användas i skapandet. Rejäla fönster av plexiglas på 12 mm. Levereras färdigmonterat. Lösning för nedgrävd markförankring medföljer.
  Pris från:
  22.599,00 kr
 • Urban balansbräda 100x20 H12 cm

  Urban balansbräda 100x20 H12 cm

  Flexibla balansbrädor som inspirerar till rörelse och bidrar till möjligheten att skapa en föränderlig utemiljö. Barnen kan bygga egna balansbanor och då forma miljön själva, eller samarbeta och konstruera i grupp. Tillsammans med scenmodulerna kan de bilda varierande topografi och svårighetsgrad. Levereras färdigmonterad.
  Pris från:
  899,00 kr
 • Nectar fågelholk

  Nectar fågelholk

  Art.nr: 140320
  Genom att placera fågelholkar på gården kan barnen hålla utkik efter vilka som flyttar in och det är ett spännande sätt att följa vad som händer i naturen. En högkvalitativ fågelholk av slitstarkt, massivt FSC-certifierat trä som är behandlad med 2 lager luktfri linolja. Fågelholken har ett ingångshål på 3,3 cm och är speciellt framtagen för talgoxar, sparvar, flugsnappare och andra småfåglar. Dräneringshål i botten hjälper till att släppa ut vatten ur holken. Frontpanelen är öppningsbar. Fåglar är revirdjur och placera därför holkarna med 10 m avstånd från varandra och helst inte i söderläge, då det lätt kan bli för varmt på sommaren. En extra platta som skyddar ingångshålet medföljer. Levereras färdigmonterat med rostfria skruvar. Mått: 34x15x15 cm.
  298,00 kr
 • Urban staffli plexi

  Urban staffli plexi

  Ett rejält staffli med en stor arbetsyta som ger förutsättningar till skapande utomhus. Staffliet kan placeras så att det förstärker rumslighet i utemiljön och fungera som en avskärmning. Staffliet har en stadig bas och är utrustat med rejäla handtag på sidorna som underlättar vid förflyttning. Det går att måla direkt på plexiglaset med avtvättningsbar färg eller kritpennor. Robusta fönster av plexiglas på 12 mm. Levereras färdigmonterat.
  Pris från:
  6.998,00 kr
 • Nectar fågelbord

  Nectar fågelbord

  Art.nr: 140321
  Genom att mata våra vinterfåglar bevaras beståndet och vi behåller den balans i naturen som fåglarna skapar. Duka gärna upp med ett fågelbord utanför förskolans fönster och prata om flyttfåglar och lär barnen känna igen de olika arterna. Ett högkvalitativt fågelbord av slitstarkt, massivt FSC-certifierat trä som är behandlat med 2 lager luktfri linolja. Fågelbordet är speciellt framtaget för talgoxar, blåmesar, domherrar, grönfinkar, grönsparvar, hackspettar och andra sångfåglar. Levereras färdigmonterat med rostfria skruvar och med metallvinkelfästen för att montera på stolpe (ingår ej) eller fönsterbräde. Mått: 24,5x32x30 cm.
  259,00 kr
 • Nectar insektshotell M

  Nectar insektshotell M

  Art.nr: 140314
  Insekter är en oerhört viktig del i den biologiska mångfalden och att främja mångfalden är idag viktigare än någonsin. Detta insektshotell i mellanstorlek håller hög kvalitet och är tillverkat av slitstarkt, massivt FSC-certifierat trä. Taket är behandlat med en luktfri olja som är ofarlig för insekter. Tack vare insektshotellets röda detaljer kommer nyckelpigor, bin och andra insekter att dras till holken. Insektshotellet är designat med rör och andra små utrymmen speciellt för steklar såsom bin, getingar och nyckelpigor. För att ge insekterna de bästa överlevnadsmöjligheterna bör insektshotellet placeras i närheten av blommande växter och träd, ca 1,5 m över marken och vänd mot öst. Levereras färdigmonterat med rostfria skruvar. Mått: 66x45x15 cm
  945,00 kr
 • Nectar insektshotell L

  Nectar insektshotell L

  Art.nr: 140315
  Insekter är en oerhört viktig del i den biologiska mångfalden och att främja mångfalden är idag viktigare än någonsin. Lekolars största insektshotell håller hög kvalitet och är tillverkat av slitstarkt, massivt FSC-certifierat trä. Taket är behandlat med en luktfri olja som är ofarlig för insekter och beklätt med skyddande plåt. Tack vare insektshotellets röda detaljer kommer nyckelpigor, bin och fjärilar att dras till holken. Insektshotellet är designat med rör och andra små utrymmen speciellt för steklar såsom bin, getingar och nyckelpigor. För att ge insekterna de bästa överlevnadsmöjligheterna bör insektshotellet placeras i närheten av blommande växter och träd, ca 1,5 m över marken och vänd mot öst. Levereras färdigmonterat med rostfria skruvar och 2 trästolpar med stolpskor av galvaniserat stål för markförankring. Mått: 94x71x17 cm.
  3.985,00 kr
 • Nectar insektshotell stomme S

  Nectar insektshotell stomme S

  Art.nr: 140316
  Insekter är en oerhört viktig del i den biologiska mångfalden och att främja mångfalden är idag viktigare än någonsin. Med denna stomme kan man tillsammans med barnen fylla utrymmen med olika material och former. Bra material är tex ihåliga bambupinnar och kvistar som passar många insekter. Detta insektshotell håller hög kvalitet och är tillverkat av slitstarkt, massivt FSC-certifierat trä. Taket är behandlat med en luktfri olja som är ofarlig för insekter. Tack vare insektshotellets röda detaljer kommer nyckelpigor, bin och andra insekter att dras till holken. För att ge insekterna de bästa överlevnadsmöjligheterna bör insektshotellet placeras i närheten av blommande växter och träd, ca 1,5 m över marken och vänd mot öst. Levereras färdigmonterat med rostfria skruvar. Mått: 41x27x15 cm.
  298,00 kr
 • Nectar insektshotell stomme M

  Nectar insektshotell stomme M

  Art.nr: 140317
  Insekter är en oerhört viktig del i den biologiska mångfalden och att främja mångfalden är idag viktigare än någonsin. Med denna stomme kan man tillsammans med barnen fylla utrymmen med olika material och former. Bra material är tex ihåliga bambupinnar och kvistar som passar många insekter. Detta insektshotell håller hög kvalitet och är tillverkat av slitstarkt, massivt FSC-certifierat trä. Taket är behandlat med en luktfri olja som är ofarlig för insekter. Tack vare insektshotellets röda detaljer kommer nyckelpigor, bin och andra insekter att dras till holken. För att ge insekterna de bästa överlevnadsmöjligheterna bör insektshotellet placeras i närheten av blommande växter och träd, ca 1,5 m över marken och vänd mot öst. Levereras färdigmonterat med rostfria skruvar. Mått: 66x45x15 cm.
  495,00 kr
 • Nectar insektshotell stomme L

  Nectar insektshotell stomme L

  Art.nr: 140318
  Insekter är en oerhört viktig del i den biologiska mångfalden och att främja mångfalden är idag viktigare än någonsin. Med denna stora stomme kan man tillsammans med barnen fylla utrymmen med olika material och former. Bra material är tex ihåliga bambupinnar och kvistar som passar många insekter. Detta insektshotell håller hög kvalitet och är tillverkat av slitstarkt, massivt FSC-certifierat trä. Taket är behandlat med en luktfri olja som är ofarlig för insekter och beklätt med skyddande plåt. Tack vare insektshotellets röda detaljer kommer nyckelpigor, bin och andra insekter att dras till holken För att ge insekterna de bästa överlevnadsmöjligheterna bör insektshotellet placeras i närheten av blommande växter och träd, ca 1,5 m över marken och vänd mot öst. Levereras färdigmonterat med rostfria skruvar och 2 trästolpar med stolpskor av galvaniserat stål för markförankring. Mått: 94x71x17 cm.
  1.985,00 kr
 • Recycled:play multilek 1503

  Recycled:play multilek 1503

  Art.nr: 138282-139
  Multilek för yngre barn med trappa, lärpaneler, tunnel, sandskopa, repbroar och rutschkana. Denna konstruktion är baserad på 100 % återvunnet material. Alla stolpar är tillverkade av återvunnen textil. Några av många fördelar med detta material är att det inte rostar, inte absorberar vatten, är UV-resistent och ändå är lika hållbart som stål. Kärnan på alla paneler är av återvunna rep och fiskenät. Som en del i den cirkulära ekonomin lägger dessa hållbara och miljövänliga material grunden för framtidens lekplatser med lägre koldioxidutsläpp.
  161.175,00 kr
 • Recycled:play lektorn 1403

  Recycled:play lektorn 1403

  Art.nr: 138285-139
  Ett lektorn med rutschbana, klättervägg, klätterstege och lekpanel. Denna konstruktion är baserad på 100 % återvunnet material. Alla stolpar är tillverkade av återvunnen textil. Några av många fördelar med detta material är att det inte rostar, inte absorberar vatten, är UV-resistent och ändå är lika hållbart som stål. Kärnan på alla paneler är av återvunna rep och fiskenät. Som en del i den cirkulära ekonomin lägger dessa hållbara och miljövänliga material grunden för framtidens lekplatser med lägre koldioxidutsläpp.
  48.552,00 kr
 • Recycled:play kombinationslek 1436

  Recycled:play kombinationslek 1436

  Art.nr: 138289-139
  Kombinationslek innehållande två aktivitetstorn med rutschkanor, bro med staket, klättervägg, stege med rep, talande blomma och sandskopa. Denna konstruktion är baserad på 100 % återvunnet material. Alla stolpar är tillverkade av återvunnen textil. Några av många fördelar med detta material är att det inte rostar, inte absorberar vatten, är UV-resistent och ändå är lika hållbart som stål. Kärnan på alla paneler är av återvunna rep och fiskenät. Som en del i den cirkulära ekonomin lägger dessa hållbara och miljövänliga material grunden för framtidens lekplatser med lägre koldioxidutsläpp.
  139.635,00 kr
 • Recycled:play tågvagn 1552

  Recycled:play tågvagn 1552

  Art.nr: 138315-139
  En tågvagn med lärpaneler. Denna konstruktion är baserad på 100 % återvunnet material. Alla stolpar är tillverkade av återvunnen textil. Några av många fördelar med detta material är att det inte rostar, inte absorberar vatten, är UV-resistent och ändå är lika hållbart som stål. Kärnan på alla paneler är av återvunna rep och fiskenät. Som en del i den cirkulära ekonomin lägger dessa hållbara och miljövänliga material grunden för framtidens lekplatser med lägre koldioxidutsläpp.
  62.268,00 kr
 • Recycled:play sandlåda rektangulär 1482

  Recycled:play sandlåda rektangulär 1482

  Art.nr: 138322-139
  Denna sandlåda är gjord av 100 % återvunnet material. Alla stolpar är tillverkade av återvunnen textil. Några av många fördelar med detta material är att det inte rostar, inte absorberar vatten, är UV-resistent och ändå är lika hållbart som stål. Kärnan på alla paneler är av återvunna rep och fiskenät. Som en del i den cirkulära ekonomin lägger dessa hållbara och miljövänliga material grunden för framtidens lekplatser med lägre koldioxidutsläpp.
  51.804,00 kr
 • Recycled:play tågvagn 0811

  Recycled:play tågvagn 0811

  Art.nr: 138330-139
  En tågvagn med säten tillverkat av 100 % återvunnet material. Kärnan på alla paneler är av återvunna rep och fiskenät. Som en del i den cirkulära ekonomin lägger dessa hållbara och miljövänliga material grunden för framtidens lekplatser med lägre koldioxidutsläpp.
  35.352,00 kr
 • Recycled:play lärpanel 1468

  Recycled:play lärpanel 1468

  Art.nr: 138333-139
  Denna konstruktion är baserad på 100 % återvunnet material. Alla stolpar är tillverkade av återvunnen textil. Några av många fördelar med detta material är att det inte rostar, inte absorberar vatten, är UV-resistent och ändå är lika hållbart som stål. Kärnan på alla paneler är av återvunna rep och fiskenät. Som en del i den cirkulära ekonomin lägger dessa hållbara och miljövänliga material grunden för framtidens lekplatser med lägre koldioxidutsläpp.
  11.043,00 kr
 • Recycled:play lärpanel 1472

  Recycled:play lärpanel 1472

  Art.nr: 138337-139
  Denna konstruktion är baserad på 100 % återvunnet material. Alla stolpar är tillverkade av återvunnen textil. Några av många fördelar med detta material är att det inte rostar, inte absorberar vatten, är UV-resistent och ändå är lika hållbart som stål. Kärnan på alla paneler är av återvunna rep och fiskenät. Som en del i den cirkulära ekonomin lägger dessa hållbara och miljövänliga material grunden för framtidens lekplatser med lägre koldioxidutsläpp.
  11.271,00 kr
 • Recycled:play lärpanel 1478

  Recycled:play lärpanel 1478

  Art.nr: 138342-139
  Denna konstruktion är baserad på 100 % återvunnet material. Alla stolpar är tillverkade av återvunnen textil. Några av många fördelar med detta material är att det inte rostar, inte absorberar vatten, är UV-resistent och ändå är lika hållbart som stål. Kärnan på alla paneler är av återvunna rep och fiskenät. Som en del i den cirkulära ekonomin lägger dessa hållbara och miljövänliga material grunden för framtidens lekplatser med lägre koldioxidutsläpp.
  7.600,00 kr
 • Recycled:play gungbrädestång 0685

  Recycled:play gungbrädestång 0685

  Art.nr: 138348-139
  En gungbrädestång som är gjord av 100 % återvunnet material. Kärnan på alla paneler är av återvunna rep och fiskenät. Som en del i den cirkulära ekonomin lägger dessa hållbara och miljövänliga material grunden för framtidens lekplatser med lägre koldioxidutsläpp.
  59.512,00 kr
 • Recycled:play bord med sittplatser 0816

  Recycled:play bord med sittplatser 0816

  Art.nr: 138349-139
  Denna konstruktion är baserad på 100 % återvunnet material. Kärnan på alla paneler är av återvunna rep och fiskenät. Som en del i den cirkulära ekonomin lägger dessa hållbara och miljövänliga material grunden för framtidens lekplatser med lägre koldioxidutsläpp.
  19.258,00 kr
 • Recycled:play rörpassage 1459

  Recycled:play rörpassage 1459

  Art.nr: 138360-139
  En tunnelpassage som är gjord av 100 % återvunnet material. Alla stolpar är tillverkade av återvunnen textil. Några av många fördelar med detta material är att det inte rostar, inte absorberar vatten, är UV-resistent och ändå är lika hållbart som stål. Kärnan på alla paneler är av återvunna rep och fiskenät. Som en del i den cirkulära ekonomin lägger dessa hållbara och miljövänliga material grunden för framtidens lekplatser med lägre koldioxidutsläpp.
  25.403,00 kr
Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.