Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Flanosaga I Babblarnas prylbod

Art.nr: 130944
Hjälp Bobbo att hitta röda saker eller Bibbi att hitta långa saker! Passar perfekt för den som vill bygga ordförråd och fokusera lite extra på beskrivande ord. Färdigtryckta flanobilder. Sagotexten är på svenska och med teckenstöd/TAKK. Av FSC-märkt papper. PVC-fri.
Ditt pris:
307,00 kr

Finns i lager

Märkning

Fakta

 • Titel: Flanosaga I Babblarnas prylbod
 • Miljömärkning: Ingående råvara FSC-märkt

Dokument och filer

Andra köpte också

 • Tillbehör
  Babblarna Pussel, Prylbod

  Babblarna Pussel, Prylbod

  Art.nr: 132601
  Gediget träpussel med motiv från Babblarnas värld. 9 bitar. Godkänt och CE märkt enligt EN71. Storlek: 30x30 cm. Material: FSC-certifierat trä. PVC-fri. Ålder 1-3 år.
  265,00 kr
 • Tillbehör
  Babblarna bok, I Babblarnas prylbod

  Babblarna bok, I Babblarnas prylbod

  Art.nr: 130967
  Följ med in i prylboden och hjälp Babblarna att välja bland alla roliga saker! Det finns många: röda och blå, små och stora, runda och fyrkantiga, korta och långa, prickiga och randiga, taggiga och mjuka. PVC-fri.
  223,00 kr
 • Babblarna Flanosaga Kalas hos Babblarna

  Babblarna Flanosaga Kalas hos Babblarna

  Art.nr: 55176
  Följ med på en överraskningsfest hos babblarna! Vad behöver förberedas? Vem är det som fyller år? Färdigtryckta flanobilder. Sagotexten är på svenska och med teckenstöd/TAKK. Av FSC-märkt papper. PVC-fri.
  307,00 kr
 • Flanosaga Vems kompis?

  Flanosaga Vems kompis?

  Art.nr: 50336
  En dag dyker det upp en ny katt! Vems kompis vill han vara? Kan man ha flera? En saga för de mindre barnen om vänskap och konkurrens, relationsproblematik och starka känslor. Färdigtryckta flanobilder. Svensk sagotext ingår. Av FSC-märkt papper. PVC-fri.
  328,00 kr
 • Babblarna Kan-du-göra-spelet

  Babblarna Kan-du-göra-spelet

  Art.nr: 16779
  39 delar. Ett spel för de allra minsta spelarna där de i takt med sin utveckling kan spela på olika nivåer. Här har man roligt samtidigt som man lär sig nya saker, precis som alltid i Babblarnas värld! – härma djur, spela instrument, gör tecken, peka på färger och sjung sånger. Man tar små steg på egen hand, men kan när som helst be om hjälp från de andra spelarna. Alla barnen spelar tillsammans mot Klonk. Vuxna eller lite äldre barn måste vara med och hjälpa de yngsta spelarna. För 2-4 spelare från 2 år. Speltid ca 15 minuter. Innehåll: 36 kort, 2 spelarbrickor, färgtärning och spelregler. Ingående råvara FSC-märkt. PVC-fri.
  315,00 kr
 • Passar till

  Liknande produkter

  • Alfabetet A-Ö med tecken - väggkort

   Alfabetet A-Ö med tecken - väggkort

   Art.nr: 118792
   Inspirerande pedagogiska väggkort med alfabetet A-Ö med tecken i A5-storlek. Perfekt att fästa på väggen i klassrummet eller förskolan. Rosa färg för vokal och blå färg för konsonant.
   229,00 kr
  • Skapa bokstäver med kroppen, övningskort

   Skapa bokstäver med kroppen, övningskort

   Art.nr: 141240
   48 st. Varje kort visar en bokstav och ett barn som står i en bokstavsposition. Konsonanter och vokaler är färgkodade. Mått: 23,5x21 cm. PVC-fri.
   587,00 kr
  • Bildkort Utforska känslorna

   Bildkort Utforska känslorna

   Art.nr: 130532
   24 bilder med människor som uttrycker olika känslor. Låt barnen beskriva känslan som visas på bilden och diskutera vad som kan ha hänt. Mått: 21x23,5 cm. PVC-fri.
   422,00 kr
  • Hälsosam mat, magnet

   Hälsosam mat, magnet

   Art.nr: 136498
   35 delar. Visar 5 olika matgrupper och en hälsosam måltid. Innehåller 33 magnetiska bilder på mat, en skriv-/sudda ut-matta att placera matbilderna på, menyblad och en handledning. PVC-fri. Från 3 år.
   595,00 kr
  • Stora bildkort, förebygga mobbning

   Stora bildkort, förebygga mobbning

   Art.nr: 50324
   Stora bildkort med olika händelser att diskutera kring för att öka förståelsen för varandra och försöka sätta sig in i andra människors situation. Korten visar olika situationer av mobbning i skolan: fysisk, psykisk eller psykologisk, social utestängning, provokation eller mobbning på internet eller social medier. Framtagna för att kunna hängas på väggen och varje bildkort har ett hål för upphängning. PVC-fri. Avtorkningsbara.
   838,00 kr
  Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.