Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Flanomaterial

Flanomaterial

Flanosagor och flanomaterial är ett visuellt, fantasifullt och språkutvecklande hjälpmedel där man sätter upp bilder på en filttavla, samtidigt som man berättar flanosagan med den tillhörande sagotexten. Ett spännande och roligt sätt att främja språkutvecklingen och engagera barnen på förskolan. Vi har olika typer av filttavlor eller flanellograftavlor med olika typer av flanosagor med allt från Babblarna till Bockarna Bruse och Alfons.
Årskurs
Giftfri Förskola tre nivåer
Miljömärkning
Varumärke
 • Förskola
 • Specialundervisning
 • Rensa filter
42 Produkter
 • Flanotavla

  Flanotavla

  Art.nr: 55195
  En flanellograftavla klädd med grå filt och svart träram. Med stödben på baksidan så att den kan stå fritt, samt svart upphängningsband om man vill hänga den på väggen. Mått: 90x80 cm. Av 3 mm MDF-skiva. PVC-fri.
  1.510,00 kr
 • Portabel flanotavla/whiteboard

  Portabel flanotavla/whiteboard

  Art.nr: 129814
  Portabel bordstavla med ena sidan flanellograftyg och andra sidan magnetisk whiteboard. Mått: 44×36 cm. PVC-fri.
  923,00 kr
 • Flanotavla, dubbelsidig

  Flanotavla, dubbelsidig

  Art.nr: 130222
  Flanotavla med filt i olika färger på båda sidor. Mått: 120x90 cm. Dubbelsidig flanotavla. 120x90 cm. PVC-fri.
  1.864,00 kr
 • Flanosagor Rödluvan/Bruse/Tre små grisar

  Flanosagor Rödluvan/Bruse/Tre små grisar

  Art.nr: 55561
  Köp Rödluvan, Bockarna Bruse och Tre små grisar i ett set. Färdigtryckta flanobilder. Sagotexter ingår. Av FSC-märkt papper. PVC-fri.
  963,00 kr
 • Sagolåda till flano

  Sagolåda till flano

  Art.nr: 55170
  Sagolådan är ett flexibelt redskap för dig som arbetar med flano. Den är lätt att bära med sig till olika platser i förskolan, både inom- och utomhus. Den kan även hängas upp på väggen eller ställas på ett bord. Att arbeta med Sagolådan stimulerar barnens olika sinnen och gör dem delaktiga i handlingen. Flanosagor köpes separat. Mått: 45x33 cm, utvikt 44x68 cm. PVC-fri.
  1.022,00 kr
 • Flanosaga Återvinningssaga

  Flanosaga Återvinningssaga

  Art.nr: 56537
  En saga om miljö, återvinning och kretsloppet. Lek och lär att slängda saker kan förvandlas till något helt annat och att vi ska vara rädda om vår miljö, och hjälpas åt att sortera soporna rätt. Färdigtryckta flanobilder. Svensk sagotext ingår. Av FSC-märkt papper. PVC-fri.
  330,00 kr
 • Flanosaga Lille lustig och skogens vänner

  Flanosaga Lille lustig och skogens vänner

  Art.nr: 55135
  Lille Lustig känner sig ensam och blir retad för att han är annorlunda. Han ger sig av och träffar nya vänner som lär honom att olika ändå har lika värde. Sagan kan kopplas till läroplanen både gällande värdegrund men även naturkunskap då man också kan gissa djurspåren! Färdigtryckta flanobilder. Svensk sagotext ingår. Av FSC-märkt papper. PVC-fri.
  393,00 kr
 • Flanosaga Sagan om vanten

  Flanosaga Sagan om vanten

  Art.nr: 55558
  I den borttappade vanten vill alla djuren vill bo, men vad händer när gubben kommer på att han tappat vanten… Lek och lär med att räkna och med upprepning och rim som är bra för språkutvecklingen. Färdigtryckta flanobilder. Svensk sagotext ingår. Av FSC-märkt papper. PVC-fri.
  328,00 kr
 • Flanosaga Petter och hans fyra getter

  Flanosaga Petter och hans fyra getter

  Art.nr: 134368
  En lättberättad rimsaga om Petter och hans getter i olika färger och med olika egenskaper och färdigheter. Färdigtryckta flanobilder. Svensk sagotext ingår. Av FSC-märkt papper. PVC-fri.
  297,00 kr
 • Flanosaga I Babblarnas prylbod

  Flanosaga I Babblarnas prylbod

  Art.nr: 130944
  Hjälp Bobbo att hitta röda saker eller Bibbi att hitta långa saker! Passar perfekt för den som vill bygga ordförråd och fokusera lite extra på beskrivande ord. Färdigtryckta flanobilder. Sagotexten är på svenska och med teckenstöd/TAKK. Av FSC-märkt papper. PVC-fri.
  307,00 kr
 • Babblarna Flanosaga Kalas hos Babblarna

  Babblarna Flanosaga Kalas hos Babblarna

  Art.nr: 55176
  Följ med på en överraskningsfest hos babblarna! Vad behöver förberedas? Vem är det som fyller år? Färdigtryckta flanobilder. Sagotexten är på svenska och med teckenstöd/TAKK. Av FSC-märkt papper. PVC-fri.
  307,00 kr
 • Flanellografkartong

  Flanellografkartong

  Art.nr: 48439
  Velouriserad vit kartong. För egen tillverkning av flanosagor m.m. 46x64 cm, 225 g. Av FSC-märkt papper. PVC-fri.
  50,00 kr
 • Flanosaga Vems kompis?

  Flanosaga Vems kompis?

  Art.nr: 50336
  En dag dyker det upp en ny katt! Vems kompis vill han vara? Kan man ha flera? En saga för de mindre barnen om vänskap och konkurrens, relationsproblematik och starka känslor. Färdigtryckta flanobilder. Svensk sagotext ingår. Av FSC-märkt papper. PVC-fri.
  328,00 kr
 • Flanosaga Raska på Alfons

  Flanosaga Raska på Alfons

  Art.nr: 55134
  Det är morgon och Alfons ska gå till förskolan. Pappa tjatar att han ska raska på, men Alfons ska bara… En underbar vardagsberättelse som många barn kan relatera till. Färdigtryckta flanobilder. Svensk sagotext ingår. Av FSC-märkt papper. PVC-fri.
  328,00 kr
 • Flanosaga Sagan om den lilla lilla gumman

  Flanosaga Sagan om den lilla lilla gumman

  Art.nr: 55133
  Med hjälp av den klassiska sagan, berättad med upprepningsteknik, kan barnen få lära sig om naturvetenskap, matematik, språk, fantasi och normer. Färdigtryckta flanobilder. Svensk sagotext ingår. Av FSC-märkt papper. PVC-fri.
  328,00 kr
 • Flanosaga Räkna med Pettson och Findus

  Flanosaga Räkna med Pettson och Findus

  Art.nr: 55132
  En härlig saga om gubben Pettson och katten Findus som gillar att ha skoj. Lek och lär och räkna alla höns och pannkakor! Färdigtryckta flanobilder. Svensk sagotext ingår. Av FSC-märkt papper. PVC-fri.
  328,00 kr
 • Flanosaga Ludde och alla djuren

  Flanosaga Ludde och alla djuren

  Art.nr: 55181
  En humoristisk och härlig berättelse om djur som passar för de mindre barnen. Hur låter de? Går de på två ben eller fyra? Färdigtryckta flanobilder. Svensk sagotext ingår. Av FSC-märkt papper. PVC-fri.
  328,00 kr
 • Flanosaga Guldlock och de tre björnarna

  Flanosaga Guldlock och de tre björnarna

  Art.nr: 133859
  Den klassiska sagan om flickan som smyger in i björnfamiljens hus utan lov… En upprepningssaga, öva begrepp som bl.a. liten, mellan och stor. Färdigtryckta flanobilder. Svensk sagotext ingår. Av FSC-märkt papper. PVC-fri.
  297,00 kr
 • Flanosaga Vem är arg?

  Flanosaga Vem är arg?

  Art.nr: 130613
  En lättläst saga om stora känslor för de mindre barnen. Om hur arg och ledsen man kan bli när man ska leka tillsammans. Och om hur roligt man kan ha! Färdigtryckta flanobilder. Svensk sagotext ingår. Av FSC-märkt papper. PVC-fri.
  297,00 kr
 • Flanosagor Vem räddar Alfons och Vems kompis?

  Flanosagor Vem räddar Alfons och Vems kompis?

  Art.nr: 50337
  Ett set med två kompissagor som leder in på samtal om hur man är en bra kompis, om vänskap och konkurrens, relationsproblematik och starka känslor. Färdigtryckta flanobilder. Svensk sagotext ingår. Av FSC-märkt papper. PVC-fri.
  710,00 kr
 • Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.