Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Lärmiljöerna på Mörmoskogens förskola är inredda för att fungera för både mindre och större grupper och avskilda miljöer kombineras med generösa gemensamhetsytor. När Lekolar inredde lärmiljöerna på Mörmoskogens förskola var förskolans önskan att skapa en förskola som ska kännas trygg och vara stimulerande och utmanande för alla åldrar. 

I det inbjudande lekrummet finns bygg- och lekmaterialet lättillgängligt och nära till hands i låg förvaring. Fixa bänk har till exempel plexiglasbackar som gör det lätt för barnen att se vad som finns i lådorna.

Sittpuffarna Volt är klädda konstläder som är lätt att rengöra.

Allrummet används för samling, lek och utforskande. Fixa hus blir ett mysigt krypin med närhet till böckerna i bokvagnen Annika och det finns också gott om sittplats på Fixa podium med sköna kuddar och sittpuffarna Volt och Ross.

Arbetsplats med bord Rabo och stolar Rabo. På bilden syns också ljusbord Jeanette.

Förskolans torg är möblerat för framträdanden, filmvisning och samlingar. Här hittar vi möblerna Stor-Klas och Lill-Klas, matta Rossini, bokvagn Annika och Fixa podium.

I förskolans ateljé får barnen skapa och utforska och här finns ett populärt sand- och vattenlekbord. Podiet Tryggve är en perfekt avställnings- eller sittyta, men fungerar också såom en rolig tunnel för de minsta barnen.

Den härligt rymliga uteplatsen bjuder på plats för både vila och aktiviteter. På bilderna syns fåtöljen Zipp, Rörvik picknickbord, Wille förvaringsvagn och stapelbara sängar som lätt går att ta fram eller stuva undan vid behov.

Förskolans matsal är inredd med ljuddämpande inredning för att skapa en trivsam miljö där barnen kan äta sina måltider i lugn och ro. Matsalen har låga stolar för barnen men högre sidobord så att personalen kan välja att sitta i vuxenhöjd.

Möblerna som använts i förskolans matsal är bord Rabo i höjd 60 cm, golvskärm Enkel, rullpall Micro och barnstol Helmi i höjd 37. (Helmi går även att få i specialutförande med fotstöd, som på bilden.)

Matsalens ljudabsorberande skärmväggar Enkel är klädda med det lättskötta och Oeko-tex-certifierade tyget PUxx - ett mjukt och behagligt konstläder som kan rengöras med 70 % alkohollösning utan att behöva eftertorkas med vatten. 

Passagen i korridoren ovanför trappan utnyttjas väl med sittplatser för en stunds rekreation eller mindre möten. Möblerna som använts är fåtölj Size, soffbord Size och Combo kudde.

Personalrummet har en lugn och trivsam miljö med gott om plats för olika typer av sittande med soffa Platinum och fåtöljer Size. Mattorna Rossini skapar en ombonad känsla och är också ljuddämpande.

Kontor inrett med Norden underskåp, skrivbordet Work, kontorsstol, Mood glastavla, bordsskärm Enkel och fåtöljen Size.

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.