Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Mått
Årskurs
 • Förskola
 • Specialundervisning
 • Rensa filter
6 Produkter
 • Projicera mera, projektor Piczo Iris Plus, stora paketet

  Projicera mera, projektor Piczo Iris Plus, stora paketet

  Art.nr: 130911
  Ett stort paket med allt man behöver för att projicera på alla möjliga platser. Innehåller vår smarta projektor Piczo Iris Touch Plus, tripodstativ, förlängare, hållare för surfplattor, strömkablar, en fjärrkontroll, en klämma för att fästa projektorn på de mest otänkbara platser, en vattenavvisande väska för att förvara och skydda Piczo-projektorn med tillbehör samt en 50 tum projektorduk som går att både fästa i tak, hänga på vägg, eller ställa på marken.
  16.300,00 kr
 • Projektorduk för inom- och utomhusbruk 50 tum

  Projektorduk för inom- och utomhusbruk 50 tum

  Art.nr: 130910
  En infällbar projektorduk i högkvalitativ syntetisk fiber. Perfekt att ta med sig när omgivningens ytor inte räcker till. Dukens yta är speciellt framtagen för att återge LED-projektion på allra bästa sätt. Visningsformat: 16:9. Mått: projiceringsyta 115x76 cm, vikt 1,8 kg.
  1.707,00 kr
 • Projektorduk för inom- och utomhusbruk 40 tum

  Projektorduk för inom- och utomhusbruk 40 tum

  Art.nr: 130909
  En infällbar projektorduk i högkvalitativ syntetisk fiber. Perfekt att ta med sig när omgivningens ytor inte räcker till. Dukens yta är speciellt framtagen för att återge LED-projektion på allra bästa sätt. Visningsformat: 16:9. Mått: projiceringsyta 92x60 cm, vikt 1,5 kg.
  1.574,00 kr
 • Projektorduk för inom- och utomhusbruk 30 tum

  Projektorduk för inom- och utomhusbruk 30 tum

  Art.nr: 130908
  En infällbar projektorduk i högkvalitativ syntetisk fiber. Perfekt att ta med sig när omgivningens ytor inte räcker till, fungerar bra utomhus. Dukens yta är speciellt framtagen för att återge LED-projektion på allra bästa sätt. Visningsformat 4:3. Mått: projiceringsyta 61x45 cm, vikt 1,2 kg.
  1.443,00 kr
 • Projicera mera, projektor Piczo Mini Cube Touch, stora paket

  Projicera mera, projektor Piczo Mini Cube Touch, stora paket

  Art.nr: 141180
  Ett stort paket med allt man behöver för att projicera på alla möjliga platser. Innehåller vår smidigaste projektor Piczo Mini Cube Touch, tripodstativ, förlängare, hållare för surfplattor, strömkablar, en fjärrkontroll, en klämma för att fästa projektorn på de mest otänkbara platser, en vattenavvisande väska för att förvara och skydda Piczo-projektorn med tillbehör samt en 50 tums projektorduk som går att fästa i tak, hänga på vägg, eller ställa på marken.
  13.292,00 kr
 • Projicera mera, projektor Piczo Nova Pro Touch, stora paketet

  Projicera mera, projektor Piczo Nova Pro Touch, stora paketet

  Art.nr: 141183
  Ett stort paket med allt man behöver för att projicera på alla möjliga platser. Innehåller vår bästa projektor Piczo Nova Pro Touch, tripodstativ, förlängare, hållare för surfplattor, strömkablar, en fjärrkontroll, en klämma för att fästa projektorn på de mest otänkbara platser, en vattenavvisande väska för att förvara och skydda Piczo-projektorn med tillbehör samt en 50 tums projektorduk som går att fästa i tak, hänga på vägg, eller ställa på marken.
  21.778,00 kr
 • Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.