Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Förskola

Tovade kulor

Tipsnummer: 1418 Svårighetsgrad: Ganska svårt
Dra ut tunna flor av den okardade ullen i de färger som ska användas. Svep floren runt skumbollen så att hela bollen täcks ordentligt och inte syns igenom ullen. Dra inte åt floret hårt utan forma det bara försiktigt runt bollen. Växla mellan färgerna så att dessa blandas. I din hand har du nu en boll med en lös, fluffig yta. Ta fram en tunn nylonstrumpa. Krama ullbollen lätt i handen och för in den i strumpan med hela handen. Strumpan är elastisk och formar sig efter bollen. Det är viktigt att bollen kommer ända in i botten av strumpan. Ta ett snöre och dra ihop strumpan efter bollen, utan att trycka ihop den. Knyt dubbelknut. Fyll på strumpan med så många bollar som får plats och knyt ett snöre efter varje boll. Lägg dina bolliga strumpor i tvättmaskinen. Allra enklast är det här momentet med en toppmatad maskin, men resultatet blir lika bra med en frontmatad. Kör vanligt syntetprogram 40 grader. Avbryt programmet efter ca 10 min. Om du har en frontmatad maskin får du pumpa ur och centrifugera materialet. Om du har en toppmatad maskin lyfter du bara på locket, tar ut bollstrumporna och kramar ur vatten med händerna. Klipp bort snörena och lossa bollarna från strumporna. Lägg tillbaka bollarna i tvättmaskinen och kör ett fullt/kör färdigt tvättprogram syntet 40 grader. När du tar ut bollarna har ullen krympt ihop runt skumbollen. Slå in bollen som ett paket med det randiga snöret. Lås snöret med en dubbelknut. Se till att du har två långa ändar kvar. Knyt ihop dessa med dubbelknut så långt du behöver snöret för att kunna hänga upp bollarna.
1.748,00 kr

I ett set ingår:

Skumbollar ø 7 cm 8-pack

Art.nr 124585
8 st/fp. Mjuk skumboll av TPU och PU-skum. Storlek...
454,00 kr

Kardad ull ofärgad Ljusgrå

Art.nr 77482-90
1 kg/fp. Kardad och ofärgad ull. Ullråvaran kommer...
647,00 kr

Kardad ull ofärgad Mörkgrå

Art.nr 77482-95
1 kg/fp. Kardad och ofärgad ull. Ullråvaran kommer...
647,00 kr
Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.