Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Beställ lek- och förbrukningsprodukter senast vecka 49 och produkter ur möbelsortimentet senast vecka 51 för leverans innan årsskiftet. OBS! Gäller endast produkter som finns i lager.

Välkommen att kontakta kundtjanst@lekolar.se för ev frågor.

FAQ

Vad innebär "tidig språkutveckling"?

Det är när barnen ska till att lära sig sina första ord och sätta ihop korta meningar. De förstår mer än de kan uttrycka men det underlättar om vi vuxna anpassar vårt språk och är extra tydliga.

Vad innebär "fortsatt språkutveckling"?

Barnen har kommit igång att prata lite mer men behöver fortsatt hjälp med att bygga ordförråd och utveckla exempelvis grammatik och berättande.

Hur jobbar man med uttal och språkljud och varför?

Det är mycket vanligt att barn har svårt med uttalet av ett eller annat språkljud och då kan vi behöva hjälpa till. Vi kan leka med ljud och locka barnen att härma, och det är också enkelt att jobba med uttal medan man gör andra roliga saker som att läsa barnböcker eller spela spel.

Vad innebär språklig medvetenhet?

Språklig medvetenhet är förmågan att se på språket utifrån, något som är mycket viktigt inför läs- och skrivinlärningen. För att hjälpa barn utveckla den språkliga medvetenheten kan vi rimma och ramsa och lyssna på hur ord låter och vad det är för ljud i dem.

Varför är det så bra att använda tecken?

Tecken är ett väldigt bra sätt att stimulera den tidiga språkutvecklingen och hjälpa barn att komma igång att kommunicera. Alla små barn använder kroppen för att göra sig förstådda innan de lärt sig prata, och genom att vi vuxna tecknar de viktigaste orden samtidigt som vi pratar uppmuntrar vi detta. Vårt eget tal blir också tydligare när vi tecknar till. Till produktkategorin Tecken.

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.