Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Årskurs
Miljömärkning
Produktserie
Mått
 • Förskola
 • Specialundervisning
 • Rensa filter
11 Produkter
 • Urban staffli plexi

  Urban staffli plexi

  Ett rejält staffli med en stor arbetsyta som ger förutsättningar till skapande utomhus. Staffliet kan placeras så att det förstärker rumslighet i utemiljön och fungera som en avskärmning. Staffliet har en stadig bas och är utrustat med rejäla handtag på sidorna som underlättar vid förflyttning. Det går att måla direkt på plexiglaset med avtvättningsbar färg eller kritpennor. Robusta fönster av plexiglas på 12 mm. Levereras färdigmonterat.
  Pris från:
  6.998,00 kr
 • Willow avgränsare av pil 40x100 cm

  Willow avgränsare av pil 40x100 cm

  Art.nr: 140969-89
  En snygg avgränsare i flätad pil som möjliggör för rumsskapande i utemiljön. Att skapa olika zoner kan ha en positiv inverkan på barnen, då det blir tydligt vad som förväntas av dem och vilka aktiviteter som erbjuds. Avdelarna sticks ner i marken och är flexibla och lätta att flytta på för att enkelt kunna skapa variation i sin utemiljö. Pilen ger ett naturligt uttryck och smälter in fint i utemiljön. Pilen är helt obehandlad, se över och klipp bort eventuella utstickande kvistar regelbundet. 3st/fp
  589,00 kr
 • Urban staffli griffeltavla

  Urban staffli griffeltavla

  Ett rejält staffli med en stor arbetsyta som skapar förutsättningar för skapande och lärande utomhus. Staffliet kan placeras så att det förstärker rumslighet i utemiljön och fungera som en avskärmning. Staffliet har en stadig bas och är utrustat med rejäla handtag på sidorna som underlättar vid förflyttning. Använd med fördel tavelkritor. Levereras färdigmonterat.
  Pris från:
  6.599,00 kr
 • Willow vindskydd av pil 150x300 cm

  Willow vindskydd av pil 150x300 cm

  Art.nr: 140970-89
  Ett vindskydd som även blir ett insynsskydd att dekorera din utemiljö med, eller dölja mindre smickrande områden i utemiljön. Vindskyddet monteras enkelt med ståltråd, eller vanliga buntband/stripes mot staket, räcken, nät eller liknande. Pilen är helt obehandlad, se över och klipp bort eventuella utstickande kvistar regelbundet.
  1.179,00 kr
 • Urban skärmvägg med fönster

  Urban skärmvägg med fönster

  Denna skärmvägg underlättar för att skapa rumslighet i utemiljön. Rumslighet gör att inte hela lekmiljön kan överblickas på en och samma gång, vilket gör den mer spännande att utforska. Fönstret inbjuder till olika typer av fantasi- och rollekar som tex affär, men kan också vara en avskärmad plats om man vill dra sig undan en stund. Levereras färdigmonterat.
  Pris från:
  6.999,00 kr
 • Willow vindskydd av pil 120x300 cm

  Willow vindskydd av pil 120x300 cm

  Art.nr: 141237-89
  Ett vindskydd som även blir ett insynsskydd att dekorera din utemiljö med, eller dölja mindre smickrande områden i utemiljön. Vindskyddet monteras enkelt med ståltråd, eller vanliga buntband/stripes mot staket, räcken, nät eller liknande. Pilen är helt obehandlad, se över och klipp bort eventuella utstickande kvistar regelbundet.
  949,00 kr
 • Urban staffli whiteboard

  Urban staffli whiteboard

  Ett rejält staffli med en stor arbetsyta som skapar förutsättningar för skapande och lärande även utomhus. Staffliet kan placeras så att det förstärker rumslighet i utemiljön och fungera som en avskärmning. Staffliet har en stadig bas och är utrustat med rejäla handtag på sidorna som underlättar vid förflyttning. Använd avtorkningsbara pennor för whiteboard. Levereras färdigmonterat.
  Pris från:
  8.999,00 kr
 • Robinia palissadkant

  Robinia palissadkant

  Cylindersvarvad palissad i robiniaträ. Kan placeras som en ram runt en sandlåda eller användas för att skapa olika nivåer. För exakta mått och övrig information, se dokument.
  Pris från:
  4.913,00 kr
 • ROBINIA Staket

  ROBINIA Staket

  Art.nr: 121593
  Staket i Robinia, ett träslag som är väderbeständigt, tar upp lite vatten och är extremt hållbart.
  13.779,00 kr
 • PARK grind

  PARK grind

  Dubbelgrind. Material: stål och HPL. 55 cm nedgrävning.
  Pris från:
  25.176,00 kr
 • ROBINIA Grind

  ROBINIA Grind

  Art.nr: 121594
  Grind i Robinia, ett träslag som är väderbeständigt, tar upp lite vatten och är extremt hållbart.
  11.870,00 kr
 • Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.