Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig information

På grund av systemuppdateringar kan det idag förekomma problem med att se vissa produkter på vår webbshop. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig kontakta kundtjanst@lekolar.se för frågor och beställningar.

Solskydd till förskolegården

Skapa skugga och rum med solsegel

På Lekolar har vi länge arbetat med olika lösningar för solskydd på förskolor och skolor. Vi har naturliga segeltak som enkelt kan sättas upp på förskolegården eller skolgården för att sedan tas ned vid behov. Våra solsegel finns i olika storlekar - allt för att passa just er utemiljö. Kanske behöver ni ett solskydd i 4x4 m över sandlådan eller över balansbanan? Eller varför inte ett större på 500x500 m över en större lekplats eller lekyta. Att skydda barnen (särskilt de minsta) är extra viktigt när solen är som starkast och när det kanske inte endast går att förlita sig på solskyddsfaktor. Därför är ett solskydd en bra lösning för solens starka UV-strålar.

Välkommen att ta kontakt med din säljare så hjälper vi dig att hitta den lösning som passar din skola eller förskola bäst! Se alla våra solskydd här.

Säljare av lekplatsutrustning och solskydd

Säg hej till Max

Max är en av våra trevliga projektsäljare för lekplatsutrustning. Han vet att det är många faktorer som spelar in när det är dags att skapa en ny utemiljö eller lekplats på förskolan eller skolan. Ett av hans senaste projekt är Rönnegårdens förskola i Osby - en fantastisk förskola med stort fokus på utomhusundervisning.

Läs mer om Rönnegårdens förskola här. 

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.