Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Plocklåda pastell

Art.nr: 112012
Plocklåda av trä med 12 klossar med olika pastellfärgerfärger, former och mönster. Från 1 år.

Fakta

 • Titel: Plocklåda pastell

Andra köpte också

 • Plocklåda

  Plocklåda

  Art.nr: 117943
  Plocklåda utan vassa kanter för de allra yngsta barnen. Den röda skivan kan användas för att träna på de geometriska formerna eller som en mall för att rita former. Av trä. 8 klossar. Mått: 13x13x8 cm. PVC-fri. Från 2 år.
  195,00 kr
 • Babblarna plocklåda av trä

  Babblarna plocklåda av trä

  Art.nr: 122687
  Babblarna plocklåda har stort lekvärde och barnen övar sin finmotorik. När barn babblar, pratar, sjunger och leker tillsammans med Babblarna, utvecklar de också sitt eget tal och språk. Plocklådan har formen av roboten Klonk. Klossarnas former är lätta för barnet att lära sig, men vilken av klossarna passar i vilket hål? Plocklådans botten är klädd med filt för att ge ett behagligt ljud när klossarna släpps ner. Mått: 17,5x20x19 cm. Av FSC-märkt trä. PVC-fri. Från 18 månader.
  683,00 kr
 • BRIO Plocklåda klassisk

  BRIO Plocklåda klassisk

  Art.nr: 12028
  En klassisk plocklåda av trä. Hål i locket som barnen ska matcha med 3 olika former. Tränar barnens öga-handkoordination och motorik. Av FSC-märkt trä. PVC-fri. Från 18 mån.
  422,00 kr
 • TOLO sorteringsset

  TOLO sorteringsset

  Art.nr: 45168
  2 st/fp. Ett set med rejäla och färgglada sorteringsleksaker. När sorteringsformerna skakas, hörs olika stimulerande ljud. Tränar finmotorik, öga-handkoordination, färg och form. Måttexempel på plocklåda: 16x16 cm. Av ABS. PVC-fri. Från 1 år.
  1.275,00 kr
 • Pop up-djur

  Pop up-djur

  Art.nr: 12138
  Tryck på knapparna och de olika djuren tittar fram. Med rasslande ljud. Mått: 29x17 cm. Av ABS-, PP-, polyoximetylen- och TPE-plast. PVC-fri. Från 1 år.
  416,00 kr
 • Liknande produkter

  • Människorna i staden

   Människorna i staden

   Art.nr: 12056
   Detta set är perfekt för rollspel, berättande och för att göra byggleken mer levande. Människorna i staden representerar mångfalden i vårt samhälle. De mångkulturella familjerna och yrkena är vackert illustrerade. Högkvalitativa träfigurer med tryck på bägge sidor. Av FSC-märkt trä. PVC-fri. Från 1 år.
   2.238,00 kr
  • Småstaden

   Småstaden

   Art.nr: 12055
   Fantasifull rollek med snyggt och enkelt illustrerade trähus, fordon och träd. Uppmuntrar barnen att skapa scenarier och fantasifulla historier. De stora delarna gör dem utmärkta för en liten hand att hantera. Av FSC-märkt trä. PVC-fri. Från 2 år.
   1.526,00 kr
  • Spegelbrickor

   Spegelbrickor

   Art.nr: 122874
   4 st/fp. Brickor i björkträ för att utforska reflektioner. Den speglande basen gör brickorna fängslande och de passar utmärkt för sortering. Använd med fördel mjuka produkter, då vassa föremål kan repa ytan. PVC-fri. Från 0 år.
   1.537,00 kr
  • Trästenar

   Trästenar

   Art.nr: 12450
   20 st/fp. Fina, släta stenar som inbjuder till öppen lek. Sortera och lägg dem på rad, rulla, eller bygg torn av dem. Setet innehåller 4 storlekar. Av trä. PVC-fri. Från 10 månader.
   2.562,00 kr
  • Färgblock

   Färgblock

   Art.nr: 52111
   Set med hårda block i 6 former och 4 olika transparenta färgade akrylinsatser för att bygga och jämföra, formigenkänning, färgblandning och användning på ljusbord. Av trä och akrylplast. PVC-fri. Från 1 år.
   767,00 kr
  Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.