Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Springcyklar

Springcyklar

Klara, färdiga, spring! Springcyklar är ett bra första sätt att introducera de minsta barnen för cykling på deras egna villkor. Självförtroendet ökar i takt med farten och tillslut susar även de minsta fram tillsammans med de lite större barnen. Skapa gärna skattjakter och hinderbanor som utmanar barnen och uppmuntrar rörelse och äventyrslust. Upptäck vårt sortiment och hitta de barncyklar som passar just er verksamhet och som hjälper till att främja barnens fysiska och kognitiva utveckling.
Springcyklar

Springcyklar

Klara, färdiga, spring! Springcyklar är ett bra första sätt att introducera de minsta barnen för cykling på deras egna villkor. Självförtroendet ökar i takt med farten och tillslut susar även de minsta fram tillsammans med de lite större barnen. Skapa gärna skattjakter och hinderbanor som utmanar barnen och uppmuntrar rörelse och äventyrslust. Upptäck vårt sortiment och hitta de barncyklar som passar just er verksamhet och som hjälper till att främja barnens fysiska och kognitiva utveckling.
Årskurs
Giftfri Förskola tre nivåer
Varumärke
Mått
11 Produkter
 • Winther Mini Viking scooter

  Winther Mini Viking scooter

  Art.nr: 14400
  En stabil springkcykel för de allra minsta. Anatomiskt utformad sadel för maximal komfort. Enkel montering, anvisning medföljer samt visas på Youtube. Av stål, PP och TPE. PVC-fri. Ålder 1–3 år.
  1.818,00 kr
 • Circleline springcykel stor

  Circleline springcykel stor

  Art.nr: 14128
  En pedagogisk springcykel som är utmärkt för att utveckla balans och motorik. Barnen tar sig framåt genom att gå, springa eller sparka sig framåt med fötterna. Kullager i både fram- och bakhjul gör att cykeln rullar lätt. Av stål, PP och TPE. PVC-fri. Ålder 4-7 år.
  3.879,00 kr
 • Winther Mini Viking springcykel

  Winther Mini Viking springcykel

  Art.nr: 75357
  En pedagogisk springcykel med lågt insteg som är utmärkt för att utveckla de små barnens balans och motorik. Enkel att hoppa upp på även för små barn. En bra start när barnen går PVC-fri. Från trehjuling till de större modellerna. Enkel montering, anvisning medföljer samt visas på Youtube. Av stål, PP och TPE. PVC-fri. Ålder 2-4 år.
  2.349,00 kr
 • Circleline springcykel liten

  Circleline springcykel liten

  Art.nr: 14127
  En pedagogisk springcykel som är utmärkt för att utveckla balans och motorik. Barnen tar sig framåt genom att gå, springa eller sparka sig framåt med fötterna. Kullager i både fram- och bakhjul gör att cykeln rullar lätt. Av stål, PP och TPE. PVC-fri. Ålder 3-5 år.
  3.044,00 kr
 • Puky springcykel

  Puky springcykel

  Art.nr: 75479
  En springcykel utvecklar balanssinnet och är en bra förberedelse inför att lära sig cykla på riktigt. En pedagogisk balanscykel som passar utmärkt för att utveckla de små barnens koordination och motorik. Ett lågt insteg gör det enkelt att hoppa på även för små barn. En bra start när barnen går från trehjuling till de större modellerna. Justerbar sadel och justerbart styre. Sitthöjd mellan 30 och 39 cm. Vikt: 3,5 kg. Bruksanvisning och monteringsanvisning ingår. Passar barn med längd från 85 cm. Av stål och PE. Från 2 år. OBS! Använd hjälm.
  1.977,00 kr
 • Lekolar Ekocykel spring Maxi

  Lekolar Ekocykel spring Maxi

  Art.nr: 75631
  En balanscykel utvecklar balanssinnet och är en bra förberedelse inför att lära sig cykla på riktigt. Cykeln har inga trampor, utan barnet tar sig fram genom att gå, springa eller sparka med fötterna. Mått: L89xB56xH71 cm. Sitthöjd: 43 cm. Levereras färdigmonterad. PVC-fri. Från 4-7 år.
  4.370,00 kr
 • Lekolar Ekocykel spring Mini

  Lekolar Ekocykel spring Mini

  Art.nr: 75627
  En balanscykel utvecklar balanssinnet och är en bra förberedelse inför att lära sig cykla på riktigt. Cykeln har inga trampor, utan barnet tar sig fram genom att gå, springa eller sparka med fötterna. Mått: L77xB50xH63. Sitthöjd: 36 cm. Levereras färdigmonterad. PVC-fri. Från 2,5-5 år.
  4.311,00 kr
 • Winther Viking springcykel

  Winther Viking springcykel

  Art.nr: 14045
  På denna cykel tränar barnen balansen. En bra start innan de ska lära sig att cykla på en riktig cykel. Kullager i både fram- och bakhjulet gör cykeln lättrullad. Max belastning 75 kg. Längd: 70 cm. Bredd: 44 cm. Höjd: 52 cm. Vikt: 7,3 kg. Sitthöjd: 35 cm. Enkel montering, anvisning medföljer. Av stål, PP och TPE. PVC-fri. Ålder 3-5 år.
  4.784,00 kr
 • Puky springcykel stor

  Puky springcykel stor

  Art.nr: 75480
  En springcykel utvecklar balanssinnet och är en bra förberedelse inför att lära sig cykla på riktigt. En pedagogisk balanscykel som passar utmärkt för att utveckla de små barnens koordination och motorik. Ett lågt insteg gör det enkelt att hoppa på även för små barn. En bra start när barnen går från trehjuling till de större modellerna. Med cykelstöd, justerbar sadel och justerbart styre. Sitthöjd mellan 34 och 43 cm. Vikt: 4,4 kg. Bruksanvisning och monteringsanvisning ingår. Passar barn med längd från 90 cm. Av stål och PE. Från 2,5 år. OBS! Använd hjälm.
  2.473,00 kr
 • Puky balanscykel med broms

  Puky balanscykel med broms

  Art.nr: 75608
  En springcykel utvecklar balanssinnet och är en bra förberedelse inför att lära sig cykla på riktigt. En pedagogisk balanscykel som passar utmärkt för att utveckla de små barnens koordination och motorik. Ett lågt insteg gör det enkelt att hoppa på även för små barn. En bra start när barnen går från trehjuling till de större modellerna. Med broms, luftpumpade däck och cykelstöd. Justerbar sadel och justerbart styre. Sitthöjd mellan 34 och 43 cm. Vikt: 5 kg. Bruksanvisning och monteringsanvisning ingår. Passar barn med längd från 90 cm. Färgvariationer förekommer. Från 3 år. OBS! Använd hjälm.
  2.645,00 kr
 • Winther Viking springcykel stor

  Winther Viking springcykel stor

  Art.nr: 75617
  På denna cykel tränar barnen balansen. En bra start innan de ska lära sig att cykla på en riktig cykel. Kullager i både fram- och bakhjulen gör cykeln lättrampad. Längd 80 cm, sitthöjd 42 cm. Enkel montering, anvisning medföljer. Av stål, PP och TPE. PVC-fri. Ålder 4-7 år.
  5.168,00 kr
 • Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.