Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig information

På grund av systemuppdateringar kan det idag förekomma problem med att se vissa produkter på vår webbshop. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig kontakta kundtjanst@lekolar.se för frågor och beställningar.


Vad är Giftfri Förskola?

Operation Giftfri Förskola är ett svenskt initiativ som startades av Naturskyddsföreningen 2013. 

Som en del av projektet har 129 förskoleavdelningar i 41 svenska kommuner inventerats för att man ska kunna få kunskap om vilka material, kemikalier och produkter som används i landets förskolor. Vid inventeringen kunde Naturskyddsföreningen konstatera att material som är kända för att läcka skadliga kemikalier är vanliga på många av landets förskolor.

Vad är målet för Operation Giftfri Förskola?

Operation Giftfri Förskola arbetar med att sprida information och kunskap för att fasa ut skadliga kemikalier från förskolan och därmed ge barnen en hälsosammare och säkrare miljö.

Vad innebär Upphandlingsmyndighetens krav?

Som en hjälp till Sveriges kommuner har Upphandlingsmyndigheten på uppdrag av regeringen tagit fram ett kravpaket som kommunerna kan följa i sina upphandlingar. 

Kravpaketet är väldigt komplext och ställer i många fall betydligt hårdare krav än vad EU-lagstandard gör. 

Det är dessa krav som produkterna med symbolen Giftfri Förskola uppfyller.


På Lekolar sätter vi alltid pedagogiken och flexibiliteten i fokus. Vi erbjuder ett stort sortiment för både skolan och förskolan - allt från skolmöbler och lekplatsutrustning till barnvagnar, pärlor, spel, lego, lim, pussel, programmering för skolan och förskolan, pedagogiska leksaker och pyssel för barn. Majoriteten av våra produkter inom tillämpningsområdena leksaker, skapandematerial och skolmöbler uppfyller Upphandlingsmyndighetens krav för Giftfri förskola.
Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.