Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Pedagogisk inspiration för barn i skola, förskola, fritidshem

Pedagogisk inspiration för barn i skola, förskola, fritidshem

Fläthjul till smycken

Tipsnummer: 3014 Svårighetsgrad: Lätt
På fläthjulet ser du vilka mönster du kan göra. Du ser också hur många färger du behöver för varje mönster och hur dessa ska placeras när du börjar fläta. Med hjälp av olika mönster- och färgval kan du variera dina band i oändlighet. Du kan också välja tråd eller gran med olika grovlek och glans. Nedan hittar du våra förslag. Välj vilka färger du vill använda. Klipp till 8 dubbelvikta längder av vald tråd. Varje längd ska vara 50 cm när den är vikt. Slå en knut i den vikta änden så att en ögla bildas. Håll i knuten underifrån, genom mittenhålet, och placera ut trådarna i skårorna som färgerna visar på hjulets ovansida. Varje färgmarkering ska ha ett par trådar. Pilen som visar START ska vara uppåt när du börjar. Flytta den högra tråden i paret som pekar uppåt medsols och sätt fast den i skåran till höger om paret som pekar rakt neråt. Flytta den vänstra tråden av de tre trådarna som pekar nedåt medsols och sätt fast den i skåran till vänster om den ensamma tråd som pekar uppåt. Vrid hjulet ett trådpar motsols. Flytta trådarna på samma sätt som tidigare trådpar. Vrid hjulet ett trådpar motsols efter varje förflyttning. Under hjulet växer nu ditt band fram. Om du gör ett armband behöver du mäta på handleden med jämna mellanrum för att få rätt längd. När du gjort bandet så långt du önskar hakar du av det från hjulet och slår en knut. Knuten för du genom öglan i andra änden som låser armbandet.
Detta set räcker till 10 barn
628,00 kr

I ett set ingår:

Fläthjul för smycken

Art.nr 48842
10 st/fp. Runda fläthjul för snoddar, armband etc....
198,00 kr

Moulinégarner mix

Art.nr 45292
100 st/fp. 100 % bomull. 2 garndockor. 50 st färge...
430,00 kr
Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.