Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig leveransinformation

Beställningar som läggs på vårt lek- och förbrukningssortiment från och med vecka 50 levereras ut vecka 2 2022. Beställningar från möbelsortimentet kan göras till och med vecka 51 för levereras innan årsskiftet. OBS! Gäller endast produkter som finns i lager. Välkommen att kontakta kundtjanst@lekolar.se för ev frågor.

Lekolar & Hatten - tillsammans för barns språkutveckling

Hatten Förlag är ett fantastiskt företag som arbetar enligt devisen ”För att varenda liten prick ska ha ett språk!”. Teamet på Hatten har tillsammans med flera experter stor kompetens inom områdena språkutveckling och språkinlärning för barn inom förskola och skola. 

Lekolar är väldigt stolta över att kunna erbjuda hela deras sortiment för skola och förskola. Sortimentet består av olika varumärken i form av exempelvis barnböcker, språklådor och lekmaterial där flera produkter är kompletterade med tecken. 

Välkommen att utforska sortimentet baserat på varumärke här nedanför eller i menyn!

                   
  

Hattenbladet

Ta del av Hattenbladet från Hatten Förlag! Här hittar du spännande reportage och intervjuer, inspirerande tips och aktiviteter samt en massa roliga produkter och nyheter. Läs bland annat om hur du kan stötta de yngsta barnens språkutveckling, hur du kan arbeta med språkutveckling utomhus och om Hatten Förlags nya temalådor - Daddas Temalåda, Babbas Temalåda och Bobbos Temalåda

Vill du beställa Hattens produkter till förskolan, skolan eller företaget? Då gör du hos oss på Lekolar.

Bläddra digitalt

Logopeden tipsar

Nu lanserar vi tillsammans med Hatten Förlag konceptet "Logopeden tipsar" med Hattens egna huslogoped Elvira Ashby. I första videoavsnittet tipsar Elvira om hur du kan arbeta med tecken. Nya tips kommer att lanseras varje månad - håll utkik här, på vår Youtubekanal och i sociala medier.

Logopeden tipsar! - "Med tecken som stöd"Mer rörligt från Hatten Förlag

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.