Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig information

På grund av systemuppdateringar kan det idag förekomma problem med att se vissa produkter på vår webbshop. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig kontakta kundtjanst@lekolar.se för frågor och beställningar.

Språkspel Ut i naturen

Art.nr: 10891
Ett språkutvecklande material kring naturen, där man på ett lekfullt sätt får lära sig om olika miljöer. Innehåller 6 stora illustrerade bildkort 32x23 cm och 48 små bildkort 7x7 cm som man ska matcha till rätt miljö. Vem bor var och hur ser miljön ut där? Utvecklar ordförråd, observations- och sorteringsförmåga och kunskapen kring vår miljö. Kan spelas som spel eller användas som diskussionsunderlag. Handledning medföljer. Av kraftig kartong. PVC-fri. Från 4 år.
Ditt pris:
1.068,00 kr

Finns i lager

Märkning

Fakta

 • Titel: Språkspel Ut i naturen
 • Miljömärkning: Ingående råvara FSC-märkt

Andra köpte också

 • Språkspel, ugglor i trädet

  Språkspel, ugglor i trädet

  Art.nr: 110208
  Ett pedagogiskt spel där barnen tränar observationsförmåga, logiskt tänkande och rumslig medvetenhet genom att sortera i storlek och placera efter begreppen på, över, mellan, större etc. Uppgifterna på aktivitetskorten har stigande svårighetsgrad. Innehåller 2 magnetkort, 24 små magnetiska bildbrickor, 6 instruktionsbrickor och engelsk handledning. PVC-fri. Lagom för 2 barn från ca 3 år och uppåt.
  770,00 kr
 • Sekvenskort, lösa konflikter på förskolan

  Sekvenskort, lösa konflikter på förskolan

  Art.nr: 50319
  Illustrerade bildkort med 7 olika sekvenser i 4 steg med 2 olika alternativ att lösa konflikter på. På 2 av korten illustreras konsekvensen av att fatta ett bra eller mindre bra beslut. Bra kort att samtala kring för att utveckla en förståelse för bra och mindre bra handlingar. Cd-skiva med en historia ingår. Innehåller situationer som i matsalen, lek på gården, på bussen m.m, totalt 30 kort. Av kartong. PVC-fri.
  753,00 kr
 • Läs mina tankar, språkspel

  Läs mina tankar, språkspel

  Art.nr: 50219
  Placera alla bildkort med ram på bordet. Lägg motsvarande bildkort i en uppochnedvänd hög bredvid. En spelare tar ett kort från högen och kompisarna ska genom att ställa kluriga frågor komma på vilket kort spelaren har. Spelaren får bara svara på frågorna med ja eller nej. Den som först samlar 3 kort vinner. Fler svårighetsgrader och spelidéer medföljer. Utvecklar observations- och associationsförmåga samt kategorisering. För 2-6 spelare. Speltid ca 10 min. PVC-fri. Från ca 5 år.
  230,00 kr
 • Sagopåsar med fyra klassiska sagor

  Sagopåsar med fyra klassiska sagor

  Art.nr: 136120
  Fyra klassiska sagor i form av fina träfigurer. Sagofigurerna gör det möjligt för barnen att återberätta och spela upp historien under självstyrd ledning samt utforska andra versioner som de skapar själva. De kan även användas av pedagogen för att få mer liv i berättandet. Innehåll: Rödluvan, Tre små grisar, Tre bockarna Bruse och Guldlock. Förvaras i mjuk satinpåse som kan hängas på väggen. PVC-fri. Från 3 år.
  1.917,00 kr
 • Språkleken

  Språkleken

  Art.nr: 75191
  Barnen får här träning i att förklara och sätta ord på sina tankar. Meningen är att skapa situationer där de måste kommunicera med varandra genom att förklara bilden de har framför sig. T.ex. "Jag letar efter en brun apa som har en gul boll framför sig". Upp till fyra deltagare. PVC-fri. Från 4 år.
  993,00 kr
 • Liknande produkter

  • Pussel de fyra årstiderna

   Pussel de fyra årstiderna

   Art.nr: 16652
   4 st/fp. Se vad som händer på gården under de fyra årstiderna. De fyra färgstarka pusslen visar samma gård i 4 årstider med aktiviteter typiska för respektive årstid. 30 bitar per pussel. Mått: 29,5x20 cm. Av FSC-märkt trä. PVC-fri. Från 3 år.
   560,00 kr
  • Pussel Under jord

   Pussel Under jord

   Art.nr: 75349
   Detaljrikt träpussel som visar vad som finns under marken vi går på. Av FSC-märkt trä. PVC-fri. Från 3 år.
   567,00 kr
  • Fiskespel

   Fiskespel

   Art.nr: 16383
   Ett enkelt fiskespel där man tränar koordinationen mellan öga och hand. 12 st fiskar av trä med magneter och 2 st metspö. PVC-fri. Från 2 år.
   344,00 kr
  • Årstidspussel

   Årstidspussel

   Art.nr: 16614
   Detta lärorika årstidspussel ger barnen möjlighet att bekanta sig med årstiderna genom att känna igen olika lekar man gör olika tider på året. Detaljrikt pussel i trä som kan pusslas av flera personer samtidigt. PVC-fri. Från 4 år.
   1.016,00 kr
  • Pussel dinosaurier

   Pussel dinosaurier

   Art.nr: 16053
   Ett färgrikt pussel med dinosauriemotiv. Av kraftig kartong. PVC-fri. Från 3 år.
   291,00 kr
  Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.