Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Religion, etik & filosofi

Årskurs
Giftfri Förskola tre nivåer
Miljömärkning
Varumärke
16 Produkter
 • Playmobil Noaks ark

  Playmobil Noaks ark

  Art.nr: 15563
  15 delar. Playmobil är perfekt för lek på egen hand, eller tillsammans med en kompis. 2 lekfigurer och 10 djur medföljer – elefanter, giraffer, zebror, lejon och duvor. Båtens överdel går att ta av om man har något som man vill lasta i skrovet. Av ABS. PVC-fri. Från 18 månader.
  1.164,00 kr
 • Resenärens resväska

  Resenärens resväska

  Art.nr: 125010
  En fantastisk resväska som kan fyllas med precis det som ni behöver för att komma igång med samtal kring olika länder, jordens inre, vikingatiden, samhället etc. När du sakta öppnar resväskan så är barnens/elevernas fokus på vad du kommer att visa! Mått: L38xB22xH11 cm. Material: MDF, PU.
  1.574,00 kr
 • AR jordglob

  AR jordglob

  Art.nr: 118638
  Jordglob med 125 figurer av människor, landmärken och djur. När globen är tänd syns gömda havsdjur, skeppsvrak och kontinentalplattorna. Med appen, som fungerar till iPhone/iPad, laddas ner fritt och inte kräver inloggning, får man tillgång till djur, dinosaurier, landmärken, länder, klimat, solsystem och rymden. Allt är på engelska. Mått: 25 cm.
  1.083,00 kr
 • Upptäck kontinenterna i världen

  Upptäck kontinenterna i världen

  Art.nr: 135940
  42 kort och en tärning. Enkelt associationsspel där man reser mellan kontinenterna och lär sig känna igen var de ligger, skillnader på landskap, traditioner och kulturer. Varje kontinent har en särskild färg så att det lätt går att koppla ihop rätt kort till kontinenterna. Att förstå världen är det första steget till att lära sig att respektera den. Ingående råvara FSC-märkt. PVC-fri. Från 3 år.
  373,00 kr
 • Memory Olika kulturer

  Memory Olika kulturer

  Art.nr: 130495
  Bilder med människor med olika ursprung, bakgrund, ålder, kön, hårfärg o.s.v. 34 kort. Mått 9x9 cm. PVC-fri. Från 3 år.
  321,00 kr
 • Elsa och Sam Normkritisk plansch - Glada barn

  Elsa och Sam Normkritisk plansch - Glada barn

  Art.nr: 129185
  En plansch som visar våra barn mångfald och människors olikheter och lika värde. Använd exempelvis som underlag då barn övar sig på att beskriva vad de ser, eller låt barnen skapa egna sagor/berättelser utifrån bilderna. Kan lamineras. Mått: 50x70 cm.
  257,00 kr
 • Världens religioner

  Världens religioner

  Art.nr: 141567
  Ett associationsspel med foton för att lära sig om olika religioner. Det hjälper till att skapa inkludering och förståelse för varandra vid tidiga åldrar. Spelet visar buddhism, kristendom, hinduism, islam och judendom. Innehåller 5 religionskort samt 30 bildkort och 2 tärningar. Av FSC-märkt material. PVC-fri. Från 3 år.
  465,00 kr
 • Interaktiv jordglob

  Interaktiv jordglob

  Art.nr: 118639
  Peka med IntelliPen varsomhelst på jordgloben, eller i den medföljande World Discovery Book, och lär dig om vår jord. Interaktiv jordglob med över 30 000 fakta om världen. Det finns även spel där man lär sig var allt finns på jordgloben. Slå din egen tid eller tävla mot en klasskompis. Pennan laddas med en USB-sladd som medföljer. Den klarar 2,5 h på en laddning. Engelsk text och engelskt tal. Mått 30 cm.
  2.231,00 kr
 • Jordglob med whiteboardyta

  Jordglob med whiteboardyta

  Art.nr: 118640
  Rita om jorden, eller öva dig på alla länder, kontinenter, hav och städer genom att skriva med en whiteboardpenna på jordgloben och torka bort. En whiteboardpenna medföljer.
  1.286,00 kr
 • Brainbox Världen

  Brainbox Världen

  Art.nr: 133023
  BrainBox-spel inspirerar unga och gamla hjärnor på en spännande resa med snabba upptäckter som förbättrar observations- och minnesförmågan. Världsutgåvan av spelet med länder från hela världen och 55 spelkort med 440 enskilda frågor. Handritade illustrationer som ger liv åt varje land, från USA:s frihetsgudinna till Egyptens pyramider.
  304,00 kr
 • Lär om vår historia

  Lär om vår historia

  Art.nr: 141572
  Ett spännande kategoriseringsspel där historien är i fokus. Upptäck och sortera olika perioder i vår historia och hur t.ex. ekonomi, transporter, arkitektur och kläder har utvecklats. Lär dig också om de viktigaste uppfinningarna i olika tidsperioder. Förutom spelet medföljer även ett stort pussel med en tidslinje. Av FSC-märkt material. PVC-fri. Från 3 år.
  576,00 kr
 • Träfigurer medeltiden

  Träfigurer medeltiden

  Art.nr: 130290
  18 stadiga träfigurer som visar hur många såg ut på medeltiden. Prata om hur människorna levde då, vad åt de, vilka lekar var roligast då och vad är en gycklare egentligen? Mått på figurerna är ca 20x15 cm. Av FSC-märkt trä. PVC-fri.
  1.095,00 kr
 • Julkrubba

  Julkrubba

  Art.nr: 137150
  16 delar. En julkrubba som inbjuder till lek med fina figurer av trä. Mått: ca 7 cm höga. PVC-fri. Från 3 år.
  879,00 kr
 • Social inkludering memory

  Social inkludering memory

  Art.nr: 141569
  36 st. Ett memory som visar mångfald och social inkludering i skolan, förskolan, hemma eller i livet som helhet. Visar på värdet av bl.a. tolerans, samarbete, integration och solidaritet. Av FSC-märkt material. PVC-fri. Från 3 år.
  393,00 kr
 • Fokus Mångfald, stort paket

  Fokus Mångfald, stort paket

  Art.nr: 135042
  Ett stort paket med leksaker för att på ett inkluderande vis leka och prata om vad som gör oss olika och lika med syftet att få en ökad förståelse för varandra. Från 3 år.
  5.817,00 kr
 • Familjekvartetten

  Familjekvartetten

  Art.nr: 139279
  Målet med spelet är att lära sig att respektera våra olikheter i kön, etnicitet och familjesammansättningar och att alla familjer är unika. 36 kort uppdelat i 9 familjer med vardera 4 familjemedlemmar. PVC-fri. För 2-6 spelare. Från 4 år.
  410,00 kr
 • Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.