Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Hus

Hus

Med ett litet hus eller krypin på förskolan eller skolan kan barnen med enkelhet avskärma sig från dagens intryck. Husen kan fungera både som viloplatser eller som en del av titt ut-leken. Dessutom erbjuder dem ljuddämpning och blir en trygg plats för de barn som gärna vill vara för sig själva en stund. Matcha gärna med vår Fixa boklåda eller Fixa förvaring.
Årskurs
Giftfri Förskola tre nivåer
Miljömärkning
Produktserie
5 Produkter
 • Hemma Hus mellan

  Hemma Hus mellan

  Art.nr: 85040-609
  Hus i plywood som blir ett eget hus i rummet. Tre hela väggar och ett tak med hål; i hålen passar t.ex. en boll av storlek tennisboll, ärtpåse eller liknande. Hemma Hus stort passar utanpå och litet passar inuti. Man kan sitta i lugn och ro i egna tankar – avskilt men ändå i rummet. Klarlackat. Mått: B87xD87xH100 cm.
  5.176,00 kr
 • Hemma Hus litet

  Hemma Hus litet

  Art.nr: 85081-609
  Hus i plywood som blir ett eget hus i rummet. Tre väggar varav en har en öppning i form av en portal som man kan krypa in och ut ur. Helt tak. Hemma Hus litet passar inuti Hemma Hus mellan och stort. Man kan sitta i lugn och ro i egna tankar – avskilt men ändå i rummet. Klarlackat. Mått: B72xD72xH84 cm.
  3.970,00 kr
 • Fixa Runda Bo front 3:2

  Fixa Runda Bo front 3:2

  Passar till Fixa basmodul 3:2. Perfekt för att skapa ett litet krypin. Hålet i fronten är 65 cm i diameter. Monteras fast på framsidan. Beslag medföljer. Lackad MDF.
  Pris från:
  2.830,00 kr
 • Fixa öron 3:2 combo rosa/pastellgul

  Fixa öron 3:2 combo rosa/pastellgul

  Art.nr: 120148
  Färdig modul Fixa 3:2 med ett par spetsiga öron och ett par runda öron. Kombineras med fördel med emoji-dekalerna med olika känslouttryck. De kan bli underlag för viktiga samtal om våra olika känslor.
  10.028,00 kr
 • Fixa grotta front 3:2

  Fixa grotta front 3:2

  Passar till Fixa basmodul 3:2. Perfekt för att skapa ett litet krypin. Monteras på framsidan. Beslag medföljer. Lackad MDF.
  Pris från:
  2.671,00 kr
 • Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.