Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Scheman

Scheman

Att skapa tydlighet kan vara essentiellt för exempelvis NPF-barn i förskolan och skolan. Förutom kompensatoriska hjälpmedel som Time Timer, stressbollar och läslinjaler är scheman av olika slag ett enkelt sätt att skapa tydlighet och struktur. Vi har inspelningsbara knappar och tidsscheman för att hjälpa barnen att organisera upp dagen genom att förslagsvis spela in ett meddelande. Men också kalendrar, stora som små, som underlättar och ger översikt.

Pedagogiska tips & pyssel

Scheman

Scheman

Att skapa tydlighet kan vara essentiellt för exempelvis NPF-barn i förskolan och skolan. Förutom kompensatoriska hjälpmedel som Time Timer, stressbollar och läslinjaler är scheman av olika slag ett enkelt sätt att skapa tydlighet och struktur. Vi har inspelningsbara knappar och tidsscheman för att hjälpa barnen att organisera upp dagen genom att förslagsvis spela in ett meddelande. Men också kalendrar, stora som små, som underlättar och ger översikt.
Årskurs
Giftfri Förskola tre nivåer
Varumärke
Mått
 • Förskola
 • Specialundervisning
 • Rensa filter
15 Produkter
 • Inspelningsbar panel

  Inspelningsbar panel

  Art.nr: 59043
  En inspelningsbar panel med plats för 6 olika bilder och meddelanden. Alla kort är blanka så att man kan anpassa dem efter egna behov. Kan användas som ett visuellt tidsschema för att organisera sin dag. Fungerar även bra som stöd i form av en berättarpanel när man vill läsa in en berättelse och få med olika händelser i historien i rätt tidsföljd. Är även bra att ha i ett sinnesrum. Tryck på bilden, spela in ett meddelande som passar till den illustration, symbol eller text som ni valt att visa där. Lyssna på meddelandet genom att åter trycka på bilden. Enkelt att spela över när man vill byta meddelande. Drivs av 3 x AAA batterier (ingår ej). Mått: 11,5x56 cm, mått på kort 7x8 cm. PVC-fri. Från 3 år.
  1.033,00 kr
 • Pratknappar

  Pratknappar

  Art.nr: 115282
  Spela in och spela upp ljud upp till 10 sekunder. Med varje tryck kommer det valda ljudet eller meddelandet att spelas högt och tydligt. Utbytbara batterier ingår. Du kan skapa talande skärmar, hjälpa barn att få ner sina tankar snabbt, ta meddelanden eller skapa "följ mig"-spel. ø 4,5 cm. Kräver 3 x 1.5v LR44 batterier (ingår). PVC-fri. Från 1 år.
  1.209,00 kr
 • Stora idagboken, helår

  Stora idagboken, helår

  Art.nr: 114235
  4 st. Stora idagboken har större format och inkluderar även en veckoöversikt. Helårspaketet räcker i 52 veckor. Idagboken är en kombinerad kontaktbok och berättelsebok och ett värdefullt hjälpmedel för att skapa struktur över dagen, ett stöd för att komma ihåg vad som har hänt/ska hända, och ett redskap för att själv kunna berätta. Kalenderbladen är färgkodade och odaterade. Så här fungerar Stora idagboken: Förutom ett uppslag per veckodag, med plats för schema/struktur på vänstersidan och fritt arbete i en stor veckodagsfärgkodad ram på högersidan, finns också i ovankant en veckoöversikt med plats att skriva/rita/klistra symboler för händelser under hela veckan. På högersidan finns också en mindre ram som kan användas för arbete. Sist i varje vecka finns ett uppslag att vika ut och använda som kontaktbok. Tips: Beställ även datumetiketter för att klistra in i boken, artnr 114193 Höstterminen, artnr 116347 Vårterminen.
  1.693,00 kr
 • Interaktiv vägg med fickor

  Interaktiv vägg med fickor

  Art.nr: 59096
  Den interaktiva väggen är det perfekta ämnesövergripande hjälpmedlet. Placera kort, föremål eller teckningar i fickorna och spela in ett 10 sekunder långt meddelande till föremålet i fickan. Du kan ställa en fråga om vad som finns i fickan, besvara en fråga eller ge en beskrivning. Inspelningarna görs genom att man trycker in den gröna knappen vid fickan och talar in mot den svarta dosan upptill. En enkel inställning byter från inspelning till uppspelning. Du kan spela in om och om igen. Batterier ingår ej. Mått: 65x53 cm. Från 3 år.
  1.171,00 kr
 • Ringklocka till klassrummet

  Ringklocka till klassrummet

  Art.nr: 59139
  Med denna elektroniska bjällra sparar pedagogen på rösten. Inställningsbar på 7 olika ljud. Perefekt att använda när man vill fånga barnens uppmärksamhet, ringa in efter rast m.m. Kräver 4 st AAA-batterier, ingår ej. Höjd 22 cm. PVC-fri.
  601,00 kr
 • Stora Idagboken, 13 veckors bok

  Stora Idagboken, 13 veckors bok

  Art.nr: 113402
  Stora idagboken är en kombinerad kontaktbok och berättelsebok och ett värdefullt hjälpmedel för att skapa struktur över dagen, ett stöd för att komma ihåg vad som har hänt/ska hända, och ett redskap för att själv kunna berätta. Den består av en spiralbunden bok med kalenderblad för 13 veckor. Så här fungerar Stora idagboken: Förutom ett uppslag per veckodag, med plats för schema/struktur på vänstersidan och fritt arbete i en stor veckodagsfärgkodad ram på högersidan, finns också i ovankant en veckoöversikt med plats att skriva/rita/klistra symboler för händelser under hela veckan. På högersidan finns också en mindre ram som kan användas för arbete. Sist i varje vecka finns ett uppslag att vika ut och använda som kontaktbok. Arbetet med Stora idagboken blir ännu tydligare och mer lärorikt om dagens datum klistras in varje dag i boken. Datumetiketter finns att beställa som tillbehör - A4-ark med 5 veckor på varje ark – Höstterminen artnr 114193 och Vårterminen artnr 116347.
  418,00 kr
 • Självhäftande bild- och fotoficka

  Självhäftande bild- och fotoficka

  Art.nr: 59012
  Smarta små plastfickor med plats för en liten bild, t.ex. ett foto eller bild på innehåll i en låda. Självhäftande klister på baksidan så att man enkelt kan fästa dem på olika typer av ytor. Kan även användas för dagsschema eller för att tydliggöra struktur. PVC-fri.
  306,00 kr
 • Inspelningsbara klämmor

  Inspelningsbara klämmor

  Art.nr: 20205
  6 st/fp. Spela in en fråga eller en kort berättelse med hjälp av dessa färgglada och rejäla klämmor i plast. Kan användas både inne och ute men behöver förvaras inomhus. 10 sekunders inspelningstid per klämma. Tillverkade av ABS. Batterier ingår och kan bytas ut. 6 klämmor i olika färger i varje förpackning. Från 3 år.
  1.748,00 kr
 • Magnetisk tavla med fickor

  Magnetisk tavla med fickor

  Art.nr: 59054
  4 st/fp. Sätt upp dagens schema eller gör individuella scheman för barnen. Även ypperlig för sorterings- och klassificeringsövningar, eller för läs- och skrivövningar. Fem rader med plastfickor där man kan fästa egna kort. Baksidan har två fickor där man har möjlighet att sätta lite större kort. Toppen på tavlan är magnetisk och fungerar därför utmärkt att hänga på en whitebordtavla. Har även två öglor för upphängning på vägg. De 4 olika tavlorna kan kopplas ihop med kardborrefästningen. Mått: 42x35 cm. Av nylon och PVC.
  700,00 kr
 • Kalender

  Kalender

  Art.nr: 130496
  En genomtänkt kalender som på ett tydligt vis beskriver hur året är uppdelat i månader, dagar och årstider. Den vertikala formen tar barnen från vilket år det är till årstid, månad och slutligen dagens datum. Magnetisk tavla, 4 årstidskort, 31 kort för dagarna, 20 väderkort, 1 whiteboardpenna. Mått: 42,5x58 cm. PVC-fri.
  558,00 kr
 • Stora idagboken, halvår

  Stora idagboken, halvår

  Art.nr: 114233
  Stora idagboken har större format och inkluderar även en veckoöversikt. Halvårspaketet räcker i 26 veckor. Idagboken är en kombinerad kontaktbok och berättelsebok och ett värdefullt hjälpmedel för att skapa struktur över dagen, ett stöd för att komma ihåg vad som har hänt/ska hända, och ett redskap för att själv kunna berätta. Kalenderbladen är färgkodade och odaterade. Så här fungerar Stora idagboken: Förutom ett uppslag per veckodag, med plats för schema/struktur på vänstersidan och fritt arbete i en stor veckodagsfärgkodad ram på högersidan, finns också i ovankant en veckoöversikt med plats att skriva/rita/klistra symboler för händelser under hela veckan. På högersidan finns också en mindre ram som kan användas för arbete. Sist i varje vecka finns ett uppslag att vika ut och använda som kontaktbok. Tips: Beställ även datumetiketter för att klistra in i boken, artnr 114193 Höstterminen, artnr 116347 Vårterminen.
  845,00 kr
 • Etikettficka

  Etikettficka

  Art.nr: 59013
  20 st/fp. Idealiska små plastfickor för små bilder, foton eller olika aktiviteter. Kan även användas för dagschema eller för att tydliggöra struktur. Smart funktion med magnet på baksidan som gör att de är flyttbara. Mått: 8x5 cm. PVC-fri. Från 3 år.
  580,00 kr
 • Datumetiketter i veckodagsfärger, höstterminen 2024

  Datumetiketter i veckodagsfärger, höstterminen 2024

  Art.nr: 114193
  Arbetet med idagboken blir ännu tydligare och mer lärorikt om dagens datum klistras in varje dag i boken. Datumetiketter för höstterminen är ett tillbehör till idagboken – A4-ark med 5 veckor på varje ark.
  241,00 kr
 • Datumetiketter i veckodagsfärger, vårterminen 2024

  Datumetiketter i veckodagsfärger, vårterminen 2024

  Art.nr: 116347
  Arbetet med idagboken blir ännu tydligare och mer lärorikt om dagens datum klistras in varje dag i boken. Datumetiketter för vårterminen 2024 är ett tillbehör till idagboken – A4-ark med 5 veckor på varje ark.
  241,00 kr
 • Magnetiska piktogrambilder

  Magnetiska piktogrambilder

  Art.nr: 140381
  245 st/fp. Tydliga piktogrambilder med magnetisk baksida. Används för att följa en sekvens eller en händelse och underlättar att t.ex. få med sig alla saker som behövs till lektionen. Pilen kan användas för att visa var i stegen man befinner sig. Fungerar utmärkt på whiteboardtavlan. PVC-fri.
  1.401,00 kr
 • Pedagogiska tips & pyssel

  Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.