Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Outdoor_1200x500.jpg

Skötselråd för möbler utomhus

Det bästa sättet att förlänga livet på dina utomhusmöbler på förskolan eller skolan är att regelbundet rengöra dem. Lämna inte möblerna oskyddade utomhus mer än nödvändigt och olja trämöbler med jämna mellanrum.

Rengöring
Rengör möblerna med en mild tvållösning.

Underhåll
Efter snöfall eller regn torka bort snö och vatten från plana ytor.

Trämöbler
Möblerna kommer grundoljade men för att förebygga att ytan torkar ut och spricker så att fukt kan tränga in i träet rekommenderar vi att möblerna oljas in med jämna mellanrum, till exempel en eller två gånger per år. Gärna redan en gång innan användning. Tänk på att använda en giftfri vattenbaserad olja för utomhusbruk.

Förvaring
Det bästa är att förvara möblerna på en torr och sval plats. Vid förvaring utomhus, täck dem gärna med ett vattentätt överdrag. Obs! Viktigt att luft kan cirkulera mellan ytan och överdraget för att undvika kondens och påväxt.

Efterdra skruvar och beslag
Eftersom möblerna utsätts för frekvent användning bör skruvar och beslag kontrolleras och efterdras vid behov för att bibehålla stabilitet och funktion.

Kontakta oss
Kontakta oss gärna om du har några frågor. Du når vår kundtjänst på 0479 - 199 00 eller kundtjanst@lekolar.se. Våra öppettider är måndag - torsdag 08:00 - 17:00 och fredagar 08:00 - 16:00.

Ladda ner skötselråd.
Ladda ner 8 tips för skötsel av lekplats.

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.