Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig information

På grund av systemuppdateringar kan det idag förekomma problem med att se vissa produkter på vår webbshop. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig kontakta kundtjanst@lekolar.se för frågor och beställningar.Om Hatten Förlag

De flesta förknippar säkert Hatten Förlag med Babblarna. Men Hatten innebär så mycket mer än bara Babblarna. Barnböcker, spel och lekmaterial är en del av allt som Hatten Förlag producerar, både i egen regi och tillsammans med samarbetspartners. Ofta är produkterna kompletterade med tecken och teckenkort. Grundtanken i all produktion är att göra språkträning rolig och inspirerande för både pedagoger och barn!

Lekolar har jobbat med Hattens varumärke Babblarna ett tag men nu utökar vi till hela deras sortiment för skola och förskola. Det innebär att vi nu kan erbjuda till exempel Ajja & Bajja och Snicksnacksnoken som är språkstimulerande och roliga för alla barn. Men även ett flertal andra böcker, språkpussel och spel samt smalare titlar för barn med större och mer specifika behov. Helt enkelt pedagogiska språkliga läromedel i alla dess former som främjar språkutvecklingen för barn.

Möt Anneli

Jag startade Hatten Förlag för snart tjugo år sen efter att själv ha upplevt ett behov av att få tillgång till roligare och bättre material på temat språkutveckling. Jag har tre barn, min äldsta har Downs syndrom, och på grund av honom väcktes mitt intresse för att börja göra böcker, spel, musik, film och olika material för att hjälpa barn i behov av stöd i sin språkutveckling. 

Med min bakgrund som formgivare ville jag se att de specialpedagogiska materialen skulle vara lockande för alla barn. Jag ville inte se barn med särskilda behov sitta i ett hörn på förskolan och att alla andra barn var tillsammans någon annanstans. Jag ville att alla barn skulle kunna leka och jobba med samma material. Jag ville bort från den grå och tråkigstämplade specialpedagogiken och göra språkleken färgglad och framför allt ROLIG.


Möt Elvira

Jag har arbetat som logoped med barn och ungdomar med olika tal- och språksvårigheter i över femton år, både på logopedmottagning, inom habiliteringen och på en specialförskola. Nu är jag huslogoped på Hatten Förlag och författare till flera språkstimulerande böcker, och jag tycker att det här med språkutveckling är det intressantaste som finns!"

Elvira Ashby, Hattens huslogoped hjälper gärna både er och oss med specifika frågor kring barns språk, till exempel via frågelådan ”Logopeden tipsar!”.

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.