Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig information

På grund av systemuppdateringar kan det idag förekomma problem med att se vissa produkter på vår webbshop. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig kontakta kundtjanst@lekolar.se för frågor och beställningar.

Fysiologi

Mått
Årskurs
 • Förskoleklass
 • Grundskola 1-3
 • Grundskola 4-6
 • Grundskola 7-9
 • Gymnasieskola
 • Rensa filter
7 Produkter
 • Torso maxi med kön

  Torso maxi med kön

  Art.nr: 123639
  Torso av hög kvalitet med utbytbart kvinnligt och manligt könsorgan. Detaljrik och tydlig färgläggning för att underlätta studier av människans inre anatomi. Innehåll: huvud i 2 delar, bröstkorg med bröst, 2 lungor, hjärta i 2 delar, magsäck med gallblåsa, tjocktarm med tunntarm och blindtarm i 2 delar, snitt av njure, kvinnligt och manligt könsorgan i 2 resp. 4 delar, foster, torso på platta.
  10.285,00 kr
 • Modell av pumpande hjärta

  Modell av pumpande hjärta

  Art.nr: 136763
  En användarvänlig multisensorisk modell med en enkel handpump för att demonstrera hjärt- och lungblodflöde. Visar hur hjärtat och lungorna samverkar för syreutbyte. Tydligt utmärkta hjärtkammare, huvudartär, vener och lungor. Håller sig fri från smuts – vätskan är förseglad inuti modellen. Inkluderar aktivitetsguide Från 8 år.
  655,00 kr
 • Ryggrad med bäcken

  Ryggrad med bäcken

  Art.nr: 123837
  Ryggrad i naturlig storlek med synliga diskar, ryggradsnerver och blodkärl. Modellen är fullt rörlig och har ett diskbråck mellan 3:e och 4:e kotan.
  1.427,00 kr
 • Torso maxi öppen rygg

  Torso maxi öppen rygg

  Art.nr: 123846
  Torso i naturlig storlek och med tydlig färgläggning för att underlätta anatomistudier av de mänskliga inre organen. Modellen har löstagbara delar i bålen och i det avtagbara huvudet, samt en ryggkota. Den öppna ryggen och nacken visar ryggraden med nerver, blodkärl och muskelfästen. Innehåller: huvud (6 delar), 2 lungor, hjärta (2 delar), magsäck, lever med gallblåsa, tarmsystem (2 delar), snitt av njure, snitt av urinblåsa, 7:e ryggkotan och torso på platta.
  6.802,00 kr
 • Hjärna med artärer

  Hjärna med artärer

  Art.nr: 123655
  Detaljerad och delbar hjärna i naturlig storlek med tydligt markerade artärer. Varje hjärnhalva kan delas upp i 4 delar och basartären är löstagbar. Innehåller: höger/vänster av frontal- med hjässlob, tinning- med nacklob, delad lillhjärna, delad hjärnstam samt basartär och stativ.
  4.300,00 kr
 • Lungor med hjärta

  Lungor med hjärta

  Art.nr: 123730
  Lungmodell monterad på platta som visar syresättning av blodet i den mänskliga kroppen. Utmärkt redskap för anatomistudier av lungor och närliggande organ. Innehåller: struphuvud, luftstrupe och luftrör, löstagbart hjärta (2-delat), stora kroppsvenen, aorta, lungartären, matstrupen och lungor (2-delade).
  3.870,00 kr
 • Knäled

  Knäled

  Art.nr: 123663
  Anatomisk funktionsmodell av knäled i naturlig storlek inklusive lårben, skenben, vadben, knäskål, menisk och ligament. Utmärkt för att studera böjning, sträckning och olika vridningar i knäleden.
  1.067,00 kr
 • Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.