Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig information

På grund av systemuppdateringar kan det idag förekomma problem med att se vissa produkter på vår webbshop. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig kontakta kundtjanst@lekolar.se för frågor och beställningar.

Lekolar & Hatten - tillsammans för barns språkutveckling

Hatten Förlag är ett fantastiskt företag som arbetar enligt devisen ”För att varenda liten prick ska ha ett språk!”. Teamet på Hatten har tillsammans med flera experter stor kompetens inom områdena språkutveckling och språkinlärning för barn inom förskola och skola. 

På Lekolar är vi väldigt stolta över att kunna erbjuda hela Hatten Förlags sortiment för skola och förskola. Sortimentet består av olika fantastiska varumärken som Babblarna, Ajja & Bajja, Olle & Mia, Teckenhatten, Språkpussel med flera och i sortimentet finns exempelvis barnböcker, språklådor och lekmaterial där flera produkter är kompletterade med tecken. 

Välkommen att utforska sortimentet baserat på varumärke här nedanför eller i menyn!

                   
  

Hattenbladet

Ta del av Hattenbladet från Hatten Förlag! Här hittar du spännande reportage och intervjuer, inspirerande tips och aktiviteter samt en massa roliga produkter och nyheter. 

Bläddra i det senaste Hattenbladet

Bläddra-i-Hattenbladet-17-2022.jpg

Läs bland annat om hur du kan stötta de yngsta barnens språkutveckling, hur du kan arbeta med flerspråkighet i förskolan, förbereda barnen är inför skolstarten om Språkgympa, om Hatten Förlags uppskattade temalådor - Daddas Temalåda, Babbas Temalåda och Bobbos Temalåda och mycket, mycket mer.

Vill du beställa Hattens produkter till förskolan, skolan eller företaget? Välkommen att kontakta oss på kundtjanst@lekolar.se så hjälper vi dig!


Se våra inspelade språklabb tillsammans med Hattens huslogoped Elvira AshbyMer rörligt från Hatten Förlag

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.