Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Statsbidrag för skolan och förskolan via Skolverket 2024

Aktuella bidrag som kan sökas 2024

Statsbidrag

Statsbidrag kan användas för att ge barn och elever bättre förutsättningar för att lära sig och nå målen. Det är Skolverket som ansvarar för att administrera statliga bidrag till skolsektorn och det är den som ansvarar för verksamheten som kan söka statsbidragen. Med statsbidrag vill regeringen styra, utveckla och stimulera viss verksamhet inom skolsektorn. De riktade statsbidrag som Skolverket fördelar är därför öronmärkta för vissa specifika ändamål. Villkor för bidragen, exempelvis syfte och vilka insatser som bidraget kan användas för, beskrivs oftast i en förordning som regeringen beslutar om. 

Mer information om de olika statsbidragen finns på Skolverkets hemsida.

Statsbidrag för inköp av litteratur 2024

Med detta statsbidrag vill Skolverket uppmuntra till mer användning av tryckta facklitterära och skönlitterära böcker för att öka elever och barns möjlighet till olika typer av litteratur i både förskolan, förskoleklassen, lågstadiet i grundskolan, anpassade grundskolan, specialskolan eller sameskolan. Läs mer om bidraget på Skolverkets hemsida

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.