Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Lekolar & Hatten - tillsammans för barns språkutveckling

Hatten Förlag är ett fantastiskt företag som arbetar enligt devisen ”För att varenda liten prick ska ha ett språk!”. Teamet på Hatten har tillsammans med flera experter stor kompetens inom områdena språkutveckling och språkinlärning för barn inom förskola och skola. 

På Lekolar är vi väldigt stolta över att kunna erbjuda hela Hatten Förlags sortiment för skola och förskola. Sortimentet består av olika fantastiska varumärken som Babblarna, Ajja & Bajja, Olle & Mia, Teckenhatten, Språkpussel med flera och i sortimentet finns exempelvis barnböcker, språklådor och lekmaterial där flera produkter är kompletterade med tecken.

Varje år utser Hatten Förlag en person eller en grupp som har gjort något extra bra för att främja barns språkutveckling. Läs mer och ansök här.

 

Välkommen att utforska sortimentet baserat på varumärke här nedanför eller i menyn!

                   
  

Hattenbladet

Ta del av Hattenbladet från Hatten Förlag! Här hittar du spännande reportage och intervjuer, inspirerande tips och aktiviteter samt en massa roliga produkter och nyheter. 

Bläddra i det senaste Hattenbladet

Hattenbladet från Hatten Förlag

I den senaste utgåvan kan du bland annat läsa om hur du bygger barnens språk med hjälp av böcker där logopeden Elvira Ashby ger sina bästa tips. Du kan dessutom läsa om vinnarna av priset "Guldhatten" och om de senaste nyheterna. Några nyheter vi vill slå ett extra slag för är Bibbis Temalåda, Diddis Temalåda och Doddos Temalåda.

Vill du beställa Hattens produkter till förskolan, skolan eller företaget? Välkommen att kontakta oss på kundtjanst@lekolar.se så hjälper vi dig!


Se våra inspelade språklabb tillsammans med Hattens huslogoped Elvira AshbyMer rörligt från Hatten Förlag

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.