Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Regntunna GreenLine®

Art.nr: 139904
Genom att samla regnvatten skapas förståelse för hållbarhet och naturens kretslopp. Denna vattentunna samlar effektivt regnvatten som sedan kan användas till bevattning eller lek. Avtappningskranen gör det enkelt för barnen att själva kunna hämta vatten. Regntunnan rymmer 200 l och har ett inbyggt överfyllnadsskydd, vilket innebär att när tunnan är full flödar vattnet ner via stupröret igen. Regntunnan levereras med barnsäkert lock och anslutning till stuprör. Vi rekommenderar att tunnan säkras i väggen. Fot finns att köpa till. Tål frost. Mått: 96x68x68 cm. Tillverkad av återvunnen plast.
Ditt pris:
1.251,00 kr

Finns i lager

Märkning

Fakta

 • Titel: Regntunna GreenLine®
 • Montering: Kräver enkel montering

Dokument och filer

Videos

Andra köpte också

 • Tillbehör
  Sockel till regntunna GreenLine®

  Sockel till regntunna GreenLine®

  Art.nr: 139905
  Komplettera regntunna 200 l från Greenline med tillhörande fot. Förenklar för barnen att själva hämta vatten, eller att lättare komma till med en vattenkanna. Mått: 31,5x54x51 cm.
  435,00 kr
 • Tillbehör
  Automatiskt droppbevattningssystem GreenLine®

  Automatiskt droppbevattningssystem GreenLine®

  Art.nr: 139903
  Att odla är en perfekt pedagogisk aktivitet i hållbarhetsarbetet. Med detta system förenklas vardagen och stressen över att växterna ska dö under varma sommardagar. Systemet drivs av solenergi och anpassar bevattningen efter väderförhållandena. Ta vara på det dyrbara regnvattnet och koppla ihop regntunnan med bevattningssystemet för att få ett litet kretslopp som sköter sig självt. Flexibelt och enkelt att bygga ut för att bevattna allt från odlingar i krukor, odlingslådor, pallkragar och trädgårdsland. Skulle vattnet ta slut stängs systemet av automatiskt. Innehåller 30 m slang med 24 droppmunstycken och T-kopplingar, solcellsdriven IDC-enhet med integrerad pump.
  2.624,00 kr
 • Tillbehör
  Reservdel kran till regntunna GreenLine®

  Reservdel kran till regntunna GreenLine®

  Art.nr: 139906
  Kran till regntunna 139904.
  113,00 kr
 • Vattentunna med kran

  Vattentunna med kran

  Art.nr: 13717
  Ett säkert och miljövänligt sätt att samla regnvatten på. Rymmer 210 l. Vattentunnan levereras med kran och barnsäkert lock. Tunnan tål frost. Ställs direkt på marken och stuprör kopplas på ovanifrån. Höjd: 97 cm, ø 57 cm. Tillverkad av återvunnen HDPE. Färg kan variera.
  2.509,00 kr
 • Lekolar Ekocyklar räddningspaket

  Lekolar Ekocyklar räddningspaket

  Art.nr: 75635
  30 % rabatt avdragen. Gäller t.o.m. 2024-07-05, ej ytterligare rabatter.
  13.486,00 kr
 • Liknande produkter

  • Planteringslåda 120x80x19 cm

   Planteringslåda 120x80x19 cm

   Art.nr: 44433
   Genom att odla själva i pallkragen ges barnen möjlighet att sköta om och smaka på olika bär och grönsaker, och följa hela processen från frö till färdig mat. Planteringslådan är obehandlad.
   639,00 kr
  • Urban planteringsbord 120x40 H40 cm

   Urban planteringsbord 120x40 H40 cm

   Ett mångsidigt planteringsbord i robust konstruktion som är en perfekt hjälp när barnen ska plantera växter. Det robusta bordet har även en praktisk avställningshylla undertill. Bordet fungerar även perfekt att samlas kring, öva samarbete, figurlek, eller som arbetsbänk, labbstation, snickarbänk m.m. Levereras färdigmonterat. Lösning för markförankring medföljer.
   Pris från:
   3.949,00 kr
  • Sockel till regntunna GreenLine®

   Sockel till regntunna GreenLine®

   Art.nr: 139905
   Komplettera regntunna 200 l från Greenline med tillhörande fot. Förenklar för barnen att själva hämta vatten, eller att lättare komma till med en vattenkanna. Mått: 31,5x54x51 cm.
   435,00 kr
  • Urban sinnesgård kvadratisk komplett set

   Urban sinnesgård kvadratisk komplett set

   Skapa en sensorisk utemiljö som uppmuntrar till att utforska, känna, lukta, röra och som stimulerar de fem olika sinnena. Denna mångsidiga sinnegård bidrar med både form och funktion på gården och skapar en fin inramning i miljön. En inbjudande och lugn zon där man kan växla mellan olika aktiviteter, tex plantera i ramarna, eller välja att fylla ramarna med olika material och texturer som till exempel bark, kottar, sand, sten och använda dem som sensoriska lådor. Att uppleva med sina sinnen förstärks i utemiljön och där löst naturmaterial stimulerar ett undersökande arbetssätt. Spången uppmuntrar till rörelse mellan ramarna och man kan enkelt förflytta sig och nå alla delar.
   Pris från:
   13.999,00 kr
  • Urban blomsterlåda 100x40

   Urban blomsterlåda 100x40

   Skapa en grönskande och rumsskapande närmiljö med dessa funktionella odlingslådor. En stilren och robust konstruktion som gör att de bidrar med både form och funktion på gården. Genom att odla tillsammans med barnen utvecklar barnen en förståelse för processen och sin delaktighet i hållbar utveckling. Kombinera gärna olika höjder med varandra för att skapa en varierad topografi i utemiljön. Tänk på att inte placera odlingslådorna intill staket eller inhägnad på förskolan, då det kan fungera som redskap för att klättra över. Levereras färdigmonterad.
   Pris från:
   2.149,00 kr
  Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.