Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.


Med fokus på anpassningsbar och tyst inredning

Inredningen på Lundens förskola är vald för att lätt kunna anpassas efter olika barngrupper, projektarbeten och aktiviteter och materialet har valts med fokus på ljudabsorbering och hållbarhet. Inredningens färger är lugna, enhetliga och harmoniska utan utstickande färger. Några av möblerna som har använts genomgående är Fixa Play, Fixa podium, stol Helmi, Linnea-bord och olika samlingsmattor.

Bläddra gärna digitalt i vårt magasin om Lundens förskola och välkommen att beställa ett fysiskt exemplar genom att kontakta kundtjänst på kundtjanst@lekolar.se.


På lektorget finns gott om plats för såväl pulshöjande aktiviteter som lugn lek och utforskande. Här syns bland annat stol Helmi, bord Linnea och Fixa podium

Här har vi möblerat med bland annat Fixa krypin och olika Fixa podium som kan varieras efter användningsområde. De låga skåpen med luckor och dynor ger bra sittmöjligheter.

Väggarna i Fixa-huset är specialbeställda för att bjuda in till aktiviteter där barnen kastar boll i hål av olika storlekar.

Lektorg med plats för lek och bus och lek men också mer stillsamma aktiviteter.

Matsalens är harmoniskt inredd med elevstol Helmi och elevbord Linnéa i ljusa, lugna färger.

I de yngre barnens hemvist finns gott om plats för lek och rörelse med fantastiskt fina och populära Tobini tunnellandskap.

I ateljén bjuder inredningen med elevstol Helmi, elevbord Linnea, olika golv- och bordsstafflier in till härligt skapande.

På det stora lektorget har vi inrett med Bruse bro, Fixa podium, härliga samlingsmattor och Fixa krypin.

Plats för lek och rörelse med generösa samlingsmattor, Fixa boklåda och massor av härligt lekmaterial, till exempel Grimms regnbåge och fint material från Gonge

Populära Time Timer är en smart och konkret klocka som tydligt visar hur lång tid som har passerat och hur lång tid det är kvar. 

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.