Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.


På mellan- & högstadiet finns tolv klassrum uppdelat på fyra hemvister. Varje hemvist har även en välplanerad studieyta, eller så kallad hängyta, där eleverna kan studera eller bara hänga mellan lektionerna.


Majoriteten av klassrummen är traditionellt inredda med inslag av NPF-anpassande lösningar. På högstadiet finns även några klassrum med multimodal inredning. Där har eleverna fler valmöjligheter att välja sin studie- och arbetsmiljö.

I projektet har följande möbler använts återkommande i lärmiljöerna: Soffa Snake med hög rygg, elevbord 12:38, elevstol Poly, McBar, pall Multi, soffa Liner, sittpuff Volt, golvskärm Enkel


I hängytorna finns det soffor med hög rygg som skärmar av mot korridoren. Det finns även soffgrupper med bord för elever som sitter och studerar eller bara hänger. Barborden är ett uppskattat inslag i studiemiljön.

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.