Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Projekt:
Bjursåsskolan i Bjursås

När Bjursåsskolans gamla och slitna högstadiedel skulle rivas och ersättas av en ny skolbyggnad fick Lekolar uppdraget att inreda alla elevnära miljöer. Den nya skolbyggnaden är på 2 600 kvadratmeter och har plats för 270 elever i årskurs 7-9. Skolans rektor Tim Guinane och hans arbetslag hade en önskan om att skapa en modern och trivsam skola anpassad efter dagens pedagogik.

 

Klassrum

För att skapa en lugn arbetsmiljö är klassrummen inredda med elevbord 12:38, som har bordsskivor med ljudabsorberande yta i linoleum och ljudabsorbent på undersidan. Det ger en väldigt bra ljuddämpande effekt

 

Entré

Skolans välkomnande entré med cafékänsla och trevliga sittgrupper. Här bedrivs fritidsgård på kvällarna. 


Korridorer och uppehållsrum

Tack vare skolbyggnadens arkitektur och smarta inredningslösningar finns det inga outnyttjade ytor på skolan. Alla korridorer och uppehållsrum är inredda med väl genomtänkta lösningar och överallt finns trevliga miljöer där eleverna kan sitta i grupper och arbeta eller bara hänga mellan lektionerna eller efter skoldagens slut. 

 

 

Skolans namn: Bjursåsskolan
Ort: Skövde
Antal elever: 270 i klasserna 4-9
Lekolars representant: Alexander Englund
Uppdrag: Inredning av nybyggd skolbyggnad på 2 600 kvadratmeter

 

Kostnadsfria inredningsförslag för skola och förskola

På Lekolar sätter vi alltid pedagogiken och flexibiliteten i fokus. Vi har över 30 års erfarenhet av pedagogisk inredning i både skolor och förskolor. Våra inredningsexperter vet vad som krävs för att skapa en god lärmiljö för elever och personal och de hjälper dig gärna! 

Hos oss hittar du det du behöver till både skolan och förskolan - allt från skolmöbler och lekplatsutrustning till barnvagnar, pärlor, spel, lego, lim, pussel, pedagogiska leksaker och pyssel för barn. Majoriteten av våra produkter inom tillämpningsområdena leksaker, hobbymaterial och skolmöbler uppfyller Upphandlingsmyndighetens krav för Giftfri förskola. 

Välkommen att kontakta din säljare!


 Hitta säljaren i din kommun >>

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.