Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Hur låter bokstaven? Aktivitetsbok

Art.nr: 140383
Den här övningsboken är fylld med uppgifter som hjälper barnen att lära sig känna igen och använda våra vanligaste bokstavsljud, och att läsa och stava enklare ord. Övningarna stärker barnens kunskap om hur bokstäverna hänger ihop med språkljuden och stimulerar tidig lästräning på ett lustfyllt, kreativt och pedagogiskt sätt. PVC-fri. Från 4 år.
Ditt pris:
89,00 kr

Finns i lager

Märkning

Fakta

 • Titel: Hur låter bokstaven? Aktivitetsbok

Andra köpte också

 • Hur låter bokstaven? Kortspel Ljuda & Stava

  Hur låter bokstaven? Kortspel Ljuda & Stava

  Art.nr: 140384
  Det här är ett underhållande och pedagogiskt spel där barnen får träna på att sätta samman bokstavsljud till ord och lära sig grunden i att läsa och stava. Spelet bygger vidare på den populära ABC-boken Hur låter bokstaven? och är framtaget utifrån aktuell läsforskning. Två spel i ett! Spelet kan spelas på två olika sätt och passar både nybörjaren och den mer bokstavsvana. Svårighetsnivån kan anpassas efter spelaren. PVC-fri. Rekommenderas från 5 år.
  188,00 kr
 • Hur låter bokstaven? Memospel Hitta ljudet

  Hur låter bokstaven? Memospel Hitta ljudet

  Art.nr: 140385
  I det här spelet gäller det att spetsa öronen och lyssna efter vilket bokstavsljud de olika orden börjar på. Genom att ljuda och öva på att hitta bokstavsljuden ökar medvetenheten om språkljuden, vilket är viktigt när man lär sig läsa och skriva. Som ett extra stöd för inlärningen finns handtecknen för respektive bokstav med på korten. PVC-fri. Från 3 år.
  220,00 kr
 • Hur låter bokstaven? ABC-plansch

  Hur låter bokstaven? ABC-plansch

  Art.nr: 142115
  En ABC-plansch med bilderna från den omtyckta ABC-boken Hur låter bokstaven? Passar bra i läshörnan på förskolan. Lockar till funderingar om bokstäverna och deras ljud. Mått: 70x50 cm.
  156,00 kr
 • Hur låter bokstaven? Bok med ljud

  Hur låter bokstaven? Bok med ljud

  Art.nr: 140382
  Att lära sig bokstavsljuden är grunden i att lära sig läsa. Sen kopplas bokstav ihop med språkljud och slutligen får vi ihop det till ord. I den här fiffiga ABC-boken får man höra hur bokstavsljuden låter när man trycker på knappen till varje bokstav. Genom att hänga med och titta på bilderna får man samtidigt se hur ljuden kan se ut. Då blir det lättare att komma ihåg dem. Och vips är man ett steg närmare att kunna läsa! PVC-fri. Från 3 år.
  429,00 kr
 • Den pedagogiska övningsboken

  Den pedagogiska övningsboken

  Art.nr: 133888
  En bok fylld med uppgifter och aktiviteter som hjälper barn att lära sig bokstäver. Tillsammans med bokstavsbyggarna kan du på 96 sidor färglägga, öva former och bygga bokstäver. Roligt och kreativt från A-Ö! Komplettera gärna med läseboken, artnr 133887.
  208,00 kr
 • Liknande produkter

  • Babblarna bokpaket med XL-böcker

   Babblarna bokpaket med XL-böcker

   Art.nr: 133795
   Ett paket med de populära XL-böckerna från Babblarna. Hållbara för de minsta att bläddra i själva och stora så att många kan titta samtidigt. Innehåller: I Bobbos väska, Var är Babbas saker, Dadda hälsar på, I Babblarnas hus, Fingerresan och I Babbas byrå.
   1.620,00 kr
  • Babbas Temalåda - Prata och berätta

   Babbas Temalåda - Prata och berätta

   Art.nr: 123360
   Babblarnas temalådor är inspirerande paket för språklek på ett specifikt tema förankrat i förskolans läroplan. I Babbas språklåda är temat prata och berätta. Materialet fokuserar på ord, ordlekar, ramsor, berättelser och sagor. Lådan innehåller en stor kartongbok ”I Babbas byrå”, en Språkleksbok med härliga uppslag för språkutvecklande aktiviteter, en sång med tillhörande sånglek, ett lottospel, Babba som handdocka och Babblarnafigurer i naturgummi som även fungerar som spelpjäser med medföljande tärning. Materialet levereras med en lättläst och tydlig handledning.
   2.289,00 kr
  • Bobbos Temalåda - Motorik och kroppen

   Bobbos Temalåda - Motorik och kroppen

   Art.nr: 123359
   Babblarnas temalådor är inspirerande paket för språklek på ett specifikt tema förankrat i förskolans läroplan. I Bobbos språklåda är temat motorik och kroppen. Materialet ger begrepp för kroppsdelar, vad man kan göra med kroppen samt leker med rösten. Lådan innehåller en stor kartongbok ”Fingerresan”, en Språkleksbok med härliga uppslag för språkutvecklande aktiviteter, en sång med tillhörande sånglek, ett lottospel, Bobbo som handdocka och ett formpussel med Babblarna som tjocka pusselbitar. Materialet levereras med en lättläst och tydlig handledning.
   2.283,00 kr
  • Babblarna, stort bokpaket

   Babblarna, stort bokpaket

   Art.nr: 133793
   Ett stort paket med 10 böcker från Babblarna: Var är Babbas saker?, I Bobbos väska, Kalas hos Babblarna, Dadda hälsar på, I Babblarnas hus, I Babblarnas prylbod, Natti natti Babblarna, Fingerresan, Babola Salabim och Stompalång med Babblarna.
   2.036,00 kr
  • Babblarna, litet bokpaket

   Babblarna, litet bokpaket

   Art.nr: 133794
   Ett paket med 4 böcker från Babblarna: Var är Babbas saker?, I Bobbos väska, Dadda hälsar på och I Babblarnas hus.
   844,00 kr
  Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.