Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Om du upplever att vår webbshop är långsam är du varmt välkommen att kontakta oss på kundtjänst@lekolar.se eller 0479-199 00 så hjälper vi dig gärna.

LEGO®

LEGO®

LEGO ger barnet i förskolan och skolan en chans att få utlopp för kreativitet, leklust och fantasi genom att bygga sin egen värld eller lära sig att konstruera allt mer avancerade strukturer, allt eftersom svårighetsgraden ökar med åldern. LEGO ger barnen en unik chans att utveckla både fantasi, kreativitet, motorik, logik och problemlösning samtidigt som de har riktigt roligt! Lego Education
LEGO®

LEGO®

LEGO ger barnet i förskolan och skolan en chans att få utlopp för kreativitet, leklust och fantasi genom att bygga sin egen värld eller lära sig att konstruera allt mer avancerade strukturer, allt eftersom svårighetsgraden ökar med åldern. LEGO ger barnen en unik chans att utveckla både fantasi, kreativitet, motorik, logik och problemlösning samtidigt som de har riktigt roligt! Lego Education
Giftfri Förskola tre nivåer
Varumärke
Mått
Årskurs
55 Produkter
 • LEGO® Fantasiklosslåda stor

  LEGO® Fantasiklosslåda stor

  Art.nr: 122499
  790 delar. En stor låda med många olika delar i regnbågens färger. Material: ABS. PVC-fri.
  998,00 kr
 • LEGO® Grön byggplatta

  LEGO® Grön byggplatta

  Art.nr: 117461
  En grön byggplatta som passar både legoklossar och duploklossar. Passar bra till "LEGO-väggar". 25x25 cm. Material: ABS. PVC-fri.
  171,00 kr
 • LEGO® DUPLO® Siffertåg - Lär dig räkna

  LEGO® DUPLO® Siffertåg - Lär dig räkna

  Art.nr: 133290
  23 delar. Små barn kan sätta dit och ta bort sifferklossarna, rada upp dem i rätt ordning och stapla dem för att skapa en siffervägg. En affisch som kan användas som lekmatta gör det roligare att bygga. Siffertåget har rörliga hjul, öppningsbart tak och glada figurer. Material: ABS. PVC-fri. Från 18 månader.
  407,00 kr
 • LEGO® Harry Potter Hogwarts™ Hemligheternas kammare

  LEGO® Harry Potter Hogwarts™ Hemligheternas kammare

  Art.nr: 133273
  1 176 delar. Ett stort modulset med 10 minifigurer: Harry Potter, Ginny Weasley, Tom Riddle, Colin Creevey, Justin Finch-Fletchley, Luna Lovegood, Gyllenroy Lockman, Albus Dumbledore, professor Sinistra och Nästan Huvudlöse Nick (lyser i mörkret). Den rörliga basilisken har öppningsbar mun, huvud med 2 roterande leder och svans med flyttbara delar. Material: ABS. PVC-fri. Från 9 år.
  3.160,00 kr
 • LEGO® Disney Princess Det ultimata äventyrsslottet

  LEGO® Disney Princess Det ultimata äventyrsslottet

  Art.nr: 137751
  698 delar. Lek med det fina slottet i 4 våningar, öppna upp och kolla in Disneyprinsessorna Ariels, Vaianas, Rapunzels, Snövits och Tianas sovrum. Låt figurerna leka på lekplatsen på taket och äta en bit tårta. När du är klar kan du stänga och låsa slottet till nästa gång. Med appen LEGO® Bygginstruktioner kan byggare visualisera sin modell medan de bygger. Material: ABS. PVC-fri. Från 6 år.
  2.012,00 kr
 • LEGO® Creator Piratskepp

  LEGO® Creator Piratskepp

  Art.nr: 122513
  1 264 delar. I detta set finns möjlighet att bygga tre modeller: ett klassiskt piratskepp, piraternas rustika värdshus eller den mystiska Dödskalleön. Bygg och bygg om för att hålla lekarna igång. Material: ABS. PVC-fri.
  2.255,00 kr
 • LEGO® Fantasiklosslåda mellan

  LEGO® Fantasiklosslåda mellan

  Art.nr: 122500
  484 delar. En låda med olika delar för att bygga fantasifulla kreationer. Material: ABS. PVC-fri.
  652,00 kr
 • LEGO® City Police Polisstation

  LEGO® City Police Polisstation

  Art.nr: 137744
  668 delar. En polisstation i 3 våningar med massor av detaljer som ett häkte, en rastgård och ett hundträningsområde. Det ingår även 5 minifigurer, en polisbil, en helikopter och skurkarnas specialanpassade sopbil, plus en vägplatta för koppling med andra set. Detta byggset innehåller en tryckt bygguide med steg-för-steg-instruktioner samt interaktiva, digitala bygginstruktioner i gratisappen LEGO Bygginstruktioner. Med den interaktiva guiden kan barn visualisera varje modell från alla vinklar medan de bygger. Material: ABS. PVC-fri. Från 6 år.
  1.212,00 kr
 • LEGO® City Godståg

  LEGO® City Godståg

  Art.nr: 122521
  1 226 delar. Bygg upp en tågstation och upplev allt som händer där. Innehåller ett motoriserat lok med Bluetooth-fjärrkontroll med 10 hastigheter, en timmervagn, en kranvagn, en containervagn, ett kontrollcenter, räls och järnvägsväxel, en värdetransportbil och en gaffeltruck. Material: ABS. PVC-fri.
  4.086,00 kr
 • LEGO® Classic Kreativ festlåda

  LEGO® Classic Kreativ festlåda

  Art.nr: 144958
  900 delar. Byggklossar i alla regnbågens färger uppdelade i 6 påsar, var och en med delar och instruktioner till 2 lättbyggda modeller: en nallebjörn, en clown, en enhörning, en piñata, en regnbåge, en tårta, popcorn, ballonger och små presenter. Bjuder in till gemensamt skapande för flera barn samtidigt. En digital version av setets bygginstruktioner finns även i gratisappen LEGO Builder. Material: ABS. PVC-fri. Från 5 år.
  945,00 kr
 • LEGO® Minecraft™ Den övergivna gruvan

  LEGO® Minecraft™ Den övergivna gruvan

  Art.nr: 133268
  248 delar. Ge liv åt ett klassiskt Minecraftäventyr i den verkliga världen när ni gräver i gruvan, bygger och utforskar medan ni attackeras av fientliga varelser. Detta ger fantasifull lek i timmar. Material: ABS. PVC-fri. Från 7 år.
  412,00 kr
 • LEGO® Harry Potter Besök i Hogsmeade

  LEGO® Harry Potter Besök i Hogsmeade

  Art.nr: 133274
  851 delar. Besök och utforska två av de mest berömda byggnaderna i Hogsmeade, godisaffären Godisbaronen och puben Tre Kvastar. Innehåller LEGO® minifigurerna Harry Potter™, Dean Thomas, professor McGonagall™, madam Rosmerta, herr och fru Flume, plus en rad tillbehör, möbler och funktioner. Material: ABS. PVC-fri. Från 8 år.
  1.692,00 kr
 • LEGO® DUPLO® Nöjespark

  LEGO® DUPLO® Nöjespark

  Art.nr: 133294
  95 delar. En blandning av åkattraktioner, handstyrda funktioner och familjeskoj. Från små rutschkanor till ett fantastiskt pariserhjul, tåg och en färgglad karusell, från varmkorvar till ”regnbågslampor” som ändrar färg – detta lekset är fullspäckat med aktiviteter som underhåller alla. Material: ABS. PVC-fri. Från 2 år.
  2.460,00 kr
 • LEGO® Blå byggplatta

  LEGO® Blå byggplatta

  Art.nr: 122519
  En blå byggplatta som passar både lego- och duploklossar. Passar utmärkt till vatten! 25x25 cm. Material: ABS. PVC-fri.
  164,00 kr
 • LEGO® DUPLO® Lastbil och grävmaskin

  LEGO® DUPLO® Lastbil och grävmaskin

  Art.nr: 137748
  20 delar. Med 2 byggarbetarfigurer, en lastbil med tippfunktion och en grävmaskin med roterande skopa har små barn allt de behöver för att få byggarbetet klart! Barn utvecklar sina finmotoriska färdigheter när de styr och manövrerar fordonen och utför olika uppgifter på byggarbetsplatsen. Material: ABS. PVC-fri. Från 2 år.
  358,00 kr
 • Förvaringspåse till bygglek

  Förvaringspåse till bygglek

  Art.nr: 19630
  En mycket praktisk förvaringslösning, som också är bra att leka på. Ger en smidig upplockning. 100 % bomull.
  1.549,00 kr
 • LEGO® Friends Autumns hus

  LEGO® Friends Autumns hus

  Art.nr: 144971
  853 delar. Ett detaljerat hus fyllt med roliga aktiviteter. Innehåller 4 minifigurer och massor av tillbehör, till exempel ett teleskop, anteckningsbok och kikare, bakningsingredienser, pumpor, äpplen, muggar och mat till vallhunden Daisy. Huset är 23 cm högt, 30 cm brett och 9 cm djupt. Material: ABS. PVC-fri. Från 7 år.
  1.426,00 kr
 • LEGO® Minecraft Pandaparadiset

  LEGO® Minecraft Pandaparadiset

  Art.nr: 140509
  553 delar/frp. Pandahus med 3 våningar. Öppna baksidan för att titta i de olika rummen, vart och ett fullt av tillbehör för kreativa lekar. Bygg om pandahuset så att det sitter eller står upp på alla 4 ben. Ännu mer digitalt skoj finns i appen LEGO Builder, med intuitiva verktyg för att zooma och rotera vilket låter barnen visualisera sin modell medan de bygger. Material: ABS. PVC-fri. Från 8 år.
  927,00 kr
 • LEGO® Grå byggplatta

  LEGO® Grå byggplatta

  Art.nr: 122518
  En grå byggplatta som passar både lego- och duploklossar. 38x38 cm. Material: ABS. PVC-fri.
  314,00 kr
 • LEGO® Friends Hundräddningscenter

  LEGO® Friends Hundräddningscenter

  Art.nr: 144972
  617 delar. En actionfylld djurräddningsleksak för barn som älskar att ta hand om djur. Hjälp karaktärerna att bada, borsta och mata hundarna. Dessutom finns massor av platser för lek, som ett träningsområde och en rutschkana. Med 3 minidockor och 3 hundfigurer och massor av husdjurstillbehör. Upptäck bygginstruktioner i appen LEGO® Builder, där kan barnen zooma in och rotera modeller i 3D, hålla reda på sina framsteg, och spara set medan de utvecklar nya färdigheter. Material: ABS. PVC-fri. Från 7 år.
  1.099,00 kr
 • Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.