Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig information

På grund av systemuppdateringar kan det idag förekomma problem med att se vissa produkter på vår webbshop. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig kontakta kundtjanst@lekolar.se för frågor och beställningar.

Makeblock mBot Add-On Pack Interactive Light & Sound

Art.nr: 123573
Tillbehörspaket till mBot Explorer med fokus på ljud och ljus. Bygg ut din mBot till en ljussökande robot, en skorpion eller en röstaktiverad skrivbordslampa.
Ditt pris:
355,00 kr

Finns i lager

Fakta

 • Titel: Makeblock mBot Add-On Pack Interactive Light & Sound

Andra köpte också

 • Makeblock mBot Explorer Kit

  Makeblock mBot Explorer Kit

  Art.nr: 123575
  En utbildningsrobot för elever från 14 år och uppåt. Den har medföljande programmeringsprogramvara mBlock (för PC / mobil) och stöder Makeblock-appen för 3D-konstruktion. Explorer Kit inkluderar de ursprungliga delarna av den klassiska satsen och gör det också möjligt för elever att anpassa sin LED-matrisskärm. Elever kan bygga robotar i olika former och lära sig att programmera med den grafiska programmeringsprogramvaran från makeblock. Byggsatsen innehåller t.ex. däck, bluetoothmodul, IR-fjärrkontroll, 2 motorer, summermodul, ljusmodul LED, ljudsensor, ljussensor, smartphone fjärrsupport, kabel RJ-25 USB, bygginstruktioner och snabbstartguide.
  1.305,00 kr
 • Makeblock mBot Add-On Six-legged Robot

  Makeblock mBot Add-On Six-legged Robot

  Art.nr: 123579
  Detta paket utökar mBot Explorer kit med tre färdiga robotar: Beetle - en insekt med sex vilken rör sig snabbt och kan anfalla vilken fiende som helst. Mantis kryper fram tyst och kan gripa tag i dig med sina långa armar. Crazy Frog är en liten galen groda som rör sig slumpmässigt över en stor yta.
  344,00 kr
 • Makeblock mBot Ranger Robot Kit Bluetooth Version

  Makeblock mBot Ranger Robot Kit Bluetooth Version

  Art.nr: 123581
  Robotbyggsats med delar för bandvagn, snabb trehjuling eller självdansande tvåhjuling. mBot Ranger har ett avancerat kretskort med fler sensorer, kraftigare och snabbare motorer (0.6 m/s) och kraftiga band för bandvagnsroboten. Ansluts till en dator eller mobila enheter via Bluetooth. Kan programmeras från en dator och styras med mobil eller surfplatta, eller programmeras för att t.ex. undvika hinder. Manual medföljer men finns också i app-form (iOS och Android) med 3D-modeller för att underlätta processen. Drivs med 6x AA-batterier (inkluderas ej). För elever från 14 år och uppåt.
  2.020,00 kr
 • Makeblock mBot Add-on Servo Pack

  Makeblock mBot Add-on Servo Pack

  Art.nr: 123578
  Detta paket utökar mBot Explorer kit med ytterligare tre färdiga robotar: Dancing Cat dansar till musik, vinkar med sina tassar och välkomnar dig hem. Head-Shaking Cat vrider på huvudet och letar efter dig med sina stora ögon. Light-Emitting Cat Lyser upp allt runtomkring sig.
  344,00 kr
 • Makeblock mBot Ranger add-on pack-Laser Sword

  Makeblock mBot Ranger add-on pack-Laser Sword

  Art.nr: 123572
  Förvandla din mBot Ranger till ett lasersvärd. Med hjälp av programmet mBlock kan du programmera lasersvärdet och välja olika kontroller. Styr antingen via ljuskontroll, gyro, ljud eller touch.
  628,00 kr
 • Liknande produkter

  • Bee-Bot

   Bee-Bot

   Art.nr: 55205
   Uppfyller kraven för Giftfri förskola
   952,00 kr
  • Hopspots set

   Hopspots set

   Art.nr: 56846
   Hopspots är ett interaktivt läromedel designat för att skapa inlärning genom rörelse. Via appar till Ipad, högtalare och trådlösa brickor, som reagerar på beröring, programmerar barnen sina egna spel. Med Hopspots kan man tillverka digital teknik, istället för att bara konsumera den passivt. Innehåller: 12 st brickor, 1 st ställning med Bluetoothenhet, högtalare och laddare för alla brickor, fri tillgång till Hopspots app inklusive alla spel och övningar.
   73.395,00 kr
  • Makeblock Codey Rocky

   Makeblock Codey Rocky

   Art.nr: 123577
   Programmerbar robot med flera avancerade, elektroniska moduler. Bluetooth, WiFi och USB. Den är integrerad med avancerad teknologi som AI och IoT, och introducerar elever att lära sig grunderna för programmering i block, Scratch och Python. Kombinationen av lättanvänd robotteknik med grafisk programmering ger unga elever möjlighet att ta sina första steg i kodning samtidigt som de utforskar sin kreativitet. Från 6 år. USB-dongel köps separat.
   1.414,00 kr
  • Pingvinens förberedande kodningsset

   Pingvinens förberedande kodningsset

   Art.nr: 118603
   Utvecklar tidiga färdigheter inom programmering. Setet innehåller stenar föreställande pingviner med pilar i olika riktning, samt aktivitetskort. Träna sekvensering, logiskt tänkande, riktnings- och positionsspråk samt problemlösning. Både pingviner och aktivitetskort är tillverkade i slitstarka material och tål att barnen arbetar med dem utomhus. Innehåller 18 pingviner och 16 färgglada kort. Från 3 år.
   654,00 kr
  • Code & Go mouse mania

   Code & Go mouse mania

   Art.nr: 124335
   Uppfyller kraven för Giftfri förskola – PVC-fri
   384,00 kr
  Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.