Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Samhällskunskap, Religion, Historia & Geografi

Giftfri Förskola tre nivåer
Mått
Årskurs
6 Produkter
 • Sagorullar – Känslor

  Sagorullar – Känslor

  Art.nr: 135784
  6 st. Smarta rullar som hjälper barnen att prata och känna igen 6 grundkänslor: glädje, nyfikenhet, sorg, rädsla, ilska och lugn. Rulla den i lera eller sand för att skapa en kropp och stämpla ditt ansiktet för att få uttrycket. Passa på att prata om hur kroppsspråket också kan tala om hur man känner inombords. Kan användas utomhus. Mått: 7,2x3,4 cm. Av stenmix. PVC-fri. Från 2 år.
  463,00 kr
 • Undersök Fossiler, stenar

  Undersök Fossiler, stenar

  Art.nr: 135794
  8 st. Dessa realistiska fossiler i stenmaterial kan grävas ner och grävas upp. Borsta dem rena som arkeologer gör och lär er mer om vad det var för djur eller växt. Passar utmärkt i dinosaurieteman, historia, rollekar eller byggandet av världar utomhus. Fossilerna visar ammonit, mussla, ormbunksblad, blad, sjöborre, hajtand, räka och trilobit. Mått: 8-9 cm. PVC-fri. Från 2 år.
  391,00 kr
 • Vänskapshjärtan av sten

  Vänskapshjärtan av sten

  Art.nr: 135791
  16 st. Oemotståndliga hjärtan i 8 vackra färger. Bra att använda som "tack" eller "förlåt" under dagen för barnen. Gjorda av stenmaterial. PVC-fri. Mått 4 cm. Från 2 år.
  391,00 kr
 • Förhistoriska tänder av sten

  Förhistoriska tänder av sten

  Art.nr: 140771
  8 st/fp. Tänder av sten som kommer bidra till fascinationen av dinosaurierna. Låt barnen gräva upp dem ur sanden som arkeologer och jämföra och diskutera sina fynd. I paketet finns tänder från Allosaurus, Iguanodon, Mammoth, Pliosaur, Ptychodus, Stegosaurus, Triceratops och Tyrannosaurus rex. Max längd är 105 mm. PVC-fri. Från 2 år.
  611,00 kr
 • Resenärens resväska

  Resenärens resväska

  Art.nr: 125010
  En fantastisk resväska som kan fyllas med precis det som ni behöver för att komma igång med samtal kring olika länder, jordens inre, vikingatiden, samhället etc. När du sakta öppnar resväskan så är barnens/elevernas fokus på vad du kommer att visa! Mått: L38xB22xH11 cm. Material: MDF, PU.
  1.574,00 kr
 • Förhistoriska tänder, aktivitetskort

  Förhistoriska tänder, aktivitetskort

  Art.nr: 140772
  16 kort. Används med 140771 Förhistoriska tänder av sten. Inspierar till diskussioner, jämförelser och utforskning om våra spännande dinosaurier och prehistoriska djur. Korten kan användas som en bakgrund i leken medan andra för att mäta och lära sig om djurens verkliga storlek. De djur som finns på korten är Allosaurus, Iguanodon, mammut, Pliosaur, Ptychodus, Stegosaurus, Triceratops och Tyrannosaurus rex. Fungerar bra utomhus och i vattenlek. Mått: 27,5x21 cm. Material: PP. PVC-fri. Från 2 år.
  377,00 kr
 • Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.