Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Laminat_1200x500.jpg

Skötselråd möbler och inredning

Skolmöbler och förskolemöbler i skolan och förskolan eller andra offentliga miljöer bör tas hand om för att hålla längre. Det bästa sättet att förlänga livet på möbler och inredning är bra underhåll och regelbunden rengöring. Här nedanför hittar du guider med skötselråd och tips på bra metoder för att ta bort eventuell smuts och fläckar från olika material. Guiderna avser underhåll av linoleum, laminat, lackerade ytor, plastytor, gasstolar och mattor. Tänk även på att när möbler utsätts för frekvent användning bör skruvar och beslag kontrolleras och efterdras vid behov för att bibehålla stabilitet och funktion.

Kontakta oss gärna om du har några frågor. Du når vår kundtjänst på 0479 - 199 00 eller kundtjanst@lekolar.se. Våra öppettider är måndag - torsdag 08:00 - 17:00 och fredagar 08:00 - 16:00.

 

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.