Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Arbetskort Förstå hur jag känner mig

Art.nr: 129210
Titta på de olika situationerna, sätt dig in i någon av karaktärerna på bilden och förklara hur den känner sig. Detta uppmuntrar till att utveckla sociala färdigheter som empati, att känna igen olika känslor och att utveckla ett emotionellt samvete.
Ditt pris:
710,00 kr

Finns i lager

Fakta

 • Titel: Arbetskort Förstå hur jag känner mig

Andra köpte också

 • Bildkort Känna igen olika känslor

  Bildkort Känna igen olika känslor

  Art.nr: 129211
  Ett spel för att beskriva känslor är det första steget för att utveckla ett emotionellt samvete, få bättre självkontroll och reglera sina känslor. Det hjälper till att identifiera våra egna känslor, känna igen dem hos andra personer och ta beslut om vårt eget uppförande. PVC-fri.
  462,00 kr
 • Bildkort Utforska känslorna

  Bildkort Utforska känslorna

  Art.nr: 130532
  24 bilder med människor som uttrycker olika känslor. Låt barnen beskriva känslan som visas på bilden och diskutera vad som kan ha hänt. Mått: 21x23,5 cm. PVC-fri.
  422,00 kr
 • Förstå och visa känslor, paket

  Förstå och visa känslor, paket

  Art.nr: 112949
  I satsen ingår olika ansiktsformer att rita på med vattenlöslig penna och ansiktsformade speglar att titta i. Placera på ett bord, fönster eller ett ljusbord. En lärarhandledning och en poster med förslag på olika ansiktsuttryck medföljer också. Innehåller 13 ansiktsuttryck, 3 blanka ansiktsformer, 3 vita ansiktsformer, 3 ansiktsformade speglar, lärarhandledning samt en poster med förslag på uttryck. Från 3 år.
  588,00 kr
 • Känslor i spel

  Känslor i spel

  Art.nr: 130525
  Barnen tränar sig att uttrycka sina egna känslor, känna igen en kompis känslor och att respektera andras känslor. Man lär sig också att ta och ge komplimanger. Uttrycksformerna är rita, rytm/musik, kroppsspråk eller prata. PVC-fri.
  1.268,00 kr
 • Speglar för olika känslor

  Speglar för olika känslor

  Art.nr: 118801
  Genom att härma olika känslouttryck tränar barnen sig på att känna igen olika känslor, både på sig själva och på andra. Det hjälper till att öka det sociala/emotionella medvetandet. Varje spegel visar 6 olika känslor. Mått: H20xB10 cm. PVC-fri. Från 3 år.
  257,00 kr
 • Liknande produkter

  • Spordas mimikbollar

   Spordas mimikbollar

   Art.nr: 72213
   6 st/fp. Ett bollset med olika ansiktsuttryck som kan användas både till rolig bollek och för diskussioner kring känslor. ø 20 cm. PVC, utan förbjudna ftalater. Levereras opumpade, pumpas med bollpump. Från 3 år.
   542,00 kr
  • Känslohanteringsstenar

   Känslohanteringsstenar

   Art.nr: 118591
   Dessa 12 taktila stenar är designade för att hjälpa barn att koncentrera sig och känna sig trygga. Genom att hålla eller gnugga på en av stenarna har de lättare att fokusera på uppgiften framför sig. PVC-fri. Från 2 år.
   553,00 kr
  • Alfonspaket

   Alfonspaket

   Art.nr: 130612
   Ett paket med favoriterna i Alfonsvärlden. Alfons Åberg är en liten, ganska vanlig kille. Alfons har en låtsaskompis vid namn Mållgan, som bara han kan se. Milla är Alfons bästa kompis. Mått ca 16 cm. 100 % polyester. PVC-fri.
   892,00 kr
  • Känslodockan Friendy

   Känslodockan Friendy

   Art.nr: 139271
   6 st. Friendy är unika dockor med 6 olika känslor: glad, arg, rädd, ledsen, sur och lugn. Friendydockorna hjälper barn att medvetandegöra och möta känslor genom att få bekräftelse och hjälp att sätta ord på känslorna. Beställ en utförlig handledning med många bra idéer direkt från kundtjänst. Mått: 25 cm. Material: Bomull, fyllning polyester. PVC-fri. Tvättas i 40 grader, dropptorkas.
   3.132,00 kr
  • Känslostenar

   Känslostenar

   Art.nr: 118592
   12 stenar som visar ansikten med olika känslouttryck. Genom att lära sig känna igen olika ansiktsuttryck och förstå de olika känslorna får barnen möjlighet att uttrycka sina egna känslor och känna empati med andra. Känslorna som visas är glad, ledsen, arg, rädd, orolig, förvånad, förvirrad, uttråkad, lugn, stolt, blyg och generad.
   553,00 kr
  Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.