Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.


Så arbetar Lekolar med Giftfri Förskola

På Lekolar har vi valt att gå längre än de allra flesta när det gäller hållbar utveckling, etisk handel och socialt ansvar. Sedan flera år tillbaka har Lekolar en hel avdelning som arbetar dedikerat och proaktivt med miljö och säkerhetsfrågor.

Vår hållbarhetschef Pierre Lennartsson sitter med i Upphandlingsmyndighetens expertgrupper för leksaker, möbler och textilier. Det betyder att du som kund kan känna dig helt trygg med att Lekolar har full insyn i arbetet med Giftfri Förskola och att vi redan i ett tidigt skede kan säkerställa att våra produkter uppfyller Upphandlingsmyndighetens krav för Giftfri Förskola.

Läs mer om vårt viktiga miljöarbete här.


På Lekolar sätter vi alltid pedagogiken och flexibiliteten i fokus. Vi erbjuder ett stort sortiment för både skolan och förskolan - allt från skolmöbler och lekplatsutrustning till barnvagnar, pärlor, spel, lego, lim, pussel, programmering för skolan och förskolan, pedagogiska leksaker och pyssel för barn. Majoriteten av våra produkter inom tillämpningsområdena leksaker, skapandematerial och skolmöbler uppfyller Upphandlingsmyndighetens krav för Giftfri förskola.
Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.