Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.


Få fler programmeringsmöjligheter genom att kombinera SPIKE™ Essential och SPIKE™ Prime!

Nu har SPIKE™ Essential och SPIKE™ Prime från LEGO® Education ännu fått fler roliga och kreativa lektionsplaneringar och funktioner – alla med en tydlig koppling till läroplanen. Tack vare en gemensam app kan du nu använda Spike Essential och Spike Prime tillsammans och få ett ännu bredare användningsområde och fler programmeringsmöjligheter.

Appen är gratis och enkel att komma igång med. Den innehåller flera olika lektionsplaneringar med SPIKE Essential och SPIKE Prime. Genom att följa de guidade lektionsplaneringarna uppmuntras elever på alla kunskapsnivåer att gå från enkla programmeringsövningar till att kunna lösa alltmer komplexa utmaningar och skapa egna konstruktioner som de programmerar, styr och reglerar.

SPIKE Essential och SPIKE Prime

Med SPIKE Essential kan eleverna välja mellan att arbeta med ikonbaserad programmering eller Scratchprogrammering med blockprogrammering. Eleverna får lära sig vetenskapliga begrepp, träna läs- och skrivförmåga, problemlösning, matematiska färdigheter och att träna upp sin sociala och emotionella kompetens. Med Spike PRIME utmanas eleverna ytterligare i Scratchprogrammering och textbaserad programmering i Python.

Utveckla förståelse för teknik i din undervisning med LEGO® Education

Låt eleverna tänka kritiskt och kreativt kring teknik tillsammans med SPIKE Essential och SPIKE Prime. Tack vare de färdiga lektionsplaneringarna som har en direkt koppling till läroplanen blir det enkelt att komma igång i klassrummet tillsammans med eleverna. Läs mer här.

Se filmerna med vår utbildningspedagog Richard

Richard Duncan är utbildare, LEGO® Education Teacher Trainer & STEAM-expert. Se hans filmer och hör hans tips på hur du får ut det mesta och bästa av Spike Essential och Spike Prime!

Sortiment LEGO® Education
LEGO® Education Coding Express för förskola
SPIKE™ Essential lågstadiet och mellanstadiet
LEGO® Education Spike Prime för mellanstadiet och högstadiet

En del av vårt LEGO® Education sortiment

 • LEGO® Education DUPLO® Temaparken STEAM

  LEGO® Education DUPLO® Temaparken STEAM

  Art.nr: 15228
  Detta DUPLO-set utgår från barnens naturliga nyfikenhet och önskan att utforska och skapa. STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts, Maths) bidrar till att förbättra barnens kompetens i ämnesövergripande problemlösning och ger möjlighet att bygga och undersöka utifrån orsak och verkan. Aktivitetskort, tips och idéer för hur setet kan användas i undervisningen finns att hämta på legoeducation.com. Material: ABS. PVC-fri. Från 3 år.
  4.251,00 kr
 • LEGO® Education SPIKE™ Prime set

  LEGO® Education SPIKE™ Prime set

  Art.nr: 111971
  528 delar. LEGO® Education SPIKE™ Prime Set är ett verktyg för undervisning i naturvetenskap, teknik, ingenjörsvetenskap, konst och matematik (förkortas STEAM på engelska) för elever i årskurs 4-8. LEGO byggdelar kombineras med lättanvänd hårdvara och ett intuitivt programmeringsspråk med dra-och-släpp-funktion, vilket bygger på Scratch. Eleverna får lära sig att tänka kritiskt och lösa problem. Den programmerbara hubben är en avancerad, men lättanvänd enhet som har 6 in-/utdataportar, en panel med 5x5-lampor, Bluetooth-anslutning, en högtalare, ett 6-axlat gyroskop och ett laddningsbart batteri. Innehåller även motorer och sensorer som tillsammans med LEGO byggdelar låter eleverna bygga robotar och andra interaktiva modeller. Förvaringslåda och 2 set sorteringsbrickor ingår. Innehåller även kom igång-material, en app med enhetsplaneringar och webbaserade lektionsplaneringar. Material: ABS. PVC-fri. Från 10 år.
  6.966,00 kr
 • LEGO® Education SPIKE™ Prime Litet skolpaket

  LEGO® Education SPIKE™ Prime Litet skolpaket

  Art.nr: 111973
  Innehåller 5 fp med 111971 LEGO® Education SPIKE Prime och 1 fp med 130606 LEGO® Education SPIKE Prime Expansion. Läs mer om de olika seten på respektive artikelnummer. Material: ABS. PVC-fri.
  31.767,00 kr
LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the SPIKE logo, MINDSTORMS and the MINDSTORMS logo
are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2020 The LEGO Group.
Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.