Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Headerbild_Etiskhandel_1200x500.jpg

 Lekolar gör affärer på ett ansvarsfullt sätt

För oss på Lekolar är det av yttersta vikt att säkerställa att vi gör affärer på ett ansvarsfullt sätt. Av den anledningen har vi tagit fram några grundläggande policys som gäller för alla som arbetar inom företaget. Dessutom har vi en Uppförandekod (Code of Conduct) för våra leverantörer.

Policys för hållbarhet och ansvarsfullt företagande

Vår Hållbarhetspolicy och Policy för ansvarsfullt företagande beskriver vårt ansvar gentemot det samhälle vi verkar i och som vi är en del av. Dessutom innehåller de krav och riktlinjer som vi alltid ska följa. Våra framgångar är knutna till vår förmånga att bland annat uppfylla de miljömässiga och sociala kraven i vår omvärld.  

Länk till Hållbarhetspolicy/CSR-policy
Länk till Policy for Responsible Business Practices

Uppförandekod för leverantörer 

För att skapa bra arbetsvillkor och miljöstandarder genom hela vår leverantörskedja har vi ett nära samarbete med våra leverantörer. Som ett led i detta arbete har vi skapat en Uppförandekod som beskriver vad vi på Lekolar förväntar oss av våra leverantörer. Uppförandekoden täcker förutom mänskliga rättigheter, arbetsrätt och miljö, även in antikorruption och krav på ämnen i produkter. Vi kräver av våra leverantörer, samt deras underleverantörer, att de instämmer med och följer kraven vi ställer upp i vår Uppförandekod. Vi kommer ständigt att utvärdera och förbättra vårt arbete inom detta område. 

Länk till Lekolars Uppförandekod för leverantörer

Medlemmar i Etisk handel 

Lekolar är stolt medlem av Etisk Handel Norge. Etisk Handel är en medlemsorganisation och ett resurscenter för etisk handel. Organisationens syfte är att främja ansvarsfull affärsverksamhet i leverantörskedjor, så att handel bidrar till att upprätthålla mänskliga rättigheter, arbetstagares rättigheter, affärsetik och miljö. Etisk handel är en mycket kunnig samarbetspartner vad gäller socialt ansvar i internationella leverantörsled och är en viktig sparringpartner för hur vi ständigt kan förbättra vårt arbete.

Se Etisk handel Norge för mer information

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.