Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

  • Hemse bord runt H74

    Hemse bord runt H74

    Ett lättplacerat bord som passar in i de flesta miljöer både inom- och utomhus. Bordsskiva av stål och bordsstativ av aluminium. Justerbara fötter.
    Pris från:
    6.856,00 kr
  • Visby karmstol

    Visby karmstol

    Visby är en klassisk och elegant stol med fina detaljer. En bra ergonomisk sittkomfort med generösa mått gör att Visby passar lika bra inom- som utomhus. Tillverkad av miljövänlig och återvunnen teknopolymer.
    Pris från:
    2.094,00 kr
  • Elsa Parksoffa - Fristående

    Elsa Parksoffa - Fristående

    Art.nr: 146237
    Parksoffa Elsa kommer med tillbehör för förankring i mark och är tillverkad i brunlaserad furu och med underrede i varmgalvaniserat stål.
    4.450,00 kr
  • Elsa dubbel Solstol - Fristående

    Elsa dubbel Solstol - Fristående

    Art.nr: 146242
    Elsa dubbel solstol (bred) i fristående utförande. Tillverkad i brunlaserad furu med underrede i varmgalvaniserat stål.
    10.790,00 kr
  • Nectar fjärilshus

    Nectar fjärilshus

    Art.nr: 140324
    Ge fjärilarna bäst möjliga skydd för regn och ett tryggt boende till förpuppning. Lekolars fjärilshotell håller hög kvalitet och är tillverkade av slitstarkt, massivt FSC-certifierat trä. Taket är behandlat med en luktfri olja som är ofarlig för insekter. Insektshotellet är designat med rör och smala lameller speciellt anpassade fjärilar. För att ge fjärilarna de bästa överlevnadsmöjligheterna bör det placeras i närheten av blommande växter och träd, ca 1,5 m över marken och vänd mot öst. Levereras färdigmonterat med rostfria skruvar. Mått: 24x18x12,5 cm.
    198,00 kr
  • Urban stor kub 140x140 cm

    Urban stor kub 140x140 cm

    30 % rabatt avdragen. Gäller t.o.m. 2024-05-31, ej ytterligare rabatter.
    Pris från:
    5.249,00 kr
  • Willow pilkoja stor

    Willow pilkoja stor

    Art.nr: 140965-89
    30 % rabatt avdragen. Gäller t.o.m. 2024-05-31, ej ytterligare rabatter.
    2.099,00 kr
  • Urban läshus

    Urban läshus

    Ett snyggt och modernt hus som skapar ett rum i utomhusmiljön med goda avkopplingsmöjligheter för att kunna dra sig undan en stund, men som fungerar lika bra som en social mötesplats. Huset har en öppen design som inger en trygghet, då det är lätt för både för barnen och pedagogerna att ha en överblick över vad som händer på gården. Levereras omonterat, men med sidor och tak som är förmonterade. Av massiv, FSC-märkt furu. Mått: 120x160 cm. Lösning för nedgrävd markförankring eller ytmontering väljs under tillval.
    Pris från:
    27.399,00 kr
  • Nectar ekorrhus

    Nectar ekorrhus

    Art.nr: 140322
    Ett hus för ekorrar som skyddar mot regn och vind och där de kan vila och sova. Tillverkad av slitstarkt, massivt FSC-certifierat trä som är behandlat med 2 lager luktfri linolja. Dräneringshål i botten hjälper till att släppa ut vatten ur huset. Frontpanelen är öppningsbar. Ingångshål på 5 cm och en extra platta som skyddar ingångshålet medföljer. Levereras färdigmonterat med rostfria skruvar. Mått: 34x19x22 cm.
    339,00 kr
  • CROFT lekhus med veranda

    CROFT lekhus med veranda

    30 % rabatt avdragen. Gäller t.o.m. 2024-05-31, ej ytterligare rabatter.
    Pris från:
    21.360,00 kr
  • CROFT lekhus med skiljevägg

    CROFT lekhus med skiljevägg

    30 % rabatt avdragen. Gäller t.o.m. 2024-05-31, ej ytterligare rabatter.
    Pris från:
    14.683,00 kr
  • CROFT öppet lekhus

    CROFT öppet lekhus

    30 % rabatt avdragen. Gäller t.o.m. 2024-05-31, ej ytterligare rabatter.
    Pris från:
    13.654,00 kr
  • Urban odlingsram till sinnesgård, kvadratisk

    Urban odlingsram till sinnesgård, kvadratisk

    Skapa en grönskande och rumsskapande närmiljö med dessa mångsidiga odlingsramar som bidrar med både form och funktion på gården. Man kan även välja att fylla ramarna med olika material som till exempel bark, kottar, sand, sten och använda dem som sensoriska lådor. Att uppleva med sinnena förstärks i utemiljön och där löst naturmaterial stimulerar ett undersökande arbetssätt. Kombinera gärna flera ramar med varandra med spång emellan för en variationsrik utemiljö.
    Pris från:
    2.499,00 kr
  • Urban sinnesgård triangulär, komplett set

    Urban sinnesgård triangulär, komplett set

    Skapa en sensorisk utemiljö som uppmuntrar till att utforska, känna, lukta, röra och som stimulerar de fem olika sinnena. Denna mångsidiga sinnegård bidrar med både form och funktion på gården och skapar en fin inramning i miljön. En inbjudande och lugn zon där man kan växla mellan olika aktiviteter, tex plantera i ramarna, eller välja att fylla ramarna med olika material och texturer som till exempel bark, kottar, sand, sten och använda dem som sensoriska lådor. Att uppleva med sina sinnen förstärks i utemiljön och där löst naturmaterial stimulerar ett undersökande arbetssätt. Spången uppmuntrar till rörelse mellan ramarna och man kan enkelt förflytta sig och nå alla delar.
    Pris från:
    17.999,00 kr
  • Urban sensorisk portal

    Urban sensorisk portal

    30 % rabatt avdragen. Gäller t.o.m. 2024-05-31, ej ytterligare rabatter.
    Pris från:
    15.819,00 kr
  • Urban balansbräda 100x20 H12 cm

    Urban balansbräda 100x20 H12 cm

    Flexibla balansbrädor som inspirerar till rörelse och bidrar till möjligheten att skapa en föränderlig utemiljö. Barnen kan bygga egna balansbanor och då forma miljön själva, eller samarbeta och konstruera i grupp. Tillsammans med scenmodulerna kan de bilda varierande topografi och svårighetsgrad. Levereras färdigmonterad.
    Pris från:
    899,00 kr
  • Nectar fågelholk

    Nectar fågelholk

    Art.nr: 140320
    Genom att placera fågelholkar på gården kan barnen hålla utkik efter vilka som flyttar in och det är ett spännande sätt att följa vad som händer i naturen. En högkvalitativ fågelholk av slitstarkt, massivt FSC-certifierat trä som är behandlad med 2 lager luktfri linolja. Fågelholken har ett ingångshål på 3,3 cm och är speciellt framtagen för talgoxar, sparvar, flugsnappare och andra småfåglar. Dräneringshål i botten hjälper till att släppa ut vatten ur holken. Frontpanelen är öppningsbar. Fåglar är revirdjur och placera därför holkarna med 10 m avstånd från varandra och helst inte i söderläge, då det lätt kan bli för varmt på sommaren. En extra platta som skyddar ingångshålet medföljer. Levereras färdigmonterat med rostfria skruvar. Mått: 34x15x15 cm.
    298,00 kr
  • Urban staffli plexi

    Urban staffli plexi

    30 % rabatt avdragen. Gäller t.o.m. 2024-05-31, ej ytterligare rabatter.
    Pris från:
    4.898,00 kr
  • Nectar fågelbord

    Nectar fågelbord

    Art.nr: 140321
    Genom att mata våra vinterfåglar bevaras beståndet och vi behåller den balans i naturen som fåglarna skapar. Duka gärna upp med ett fågelbord utanför förskolans fönster och prata om flyttfåglar och lär barnen känna igen de olika arterna. Ett högkvalitativt fågelbord av slitstarkt, massivt FSC-certifierat trä som är behandlat med 2 lager luktfri linolja. Fågelbordet är speciellt framtaget för talgoxar, blåmesar, domherrar, grönfinkar, grönsparvar, hackspettar och andra sångfåglar. Levereras färdigmonterat med rostfria skruvar och med metallvinkelfästen för att montera på stolpe (ingår ej) eller fönsterbräde. Mått: 24,5x32x30 cm.
    259,00 kr
  • Nectar insektshotell M

    Nectar insektshotell M

    Art.nr: 140314
    30 % rabatt avdragen. Gäller t.o.m. 2024-05-31, ej ytterligare rabatter.
    661,00 kr
  • Nectar insektshotell L

    Nectar insektshotell L

    Art.nr: 140315
    Insekter är en oerhört viktig del i den biologiska mångfalden och att främja mångfalden är idag viktigare än någonsin. Lekolars största insektshotell håller hög kvalitet och är tillverkat av slitstarkt, massivt FSC-certifierat trä. Taket är behandlat med en luktfri olja som är ofarlig för insekter och beklätt med skyddande plåt. Tack vare insektshotellets röda detaljer kommer nyckelpigor, bin och fjärilar att dras till holken. Insektshotellet är designat med rör och andra små utrymmen speciellt för steklar såsom bin, getingar och nyckelpigor. För att ge insekterna de bästa överlevnadsmöjligheterna bör insektshotellet placeras i närheten av blommande växter och träd, ca 1,5 m över marken och vänd mot öst. Levereras färdigmonterat med rostfria skruvar och 2 trästolpar med stolpskor av galvaniserat stål för markförankring. Mått: 94x71x17 cm.
    3.985,00 kr
  • Nectar insektshotell stomme S

    Nectar insektshotell stomme S

    Art.nr: 140316
    Insekter är en oerhört viktig del i den biologiska mångfalden och att främja mångfalden är idag viktigare än någonsin. Med denna stomme kan man tillsammans med barnen fylla utrymmen med olika material och former. Bra material är tex ihåliga bambupinnar och kvistar som passar många insekter. Detta insektshotell håller hög kvalitet och är tillverkat av slitstarkt, massivt FSC-certifierat trä. Taket är behandlat med en luktfri olja som är ofarlig för insekter. Tack vare insektshotellets röda detaljer kommer nyckelpigor, bin och andra insekter att dras till holken. För att ge insekterna de bästa överlevnadsmöjligheterna bör insektshotellet placeras i närheten av blommande växter och träd, ca 1,5 m över marken och vänd mot öst. Levereras färdigmonterat med rostfria skruvar. Mått: 41x27x15 cm.
    298,00 kr
  • Nectar insektshotell stomme M

    Nectar insektshotell stomme M

    Art.nr: 140317
    Insekter är en oerhört viktig del i den biologiska mångfalden och att främja mångfalden är idag viktigare än någonsin. Med denna stomme kan man tillsammans med barnen fylla utrymmen med olika material och former. Bra material är tex ihåliga bambupinnar och kvistar som passar många insekter. Detta insektshotell håller hög kvalitet och är tillverkat av slitstarkt, massivt FSC-certifierat trä. Taket är behandlat med en luktfri olja som är ofarlig för insekter. Tack vare insektshotellets röda detaljer kommer nyckelpigor, bin och andra insekter att dras till holken. För att ge insekterna de bästa överlevnadsmöjligheterna bör insektshotellet placeras i närheten av blommande växter och träd, ca 1,5 m över marken och vänd mot öst. Levereras färdigmonterat med rostfria skruvar. Mått: 66x45x15 cm.
    495,00 kr
  • Nectar insektshotell stomme L

    Nectar insektshotell stomme L

    Art.nr: 140318
    Insekter är en oerhört viktig del i den biologiska mångfalden och att främja mångfalden är idag viktigare än någonsin. Med denna stora stomme kan man tillsammans med barnen fylla utrymmen med olika material och former. Bra material är tex ihåliga bambupinnar och kvistar som passar många insekter. Detta insektshotell håller hög kvalitet och är tillverkat av slitstarkt, massivt FSC-certifierat trä. Taket är behandlat med en luktfri olja som är ofarlig för insekter och beklätt med skyddande plåt. Tack vare insektshotellets röda detaljer kommer nyckelpigor, bin och andra insekter att dras till holken För att ge insekterna de bästa överlevnadsmöjligheterna bör insektshotellet placeras i närheten av blommande växter och träd, ca 1,5 m över marken och vänd mot öst. Levereras färdigmonterat med rostfria skruvar och 2 trästolpar med stolpskor av galvaniserat stål för markförankring. Mått: 94x71x17 cm.
    1.985,00 kr
  • Recycled:play multilek 1503

    Recycled:play multilek 1503

    Art.nr: 138282-139
    Multilek för yngre barn med trappa, lärpaneler, tunnel, sandskopa, repbroar och rutschkana. Denna konstruktion är baserad på 100 % återvunnet material. Alla stolpar är tillverkade av återvunnen textil. Några av många fördelar med detta material är att det inte rostar, inte absorberar vatten, är UV-resistent och ändå är lika hållbart som stål. Kärnan på alla paneler är av återvunna rep och fiskenät. Som en del i den cirkulära ekonomin lägger dessa hållbara och miljövänliga material grunden för framtidens lekplatser med lägre koldioxidutsläpp.
    161.175,00 kr
  • Recycled:play lektorn 1403

    Recycled:play lektorn 1403

    Art.nr: 138285-139
    Ett lektorn med rutschbana, klättervägg, klätterstege och lekpanel. Denna konstruktion är baserad på 100 % återvunnet material. Alla stolpar är tillverkade av återvunnen textil. Några av många fördelar med detta material är att det inte rostar, inte absorberar vatten, är UV-resistent och ändå är lika hållbart som stål. Kärnan på alla paneler är av återvunna rep och fiskenät. Som en del i den cirkulära ekonomin lägger dessa hållbara och miljövänliga material grunden för framtidens lekplatser med lägre koldioxidutsläpp.
    48.552,00 kr
  • Recycled:play kombinationslek 1436

    Recycled:play kombinationslek 1436

    Art.nr: 138289-139
    Kombinationslek innehållande två aktivitetstorn med rutschkanor, bro med staket, klättervägg, stege med rep, talande blomma och sandskopa. Denna konstruktion är baserad på 100 % återvunnet material. Alla stolpar är tillverkade av återvunnen textil. Några av många fördelar med detta material är att det inte rostar, inte absorberar vatten, är UV-resistent och ändå är lika hållbart som stål. Kärnan på alla paneler är av återvunna rep och fiskenät. Som en del i den cirkulära ekonomin lägger dessa hållbara och miljövänliga material grunden för framtidens lekplatser med lägre koldioxidutsläpp.
    139.635,00 kr
  • Recycled:play tågvagn 1552

    Recycled:play tågvagn 1552

    Art.nr: 138315-139
    En tågvagn med lärpaneler. Denna konstruktion är baserad på 100 % återvunnet material. Alla stolpar är tillverkade av återvunnen textil. Några av många fördelar med detta material är att det inte rostar, inte absorberar vatten, är UV-resistent och ändå är lika hållbart som stål. Kärnan på alla paneler är av återvunna rep och fiskenät. Som en del i den cirkulära ekonomin lägger dessa hållbara och miljövänliga material grunden för framtidens lekplatser med lägre koldioxidutsläpp.
    62.268,00 kr
  • Recycled:play sandlåda rektangulär 1482

    Recycled:play sandlåda rektangulär 1482

    Art.nr: 138322-139
    Denna sandlåda är gjord av 100 % återvunnet material. Alla stolpar är tillverkade av återvunnen textil. Några av många fördelar med detta material är att det inte rostar, inte absorberar vatten, är UV-resistent och ändå är lika hållbart som stål. Kärnan på alla paneler är av återvunna rep och fiskenät. Som en del i den cirkulära ekonomin lägger dessa hållbara och miljövänliga material grunden för framtidens lekplatser med lägre koldioxidutsläpp.
    51.804,00 kr
  • Recycled:play tågvagn 0811

    Recycled:play tågvagn 0811

    Art.nr: 138330-139
    En tågvagn med säten tillverkat av 100 % återvunnet material. Kärnan på alla paneler är av återvunna rep och fiskenät. Som en del i den cirkulära ekonomin lägger dessa hållbara och miljövänliga material grunden för framtidens lekplatser med lägre koldioxidutsläpp.
    35.352,00 kr
  • Recycled:play lärpanel 1468

    Recycled:play lärpanel 1468

    Art.nr: 138333-139
    Denna konstruktion är baserad på 100 % återvunnet material. Alla stolpar är tillverkade av återvunnen textil. Några av många fördelar med detta material är att det inte rostar, inte absorberar vatten, är UV-resistent och ändå är lika hållbart som stål. Kärnan på alla paneler är av återvunna rep och fiskenät. Som en del i den cirkulära ekonomin lägger dessa hållbara och miljövänliga material grunden för framtidens lekplatser med lägre koldioxidutsläpp.
    11.043,00 kr
  • Recycled:play lärpanel 1472

    Recycled:play lärpanel 1472

    Art.nr: 138337-139
    Denna konstruktion är baserad på 100 % återvunnet material. Alla stolpar är tillverkade av återvunnen textil. Några av många fördelar med detta material är att det inte rostar, inte absorberar vatten, är UV-resistent och ändå är lika hållbart som stål. Kärnan på alla paneler är av återvunna rep och fiskenät. Som en del i den cirkulära ekonomin lägger dessa hållbara och miljövänliga material grunden för framtidens lekplatser med lägre koldioxidutsläpp.
    11.271,00 kr
  • Recycled:play lärpanel 1478

    Recycled:play lärpanel 1478

    Art.nr: 138342-139
    Denna konstruktion är baserad på 100 % återvunnet material. Alla stolpar är tillverkade av återvunnen textil. Några av många fördelar med detta material är att det inte rostar, inte absorberar vatten, är UV-resistent och ändå är lika hållbart som stål. Kärnan på alla paneler är av återvunna rep och fiskenät. Som en del i den cirkulära ekonomin lägger dessa hållbara och miljövänliga material grunden för framtidens lekplatser med lägre koldioxidutsläpp.
    7.600,00 kr
  • Recycled:play gungbrädestång 0685

    Recycled:play gungbrädestång 0685

    Art.nr: 138348-139
    En gungbrädestång som är gjord av 100 % återvunnet material. Kärnan på alla paneler är av återvunna rep och fiskenät. Som en del i den cirkulära ekonomin lägger dessa hållbara och miljövänliga material grunden för framtidens lekplatser med lägre koldioxidutsläpp.
    59.512,00 kr
  • Recycled:play bord med sittplatser 0816

    Recycled:play bord med sittplatser 0816

    Art.nr: 138349-139
    Denna konstruktion är baserad på 100 % återvunnet material. Kärnan på alla paneler är av återvunna rep och fiskenät. Som en del i den cirkulära ekonomin lägger dessa hållbara och miljövänliga material grunden för framtidens lekplatser med lägre koldioxidutsläpp.
    19.258,00 kr
  • Recycled:play rörpassage 1459

    Recycled:play rörpassage 1459

    Art.nr: 138360-139
    En tunnelpassage som är gjord av 100 % återvunnet material. Alla stolpar är tillverkade av återvunnen textil. Några av många fördelar med detta material är att det inte rostar, inte absorberar vatten, är UV-resistent och ändå är lika hållbart som stål. Kärnan på alla paneler är av återvunna rep och fiskenät. Som en del i den cirkulära ekonomin lägger dessa hållbara och miljövänliga material grunden för framtidens lekplatser med lägre koldioxidutsläpp.
    25.403,00 kr
Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.