Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Aktivitetspaneler

Aktivitetspaneler

Aktivitetspaneler, spelpaneler och lekpaneler är särskilt uppskattade av de yngre barnen på förskolan och skolan. Att låta dessa paneler vara en del av utemiljön väcker både nyfikenheten, leklusten och fantasin. Panelerna uppmuntrar till både kreativ, social och pedagogisk aktivitet och hjälper barnen att utveckla mentala och kognitiva färdigheter. Välj mellan lekväggar som griffeltavlor, väderstationer, musikpaneler, lärpaneler, ritfönster och mycket mer.
Aktivitetspaneler

Aktivitetspaneler

Aktivitetspaneler, spelpaneler och lekpaneler är särskilt uppskattade av de yngre barnen på förskolan och skolan. Att låta dessa paneler vara en del av utemiljön väcker både nyfikenheten, leklusten och fantasin. Panelerna uppmuntrar till både kreativ, social och pedagogisk aktivitet och hjälper barnen att utveckla mentala och kognitiva färdigheter. Välj mellan lekväggar som griffeltavlor, väderstationer, musikpaneler, lärpaneler, ritfönster och mycket mer.
Årskurs
Produktserie
Mått
Färg
 • Förskola
 • Specialundervisning
 • Rensa filter
41 Produkter
 • Utomhustavla: Insekter och smådjur

  Utomhustavla: Insekter och smådjur

  Denna utomhustavla har motiv som visar 20 fotografiska bilder på insekter och smådjur som finns i den svenska naturen. På tavlan finns också fakta som djurets namn, antal ben, var den lever och vad den lever av. Skapa lustfyllda aktiviteter där barnen med hjälp av tavlorna ska hitta motsvarande djur och träna på att benämna dem korrekt. Att finna platser i utomhusmiljön där det sker ett växelspel mellan teori och praktik skapar goda förutsättningar för lärande. Tavlan passar bra att hänga på väggar, staket, i uteklassrum och lockar till lärande samtidigt som den gör gården mer attraktiv. Tavlan är mycket robust och grafiken är tryckt på en UV-beständig 3 mm tjock aluminiumplatta. Levereras med förborrade hål för en enkel montering.
  Pris från:
  4.812,00 kr
 • Utomhustavla: Matematik

  Utomhustavla: Matematik

  I vår utemiljö finns mycket räkna och denna tavla hjälper till med att synliggöra matematiken utomhus. Skapa olika lustfyllda aktiviteter och träna siffror, antal, former och matematiska begrepp. Att finna platser i utomhusmiljön där det sker ett växelspel mellan teori och praktik skapar goda förutsättningar för lärande. Genom att använda sig av naturen och dess material väcks barnens nyfikenhet om sin närmiljö. Tavlan passar bra att hänga på väggar, staket, i uteklassrum och lockar till lärande samtidigt som det gör gården mer attraktiv. Tavlan är mycket robust och grafiken är tryckt på en UV-beständig 3 mm tjock aluminiumplatta. Levereras med förborrade hål för en enkel montering.
  Pris från:
  4.812,00 kr
 • Utomhustavla: Blommor på ängen och i skogen

  Utomhustavla: Blommor på ängen och i skogen

  Denna utomhustavla har motiv som visar 19 bilder på blommor som växer i den svenska naturen. På tavlan finns också fakta som blommans namn, både på svenska och latin, samt när den blommar. Barnen kan med hjälp av sina sinnen lukta på blommorna och med hjälp av tavlorna försöka hitta motsvarande blommor och träna på att benämna dem korrekt. Att finna platser i utomhusmiljön där det sker ett växelspel mellan teori och praktik skapar goda förutsättningar för lärande. Tavlan passar bra att hänga på väggar, staket, i uteklassrum och lockar till lärande samtidigt som det gör gården mer attraktiv. Tavlan är mycket robust och grafiken är tryckt på en UV-beständig 3 mm tjock aluminiumplatta. Levereras med förborrade hål för en enkel montering.
  Pris från:
  4.812,00 kr
 • Utomhustavla: Svampar

  Utomhustavla: Svampar

  Denna utomhustavla har motiv som visar 20 bilder på svampar som växer i den svenska naturen. På tavlan finns också fakta som svampens ätlighet samt hattens storlek. Att finna platser i utomhusmiljön där det sker ett växelspel mellan teori och praktik skapar goda förutsättningar för lärande. Tavlan passar bra att hänga på väggar, staket, i uteklassrum och lockar till lärande samtidigt som det gör gården mer inbjudande. Tavlan är mycket robust och grafiken är tryckt på en UV-beständig 3 mm tjock aluminiumplatta. Levereras med förborrade hål för en enkel montering.
  Pris från:
  4.812,00 kr
 • Utomhustavla: Träd

  Utomhustavla: Träd

  Denna utomhustavla har motiv som visar 16 bilder på träd som växer i den svenska naturen. Tavlans vackra illustrationer ger en god förståelse för trädens utseende och dessutom visar grafiken trädens namn samt han- och honblommor, så barnen kan lära sig mer om trädens reproduktion och spridning. Att finna platser i utomhusmiljön där det sker ett växelspel mellan teori och praktik skapar goda förutsättningar för lärande. Barnen kan med hjälp av sina sinnen känna på bladen och stammarna och med hjälp av tavlorna försöka hitta motsvarande träd i naturen och träna på att benämna dem korrekt. Tavlan passar bra att hänga på väggar, staket, i uteklassrum och lockar till lärande samtidigt som det gör gården mer inbjudande. Tavlan är mycket robust och grafiken är tryckt på en UV-beständig 3 mm tjock aluminiumplatta. Levereras med förborrade hål för en enkel montering.
  Pris från:
  4.812,00 kr
 • Utomhustavla: Djur i skogen

  Utomhustavla: Djur i skogen

  Denna utomhustavla har motiv som visar 16 fotografiska bilder på djur som lever i den svenska skogen. På tavlan finns också fakta som djurets namn, både på svenska och latin, samt vad de främst lever av. Att finna platser i utomhusmiljön där det sker ett växelspel mellan teori och praktik skapar goda förutsättningar för lärande. Tavlan passar bra att hänga på väggar, staket, i uteklassrum och lockar till lärande samtidigt som det gör gården mer attraktiv. Tavlan är mycket robust och grafiken är tryckt på en UV-beständig 3 mm tjock aluminiumplatta. Levereras med förborrade hål för en enkel montering.
  Pris från:
  4.812,00 kr
 • Utomhustavla: Fåglar

  Utomhustavla: Fåglar

  Denna utomhustavla har motiv som visar 22 fotografiska bilder på fåglar som finns i den svenska naturen. På tavlan finns också fakta som djurets namn, vingbredd, kullstorlek och var den lever. Barnen kan med hjälp av sina sinnen lyssna på fågelsången och med hjälp av tavlorna hitta motsvarande fågel och träna på att benämna den korrekt. Att finna platser i utomhusmiljön där det sker ett växelspel mellan teori och praktik skapar goda förutsättningar för lärande. Tavlan passar bra att hänga på väggar, staket, i uteklassrum och lockar till lärande samtidigt som den gör gården mer attraktiv. Tavlan är mycket robust och grafiken är tryckt på en UV-beständig 3 mm tjock aluminiumplatta. Levereras med förborrade hål för en enkel montering.
  Pris från:
  4.812,00 kr
 • Utomhustavla: Avstånd till solen

  Utomhustavla: Avstånd till solen

  Men denna tavla kan eleverna få svar på hur långt planeterna är från solen och i förhållande till varandra. Dessutom får barnen en visuell uppfattning om planeternas ordning, färger och storleksförhållanden. Tavlan passar bra att hänga på väggar, staket, i uteklassrummet och lockar till lärande samtidigt som det gör skolgården mer inbjudande. Tavlan är mycket robust och grafiken är tryckt på en UV-beständig 3 mm tjock aluminiumplatta. Levereras med förborrade hål för en enkel montering.
  Pris från:
  4.812,00 kr
 • Utomhustavla: Världsdelarna

  Utomhustavla: Världsdelarna

  Art.nr: 142485-100
  Denna utomhustavla har motiv på de 7 världsdelarna indelade i olika färger. Tavlorna passar bra att hänga på väggar, staket, i uteklassrum och lockar till lärande samtidigt som det gör skolgården mer inbjudande. Tavlan är mycket robust och grafiken är tryckt på en UV-beständig 3 mm tjock aluminiumplatta. Levereras med förborrade hål för en enkel montering.
  4.812,00 kr
 • Utomhustavla: Världens flaggor

  Utomhustavla: Världens flaggor

  Denna tavla ger en bra överblick över hela världens färgglada flaggor. Vid varje flagga står beskrivet vilket land det är. Tavlan passar bra att hänga på väggar, staket, i uteklassrummet och lockar till lärande samtidigt som det gör skolgården mer inbjudande. Tavlan är mycket robust och grafiken är tryckt på en UV-beständig 3 mm tjock aluminiumplatta. Levereras med förborrade hål för en enkel montering.
  Pris från:
  4.812,00 kr
 • Lekpanel kiosk

  Lekpanel kiosk

  Lekpanel med butiksdisk och litet tak. Panel i laminat, ben behandlad furu. Ben för nedgrävning. Arealbehov 1,5 x 2,5 m.
  Pris från:
  10.048,00 kr
 • SOLO STEEL+ Lärpanel/Mekanik

  SOLO STEEL+ Lärpanel/Mekanik

  Art.nr: 119072-75
  Material: impregnerad och laminerad furu samt HDPE/HPL. 55 cm nedgrävning.
  9.612,00 kr
 • Väderstationen

  Väderstationen

  Innehåller barometer, termometer, hybrometer och regnmätare.H:1400xB:900mm.
  Pris från:
  13.524,00 kr
 • SOLO Lärpanel/labyrint

  SOLO Lärpanel/labyrint

  Material: impregnerad och laminerad furu samt HDPE/HPL: 55 cm nedgrävning.
  Pris från:
  7.912,00 kr
 • Utomhustavla: Kan du hitta?

  Utomhustavla: Kan du hitta?

  Denna utomhustavla har motiv som visar 22 bilder på smådjur och insekter som finns i den svenska naturen. Skapa olika lustfyllda aktiviteter där barnen med hjälp av tavlorna ska hitta motsvarande djur och träna på att benämna dem korrekt. Att finna platser i utomhusmiljön där det sker ett växelspel mellan teori och praktik skapar goda förutsättningar för lärande. Genom att använda sig av naturen och dess material väcks barnens nyfikenhet om sin närmiljö. Tavlan passar bra att hänga på väggar, staket, i uteklassrum och lockar till lärande samtidigt som det gör gården mer attraktiv. Tavlan är mycket robust och grafiken är tryckt på en UV-beständig 3 mm tjock aluminiumplatta. Levereras med förborrade hål för en enkel montering.
  Pris från:
  4.812,00 kr
 • Edu Playgrounds Picasso lärtavla

  Edu Playgrounds Picasso lärtavla

  Art.nr: 142950
  Med denna tavla öppnas möjligheter för att skapa en kreativ zon i utemiljön. Det går att måla direkt på plexiglaset med avtvättningsbar färg eller whiteboardpenna. Tavlan passar även bra för att ge olika typer av instruktioner, uppdrag och aktiviteter. Staffliet kan placeras så att det förstärker rumslighet i utemiljön och fungera som en avskärmning. En rejäl konstruktion av galvaniserat och pulverlackerat stål. Galvaniserad markförankring ingår.
  20.634,00 kr
 • Inkluderande labyrint

  Inkluderande labyrint

  Art.nr: 138736-9512
  En tillgänglighetsanpassad och pedagogisk labyrint som möjliggör för barn med funktionsvariationer att kunna delta i leken och samspela med varandra. Det gäller att få bollen i rörelse genom att koordinera rörelser och riktning för att förflytta bollen till motståndarens sida. Ergonomiska handtag med bekvämt grepp underlättar så att även personer med rörelsehinder självständigt kan förflytta bollen. Tränar balans, koordination och koncentration. Stålkonstruktion. Färdigt betongfundament medföljer. Monteras enligt installationsmanual.
  33.800,00 kr
 • Inkluderande hjul med känslouttryck

  Inkluderande hjul med känslouttryck

  Art.nr: 138737-9512
  En tillgänglighetsanpassad panel med grafik föreställande ansikten med olika känslouttryck. Denna panel kan fungera bra som ett stöd vid olika kommunikationsövningar och för icke verbala personer när det gäller möjligheten att både känna igen och indikera på de känslor man upplever. Panelen kan användas av alla och är även höjdmässigt anpassad för en rullstolsburen person. Denna panel extra lämplig för personer med synskador, då man kan följa grafiken med fingrarna. Stålkonstruktion. Färdigt betongfundament medföljer. Monteras enligt installationsmanual.
  27.627,00 kr
 • SOLO Interaktiv lärpanel/keyboard

  SOLO Interaktiv lärpanel/keyboard

  Material: impregnerad och laminerad furu samt HDPE/HPL: 55 cm nedgrävning.
  Pris från:
  52.181,00 kr
 • SOLO STEEL+ Trummor

  SOLO STEEL+ Trummor

  Art.nr: 119074-75
  Lekpanel med trummor. Material: stål och HDPE. 55 cm nedgrävning.
  18.462,00 kr
 • Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.