Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Årskurs
Giftfri Förskola tre nivåer
Miljömärkning
Varumärke
50 Produkter
 • Spordas mimikbollar

  Spordas mimikbollar

  Art.nr: 72213
  6 st/fp. Ett bollset med olika ansiktsuttryck som kan användas både till rolig bollek och för diskussioner kring känslor. ø 20 cm. PVC, utan förbjudna ftalater. Levereras opumpade, pumpas med bollpump. Från 3 år.
  542,00 kr
 • Känslohanteringsstenar

  Känslohanteringsstenar

  Art.nr: 118591
  Dessa 12 taktila stenar är designade för att hjälpa barn att koncentrera sig och känna sig trygga. Genom att hålla eller gnugga på en av stenarna har de lättare att fokusera på uppgiften framför sig. PVC-fri. Från 2 år.
  553,00 kr
 • Alfonspaket

  Alfonspaket

  Art.nr: 130612
  Ett paket med favoriterna i Alfonsvärlden. Alfons Åberg är en liten, ganska vanlig kille. Alfons har en låtsaskompis vid namn Mållgan, som bara han kan se. Milla är Alfons bästa kompis. Mått ca 16 cm. 100 % polyester. PVC-fri.
  892,00 kr
 • Känslostenar

  Känslostenar

  Art.nr: 118592
  12 stenar som visar ansikten med olika känslouttryck. Genom att lära sig känna igen olika ansiktsuttryck och förstå de olika känslorna får barnen möjlighet att uttrycka sina egna känslor och känna empati med andra. Känslorna som visas är glad, ledsen, arg, rädd, orolig, förvånad, förvirrad, uttråkad, lugn, stolt, blyg och generad.
  553,00 kr
 • Känslodockan Friendy

  Känslodockan Friendy

  Art.nr: 139271
  6 st. Friendy är unika dockor med 6 olika känslor: glad, arg, rädd, ledsen, sur och lugn. Friendydockorna hjälper barn att medvetandegöra och möta känslor genom att få bekräftelse och hjälp att sätta ord på känslorna. Beställ en utförlig handledning med många bra idéer direkt från kundtjänst. Mått: 25 cm. Material: Bomull, fyllning polyester. PVC-fri. Tvättas i 40 grader, dropptorkas.
  3.132,00 kr
 • Flanosaga Vem är arg?

  Flanosaga Vem är arg?

  Art.nr: 130613
  En lättläst saga om stora känslor för de mindre barnen. Om hur arg och ledsen man kan bli när man ska leka tillsammans. Och om hur roligt man kan ha! Färdigtryckta flanobilder. Svensk sagotext ingår. Av FSC-märkt papper. PVC-fri.
  297,00 kr
 • Ljudlotto känslor

  Ljudlotto känslor

  Art.nr: 55123
  Barnen får lyssna och försöka känna igen olika ljud som t.ex. skratt, gråt, nysning, gäspning m.m. och sedan associera till bilden på sin spelbricka. Innehåller 12 brickor i storleken 16x16 cm, 60 marker och en guide för nedladdning av ljud. Ett stort set för upp till 12 barn. Speltid: 26 min. PVC-fri. Från 3 år.
  857,00 kr
 • Stämplar med känslouttryck

  Stämplar med känslouttryck

  Art.nr: 118705
  Ett set med 10 stora stämplar som visar våra 10 grundläggande känslouttryck: glädje, självförtroende, beundran, nyfikenhet, överraskning, ilska, avsky, ledsen, rädd och skyldig. Dessa hjälper barn att identifiera och uttrycka sina känslor och utvecklar deras sociala och emotionella färdigheter. Kan användas med vilken stämpeldyna som helst. PVC-fri.
  393,00 kr
 • Pussel Känslor 4-pack

  Pussel Känslor 4-pack

  Art.nr: 16006
  4 träpussel med 12 handsågade bitar i varje. Motiven visar händelser med olika känslor. Bra tillfälle att prata med barn om hur andra känner sig i olika situationer. Av FSC-märkt trä. PVC-fri. Från 3 år.
  601,00 kr
 • Speglar för olika känslor

  Speglar för olika känslor

  Art.nr: 118801
  Genom att härma olika känslouttryck tränar barnen sig på att känna igen olika känslor, både på sig själva och på andra. Det hjälper till att öka det sociala/emotionella medvetandet. Varje spegel visar 6 olika känslor. Mått: H20xB10 cm. PVC-fri. Från 3 år.
  257,00 kr
 • LEGO® DUPLO® Stora känslor

  LEGO® DUPLO® Stora känslor

  Art.nr: 145266
  23 delar. Hjälp små barn att utforska sina känslor med dessa 4 karaktärer, var och en med 2 olika ansiktsuttryck. Människor finns i alla olika former och storlekar, och figurens uttryck kan ändras av barnen för att visa vad de själva känner. Material: ABS. PVC-fri. Från 18 månader.
  549,00 kr
 • Arbetskort Förstå hur jag känner mig

  Arbetskort Förstå hur jag känner mig

  Art.nr: 129210
  Titta på de olika situationerna, sätt dig in i någon av karaktärerna på bilden och förklara hur den känner sig. Detta uppmuntrar till att utveckla sociala färdigheter som empati, att känna igen olika känslor och att utveckla ett emotionellt samvete.
  710,00 kr
 • Flanosaga Vem bestämmer?

  Flanosaga Vem bestämmer?

  Art.nr: 130662
  Konflikterna duggar tätt i denna underbara saga om stora och lilla nallen som är lätt att relatera till. Stora tycker en sak och lilla tycker en annan, men vem bestämmer? Färdigtryckta flanobilder. Svensk sagotext ingår. Av FSC-märkt papper. PVC-fri.
  297,00 kr
 • Kunskapstavlan® En bra kompis, poster 50x70 cm

  Kunskapstavlan® En bra kompis, poster 50x70 cm

  Art.nr: 135568
  Hur man är en bra kompis, utvecklad i samarbete med Friends. Producerad på miljövänligt, matt premiumpapper 200 g. Pappret är åldersbeständigt och märkt med EU Ecolabel och FSC. Svensktillverkat hos Svanencertifierat tryckeri. Ram eller posterhängare köps separat.
  399,00 kr
 • Förstå och visa känslor, paket

  Förstå och visa känslor, paket

  Art.nr: 112949
  I satsen ingår olika ansiktsformer att rita på med vattenlöslig penna och ansiktsformade speglar att titta i. Placera på ett bord, fönster eller ett ljusbord. En lärarhandledning och en poster med förslag på olika ansiktsuttryck medföljer också. Innehåller 13 ansiktsuttryck, 3 blanka ansiktsformer, 3 vita ansiktsformer, 3 ansiktsformade speglar, lärarhandledning samt en poster med förslag på uttryck. Från 3 år.
  588,00 kr
 • Regnbågsfidget

  Regnbågsfidget

  Art.nr: 136497
  Denna färgglada regnbåge fascinerar med det färgade glittret och skapar lugn. Med ansikten så att barnen kan identifiera hur de känner sig. PVC-fri. Från 3 år.
  330,00 kr
 • Fokusväst 134/140

  Fokusväst 134/140

  Art.nr: 133411
  Tyngdvästen omsluter kroppen och gör att bäraren upplever ett behagligt lugn och har lättare att koncentrera sig. Västen har en kraftig insydd resår i midjan som spänns åt efter egen önskan. Vikten kommer från fyllningen av mjuka polyesterfibertrådar. Västen är följsam och bekväm att ha på sig även under längre stunder. Framtagen i samråd med psykiatriker och stressterapeuter och klassas som ett medicinskt hjälpmedel. Används framgångsrikt vid diagnoser som motorisk oro, autism, ADHD, psykisk ohälsa samt av person utan diagnoser som ett verktyg för bättre fokus och koncentrationsförmåga.
  4.653,00 kr
 • Flanosaga Är du feg, Alfons Åberg?

  Flanosaga Är du feg, Alfons Åberg?

  Art.nr: 130663
  Alfons tycker inte om att slåss. Hans pappa försöker lära honom att slåss i försvarssyfte men han vill inte. Då är det modigare att låta bli. Färdigtryckta flanobilder. Svensk sagotext ingår. Av FSC-märkt papper. PVC-fri.
  297,00 kr
 • Sittkuddar med känslouttryck

  Sittkuddar med känslouttryck

  Art.nr: 130096
  Dessa 6 sittkuddar är bra verktyg för att lära sig olika känslouttryck och förmedla dem. Varje kudde visar en av de 6 universella känslorna: ilska, glädje, sorg, rädsla, förvåning och avsky. Kuddarna kan ligga på golvet eller hängas på väggen. Mått 32 cm. PVC-fri.
  2.681,00 kr
 • Känslor i spel

  Känslor i spel

  Art.nr: 130525
  Barnen tränar sig att uttrycka sina egna känslor, känna igen en kompis känslor och att respektera andras känslor. Man lär sig också att ta och ge komplimanger. Uttrycksformerna är rita, rytm/musik, kroppsspråk eller prata. PVC-fri.
  1.268,00 kr
 • Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.