Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig information

På grund av systemuppdateringar kan det idag förekomma problem med att se vissa produkter på vår webbshop. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig kontakta kundtjanst@lekolar.se för frågor och beställningar.

Solsegel - ett enkelt sätt att skapa både skugga och rumskänsla utomhus på förskolan

Vi på Lekolar har länge arbetat med olika lösningar för solskydd på förskolor och skolor. Våra segel är enkla att sätta upp och ta ned efter behov. De finns i olika storlekar, allt från solsegel 4x4 m till 500x500 m. Seglen är inte helt vatten- och vindtäta utan släpper igenom lite vind och vatten för att inte rivas sönder. 

Välkommen att ta kontakt med din säljare så hjälper vi dig att hitta den lösning som passar din skola eller förskola bäst! 

Se alla våra solskydd

Vi hjälper dig att planera utemiljön på din skola eller förskola!

Det är många faktorer som spelar in för att kunna skapa ett pedagogiskt uteområde eller lekplats på en skola eller förskola, inte minst när det gäller säkerhet och funktion. Vi har många års erfarenhet av att planera skolgårdar, lekplatser och utemiljöer på både skolor och förskolor. Vi kan erbjuda ett nära samarbete med beställare, arkitekt och verksamhet redan i ett tidigt stadie av projekteringen så att du som betällare kan känna dig trygg.

Välkommen att kontakta oss!

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.