Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig leveransinformation

Beställningar som läggs på vårt lek- och förbrukningssortiment från och med vecka 50 levereras ut vecka 2 2022. Beställningar från möbelsortimentet kan göras till och med vecka 51 för levereras innan årsskiftet. OBS! Gäller endast produkter som finns i lager. Välkommen att kontakta kundtjanst@lekolar.se för ev frågor.


Vad är STEAM?

STEAM (eller STEM) är ett pedagogiskt begrepp som står för Science, Technology, Engineering, Arts och Maths. STEAM bidrar till att förbättra barnens kompetens i ämnesövergripande problemlösning och ger möjlighet att lära och undersöka utifrån orsak och verkan.

Med STEAM skapar du ett processbaserat arbetssätt, där det kollaborativa utforskandet står i fokus, likaså frågeställningar och kritiskt tänkande. 

I vår vardag möter vi dagligen digitala enheter så som datorer och enkla robotar. Samhället förändras, automatiseras och digitaliseras och därför behöver vi öka vår digitala kompetens. Grundläggande programmeringsfärdigheter behövs för att förstå hur samhället fungerar och det blir också ett krav inom fler och fler områden på arbetsmarknaden. Därför är grundläggande datalogiskt tänkande en viktig del av undervisningen.

Programmering är i dag en del av läroplanen, ofta genom ämnet teknik. Här får eleverna i skolan tränar problemlösning och logiskt tänkande som är en viktig färdighet för framtidens digitala medborgare.

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.